K-ów,Gasparku,żegnaj moja myszko:(Ptyś dołączył:-((i Nuka:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 27, 2010 21:59 Re: K-ów, czarny piątek :-((

a tak btw to pracowite te nasze wolontariuszki :1luvu: Marek, patrz i ucz się pilnie, bo kolejny dyżur to tak spokojnie pewnie Ci już nie przejdzie :wink:
Kosma, dużo zanotowałaś tych trefnych rejestracji? bo tu może też trzeba zwerbować odpowiednio dużą grupę do bazgrania po karoseriach :wink:

Przy okazji - nowa strona już działa, przenosiny na nowy serwer zrobione, robimy jeszcze różne poprawki, Queen_ink i Etiopia porządkują dział "w nowym domu", nasze tłumaczki też dzielnie pracują.
Grześ podjął się trudnej sztuki nauczenia mnie jak dodawać adopcje i musi być dobrym nauczycielem, bo wszelkie możliwe adopcje wklepałam dzisiaj i poprzenosiłam koty wyadoptowane do odpowiedniego działu. Oddział krakowski będzie miał swoją podstronę ale to za chwilę, Grześ musi też popracować trochę na chleb a nie tylko dla kotów

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob lut 27, 2010 22:15 Re: K-ów, czarny piątek :-((

Tweety pisze:a tak btw to pracowite te nasze wolontariuszki :1luvu: Marek, patrz i ucz się pilnie, bo kolejny dyżur to tak spokojnie pewnie Ci już nie przejdzie :wink:
Kosma, dużo zanotowałaś tych trefnych rejestracji? bo tu może też trzeba zwerbować odpowiednio dużą grupę do bazgrania po karoseriach :wink:

Przy okazji - nowa strona już działa, przenosiny na nowy serwer zrobione, robimy jeszcze różne poprawki, Queen_ink i Etiopia porządkują dział "w nowym domu", nasze tłumaczki też dzielnie pracują.

Melduje się na wątku.

W szpitalu mnie ciut zregenerowali....

Co do bazgrania po karoseriach to pomogę - żartuje .......

Co do porządkowanie działu się staram - Grześ przepraszam za tą ilość pytań .... :oops:

Znalazłam kota a właściwie psica go znalazła- leżał przytulony do krzaka albo go trzepło auto albo coś innego się stało - niestety po dotarciu do weta okazało się że kot już nie żyje - zostawiłam do utylizacji.... :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie lut 28, 2010 1:00 Re: K-ów, czarny piątek :-((

Etiopia pisze:Co do porządkowanie działu się staram - Grześ przepraszam za tą ilość pytań .... :oops:

Nie masz za co przepraszać. Im więcej pytań, tym mniejsze ryzyko popełnienia pomyłki ;)

Tweety pisze:Przy okazji - nowa strona już działa, przenosiny na nowy serwer zrobione, robimy jeszcze różne poprawki, Queen_ink i Etiopia porządkują dział "w nowym domu", nasze tłumaczki też dzielnie pracują.
Grześ podjął się trudnej sztuki nauczenia mnie jak dodawać adopcje i musi być dobrym nauczycielem, bo wszelkie możliwe adopcje wklepałam dzisiaj i poprzenosiłam koty wyadoptowane do odpowiedniego działu. Oddział krakowski będzie miał swoją podstronę ale to za chwilę, Grześ musi też popracować trochę na chleb a nie tylko dla kotów

U kogo działa, u tego działa ;)
Jest już 3:07, a ja dalej mam starą stronę pod adresem afn.pl.

I nie dobrym nauczycielem, a dobrą uczennicę miałem :p

Strona krakowska powinna się pojawić do końca następnego tygodnia, a kto wie, może nawet szybciej. Tutaj na szczęście dużo zmian nie będzie, więc powinno szybko pójść.

A jakby ktoś zauważył jakikolwiek błąd na nowej stronie AFN, niech pisze do mnie na pw, maila, czy gdziekolwiek, niech mi truje, aż to poprawię. Niestety moja kryształowa kula, która pokazywała mi wszystkie błędy stłukła się i potrzebuję Waszej pomocy ;)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Nie lut 28, 2010 12:08 Re: K-ów, czarny piątek :-((

Banerek do TEGO wątku

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/f0qv][IMG]http://tnij.org/afnbn[/IMG][/URL]

I przy okazji schemat kodu banerka, bo mówiąc szczerze ciężko trafić za pomocą banerka na aktualny wątek krakowski. Ja jak zalogowałam się na forum i szukałam Krakowa, to znalazłam Was przypadkiem, bo banerki kierowały w kosmos ;) Wrzucaj to może Tweety na pierwszą stronę :)

Kod: Zaznacz cały
[url=ADRES_AKTUALNEGO_WĄTKU][IMG]http://tnij.org/afnbn[/IMG][/URL]

Chociaż przypuszczam, że wiecie jak zmienić kod, tylko zapominacie ;)
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Nie lut 28, 2010 12:40 Re: K-ów, czarny piątek :-((

O rany, ale weekend.... 8O Szacun i poszan dziewczyny - akcja przeprowadzania kotow przez jezdnie pierwsza klasa :ok:

Felek uczy Pippi kradziejstwa - otwiera szafke gdzie stoi puszka z karma i pokazuje jak wykrasc :twisted: nie bede tego komentowac... Pippi coraz ladniej sie socjalizuje - reaguje na imie (rzeczywiscie robi "pi,pi" jak sie ja wola ;)), nie ucieka jak sie do niej podchodzi, chyba ze ma zly dzien. Pozwolila sie glaskac, czaem pozwoli sie wziac do lozka na chwile. I chodzac kolo czlowieka - MRUCZY :1luvu:

Wiesci z domu Zyty-Bogusi: Zyta ma nowa kolezanke kocia, wprowadzili sie lokatorzy z malutka kotka. Bogusia odzyla, zaczela wychodzic spod lozka, myc ta mloda, bawic sie z nia... Mloda przyjmuje wyrazy opiekunczosci z zadowoleniem. Bogusia-Zyta jest bardzo nieufna w stosunku do ludzi - jej nowy Duzy powiedzial ze musiala przezyc naprawde duza traume bo rozne koty w zyciu widzial ale az tak przerazonego i wycofanego to nigdy. Na szczescie mloda towarzyszka zabaw jej pomaga odzyskac rownowage. Pieprzony Olkusz :evil:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lut 28, 2010 13:59 Re: K-ów, czarny piątek :-((

Zapraszam na bazarki:
Dyktafon
Kocie zabawki
Smutny wazonik
Apaszka
Kubek z Garfieldem
Majtki
Laserki

Kosma_shiva, ogocha, panikota
- są laserki. Dla Was odłożone.
Dotychczas ceny bazarkowe wahały się w okolicach 20zł. Pieniądze na konto AFN, laserki dostaniecie ode mnie.
Proszę o informację, czy jesteście zainteresowane. Jeśli nie - zwiększę liczbę wystawionych na bazarku.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie lut 28, 2010 15:39 Re: K-ów, czarny piątek :-((

mjs pisze:Zapraszam na bazarki:
Dyktafon
Kocie zabawki
Smutny wazonik
Apaszka
Kubek z Garfieldem
Majtki
Laserki

Dotychczas ceny bazarkowe wahały się w okolicach 20zł. Pieniądze na konto AFN, laserki dostaniecie ode mnie.
Proszę o informację, czy jesteście zainteresowane. Jeśli nie - zwiększę liczbę wystawionych na bazarku.

ale to już prawie po bazarku 8O :D

Tweety

Post » Nie lut 28, 2010 15:57 Re: K-ów, czarny piątek :-((

przymierzamy się do zrobienia koszulek, bo przecież jest już nowe logo i oddział krakowski więc i garderobę czas odświeżyć :wink: znalazłam coś takiego http://t-shirtdruk.pl/?koszulka-regular-155,137 , w wersji zimowej maja być polary ale te może później.
aha, wybór miedzy zielonymi a pomarańczowymi.
Co myślicie?

Tweety

Post » Nie lut 28, 2010 16:35 Re: K-ów, czarny piątek :-((

Tweety pisze:
mjs pisze:Zapraszam na bazarki:
Dyktafon
Kocie zabawki
Smutny wazonik
Apaszka
Kubek z Garfieldem
Majtki
Laserki

ale to już prawie po bazarku 8O :D

Sama nie mogę się nadziwić 8O
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie lut 28, 2010 17:09 Re: K-ów, czarny piątek :-((

Coś mi się przypomniało z rana z Kocimskiej: armaturki demolują izolację na rurach :lol: dziś z rana wymiotłam cały kąt skrawków - czy jakoś to zabezpieczyć? Taśma klejąca taka szara?? :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Nie lut 28, 2010 17:33 Re: K-ów, czarny piątek :-((

solangelica pisze: Bogusia-Zyta jest bardzo nieufna w stosunku do ludzi - jej nowy Duzy powiedzial ze musiala przezyc naprawde duza traume bo rozne koty w zyciu widzial ale az tak przerazonego i wycofanego to nigdy. Pieprzony Olkusz :evil:

Znaczy się nie zna gość Spajdera... No chyba, że chciałby poznać? :twisted:

Omlet jak to Omlet - udaje omleta ... pod wszelkimi "warstwami łożkowymi" (narzuta, kołdra, prześcieradło i koc).
Załatwia się do kuwet i ma apetyt - jak go wyciągnę...
Nie lubi moch chłopaków - warczy na nich ile wlezie i cos tam do nich burczy. Mnie toleruje choć czasem tez poburczy - jak go wyciagam.
Dzisiaj całe 15 minut przesiedział na kocu na parapecie (po wyciagnięciu go z kryjówki) i obserwował świat zewnętrzny - nie lubi patrzyc w stronę Makro :)
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Nie lut 28, 2010 19:51 Re: K-ów, czarny piątek :-((

Rudzik jest strasznie leniwy ćwicząc często odpoczywa
byle gdzie byle mógł się położyć i do kogoś przytulić Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Nie lut 28, 2010 20:23 Re: K-ów, czarny piątek :-((

Tweety pisze:przymierzamy się do zrobienia koszulek, bo przecież jest już nowe logo i oddział krakowski więc i garderobę czas odświeżyć :wink: znalazłam coś takiego http://t-shirtdruk.pl/?koszulka-regular-155,137 , w wersji zimowej maja być polary ale te może później.
aha, wybór miedzy zielonymi a pomarańczowymi.
Co myślicie?

Jestem za!!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie lut 28, 2010 20:25 Re: K-ów, czarny piątek :-((

Kocimska ponownie odkażona wirkonem, poza klatką, w której jest tri. Tę klatke proszę odkazić po wypuszczeniu lokatorki.
Podłoga zmyta roztworem wirkonu. Mam nadzieję, że żadne wirusy już nie żyją, musiałyby mieć maski gazowe.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie lut 28, 2010 20:26 Re: K-ów, czarny piątek :-((

Macie może wolną klatkę łapkę do wypożyczenia na 2-3 dni, będzie bezpieczna, na balkonie, muszę tylko jakoś wyłapać moje dzikie towarzystwo balkonowe bo nijak nie dadzą się zaprosić do kontenerków

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

[poprzednia][następna]