LILI bez łapki już szczęśliwa...została rezydentką:):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 28, 2010 14:09 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

Jaka wspaniała wiadomość. Lileczka wiedziała czego chce i wiedziala gdzie jej dom.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Nie lut 28, 2010 21:51 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

Lilisiu wybacz małe OT

Cioteczki może któraś kliknie na fotkę dzidzi naszej forumowej Formica (tej od sfinksi Fredzi)
http://pl.lennylamb.com/#user/show_photo/124.
O 24-tej koniec a przewaga niewielka

wiecej wwątku viewtopic.php?f=8&t=106273
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon mar 01, 2010 16:22 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

Gratulacje Wiesiu, wymiziaj ode mnie Lilunię :kotek:

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Pon mar 01, 2010 22:10 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

Lilunia wymiziana i zadowolona z życia :lol: :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
Lilunia rozwalona na krześle :lol: :lol:
Obrazek
rozwalona na łóżeczku :lol: :lol: (troszkę się zlała z pościelą :ryk: )
Obrazek
i spać się chce, czyli nowy ziew Lilutka :ryk:
Obrazek

aaaaale dobrze w domku :ryk: :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon mar 01, 2010 22:13 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

oj, tak... w domku najlepiej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon mar 01, 2010 22:20 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

Panienka z Maksiem już pogodzona, czy jeszcze stroi fochy :twisted:
Obrazek

Amika6

Post » Pon mar 01, 2010 22:39 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

Amika6 pisze:Panienka z Maksiem już pogodzona, czy jeszcze stroi fochy :twisted:

Jeszcze stroi fochy :twisted: zupełnie go ignoruje :twisted: chociaż....... dzisiaj już widziałam, jak próbowała się bawić Maksiowym ogonem :ryk: Maksiu leżał i machał sobie ogonem, a ona go napadała, tak że chyba wszystko jest na dobrej drodze :ryk: i taka zawzięta nie będzie, tym bardziej że narazie nie ma żadnej konkurencji :ryk:

Amiko, wczoraj oczywiście kliknęłam na fotkę :lol: wszak u Formicy jest tri córeczka "mojej" tri Mamuśki, która do mnie w końcu nie dojechała, bo w ostatniej chwili znalazła ponoć DS na Śląsku
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon mar 01, 2010 22:44 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

I niech mi ktos powie, ze zwierzatka nie maja duszy :evil: albo nie maja uczuc Lilunia jest najlepszym tego dowodem, ze pokochala swoja wybawicielke calym swoim malym, goracym serduszkiem i tylko z NIA chce pozostac do konca swoich dni - inna milosc nie wchodzi w rachube - wierna koteczka - pokazuje tym samym jak bardzo jest wdzieczna Zuzi, za to, ze ja przygarnela a tym samym byc moze uratowala jej zycie - UCZMY SIE OD LILUNI!

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pon mar 01, 2010 22:57 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

zuzia96 pisze: Amiko, wczoraj oczywiście kliknęłam na fotkę :lol: wszak u Formicy jest tri córeczka "mojej" tri Mamuśki, która do mnie w końcu nie dojechała, bo w ostatniej chwili znalazła ponoć DS na Śląsku

Doczytałam i cieszę się, że tamtej mamuśce się poszczęściło :D
Obrazek

Amika6

Post » Pon mar 01, 2010 23:04 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

Teraz tak się zastanawiam, bo......wątek dobija do setnej strony :D Lilutek rezydentką :D i nie wiem, co dalej zrobić. W Moich kotach... piszę rzadko, bo nie chce mi się pisać o chorobach Alutki :twisted:

Co mam zrobić teraz? Zakończyć wątek Lilutka?

Ciociu Amiko, rada potrzebna :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon mar 01, 2010 23:08 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

zuzia96 pisze:rozwalona na łóżeczku :lol: :lol: (troszkę się zlała z pościelą :ryk: )
Obrazek
i spać się chce, czyli nowy ziew Lilutka :ryk:
Obrazek

aaaaale dobrze w domku :ryk: :ryk:

Ale numer Dziewczyny zrobiłyscie :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
czasem trzeba się rozstać, żeby się dowiedzieć, że nie można bez siebie żyć :wink:

Właściwy kotek na właściwym miejscu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon mar 01, 2010 23:24 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

A co tu jest do radzenia :D Rezydenci to rezydenci, więc jeden wspólny wątek i już ... a Lilutek go rozweseli.
Każdemu z trójki dasz tyle miejsca na wątku ile sama zdecydujesz.
A kłopotami też trzeba się dzielić, bo łatwiej sobie z nimi poradzić :ok: :ok:
Jednym słowem reaktywacja :D
Obrazek

Amika6

Post » Czw mar 04, 2010 18:47 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

Gratuluję dokocenia Wiesiu :D
A własciwe to ogłoszenia tej decyzji, bo wiem, ze w głębi serca zawsze uważałać Lilunie za swoja koteczke i ciężko było Ci się z nia rozstawac
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Nie mar 07, 2010 20:03 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

Teraz to chyba ja podpiszę intercyzę z Lilutkiem :lol: bo teraz to jest największa rozrabiaka w domu :lol: w dodatku kradnie żarełko :evil: Wczoraj wróciła z kuchni i baaardzo się oblizywała. Pytam więc: Lilutku, co tam ukradłaś? ale miałam świadomość, że nic tam nie zostało na wierzchu. No i się myliłam, bo Lilutek... wyżarł dziurę w mojej ulubionej torbie ekologicznej z materiału, dalej wyżarł dziurę w reklamówce, dalej w woreczku i...wyżarł pół kg indyka, którego zakupiłam dla Alusi i zapomniałam wyjąć z torby :cry:
Lilutek dał sobie radę :evil:
I teraz jest na obserwacji, czy nic się nie dzieje, bo nażarł się przecież różności niezbyt kocich, zanim dostał się do indyka...

...bo Lilutek najbardziej na świecie kocha jeść :ryk:
co my tu mamy??? trzeba wstawać
Obrazek
ale dobre :D
Obrazek
mniam mniam :D
Obrazek

:lol: :lol: :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie mar 07, 2010 21:03 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

Lilutek najbardziej na swiecie kocha Ciebie Zuziu96 - a ze czuje sie teraz bezpieczna i szczesliwa, to i apetyt jej dopisuje :mrgreen:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

[poprzednia][następna]