BEZDOMNE!!!warm.-maz.ZDJĘCIA!!!!!!CO MU DOLEGA s7 :(:(:( ???

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 28, 2010 18:43 Re: BEZDOMNE!!!warm.-maz.ZDJĘCIA!!!!!!CO MU DOLEGA s7 :(:(:( ???

Proszę napisz jaka jest teraz sytuacja z kotkami. Pisałaś wcześniej o młodym chorym kotku (psikającym z trzecią powieką), co sie znim stało? Nie moge sie doczytać na wątku. Napisz równiez czy jest Ci potrzebne wsparcie finansowe ( PW ) i czy znalazłaś fundację tam u siebie, która mogłaby Ci pomóc.
Pozdrawiam.
petycja w sprawie kotów w stoczni w Gdyni. wejdź i podpisz! uratujmy je!http://www.petycje.pl/petycja/4529/zaglada_kotow_w_stoczni_w_gdyni.html

kalina m.

Od: Czw sie 06, 2009 20:26

Post » Pon mar 01, 2010 9:23 Re: BEZDOMNE!!!warm.-maz.ZDJĘCIA!!!!!!CO MU DOLEGA s7 :(:(:( ???

Od dłużego czasu pojawiają się tylko dwa szare koty (stale od grudnia 2009), ale są bardzo dzikie, nie mogę ich dotknąć, pogłaskać... Wychodzą gdy jestem kilka metrów od okna.
Pozostałe pojawiają się jednorazowo i znikają. Małego kota z chorymi oczami widziałam raz, tego z wydłużonym tyłem też tylko raz a karmię je codziennie.

Satura

Od: Wto gru 02, 2003 13:53

[poprzednia]