RUDY TOFIK... w DS u anee... RTOZ KAN RADOMSKO!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie lut 28, 2010 0:32 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

oj te kićki one nas sobie potrafią owinąć wokół palca.... :mrgreen:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Nie lut 28, 2010 14:08 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Zapraszam na bazarki pomocowe dla koteczków KAN :1luvu: :1luvu:

viewtopic.php?f=20&t=108289 śliwkowe kozaczki reaktywacja :mrgreen:
viewtopic.php?f=20&t=108292 Akcja WIOSNA w KAN - kubeczki :kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie lut 28, 2010 15:45 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

oooo, tu już pojutrze :D

już się nie mogę doczekać na mój cudny oryginał.Tofik zabiera się we wtorek do warszawy razem z Neską która również znalazła DS w Warszawie, więc będzie miał towarzyszkę podróży..
A my jesteśmy w trakcie kończenia przygotować.Jutro ostatnie zakupy, trzeba jeszcze kilka rzeczy dokupić a potem już możemy witać kociaka :1luvu:
Obrazek- TYLKO mój : >

aneee

Od: Pt sty 29, 2010 22:44

Post » Nie lut 28, 2010 15:56 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Cieszę się, że Tofik (imiennik mojego syneczka kochanego, wykarmionego butlą, znalezionego na działkowej alejce gdy miał ok. tygodnia) trafi do Ciebie aneee, choć przez chwilę zamarłam, kiedy ktoś z pozycji wygodnego fotela i odleglości stwierdził, że się do tego nie nadajesz. Ale na szczęście Andżelika jest mądrą kobietą i intuicja dobrze jej podpowiedziała - mam nadzieję,że jej nie zawiedziesz.
Kotów się trzeba nauczyć, wsłuchać się w ich potrzeby. Nie jesteś doswiadczona ale kto był w Twoim młodym wieku, ja kiedy prawie 20 lat temy znalazłam pierwszego w swoim życiu kota i kupiłam w zoologu suche Whiskasa (kto wtedy slyszał że jest Bozita czy RC) to pomyślałam, jak kotka zje coś tak twardego i namoczyłam jej chrupki w wodzie :ryk: dożyła z nami 16 lat :!:
Najważniejsza jest miłość jeżeli się kocha to nie skrzywdzi się ani człowieka ani zwierzęcia. Będziesz wspaniałą Kocią Mamą. Mam nadzieję,że będziesz relacjonowała swoje wspólne chwile z Tofikiem. I masz tę przewagę nad niektórymi z nas, które zaczynały dawno temy gdy nie było internetu i wspaniałego forum miau, że możesz pytać na forum kiedy będziesz miała jakiekolwiek wątpliwości i wiele osób dobrze Ci doradzi. Zachęcajmy młode osoby do adopcji kotów, nie zniechęcajmy ich z powodów bzdurnych.Życzę aby Tofik zaszczepił w Tobie wielką miłość do kociego rodu,a przy 5,10,15 kocie już będziesz "starą rutyniarą" :lol: Powodzenia.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie lut 28, 2010 16:20 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Dziękuje Ci Ewan, miło coś takiego słyszeć :D
Naprawdę bardzo czekam na Tofika który w ciągu ostatniego tygodnia stał się głównym tematem rozmów u nas w domu.Wszystko już prawie gotowe jutro zostają tylko niewielkie zakupy i jakieś jedzonko coby kocię miało miłe przywitanie po podróży.
Relacje będą na pewno , zarówno w postaci pisanej jak i zdjęciowanej.Cieszę się jeszcze bardziej bo w końcu będę miała obiekt do moich sesji zdjęciowych.(Ba, w końcu nie każdy nadaje się na modela :mrgreen: ) Odkrywam ostatnio nowe możliwości mojej lustrzanki więc relacje będą, oj będą :twisted: :D

Cóz, byle do wtorku :1luvu:

aneee

Post » Nie lut 28, 2010 16:35 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Podłączam się do tego wątku, bo razem z Tofikiem przyjedzie do mnie "prawie moja" Neska :D
U mnie w domu to samo co u aneee :1luvu:

Aneee - bardzo, bardzo dziękuję Tobie i Twojej mamie za obiecaną pomoc. Już mi dużo raźniej.
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Nie lut 28, 2010 16:52 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

'Prawie Nasze' miziaki będą NASZE już we wtorek :1luvu:
i razem przywitają stolicę :D

a ja będą miała okazję poznać piękną damę tri Neskę :D

Nie ma za co, to naprawdę nie problem , się kociaste zintegrują przynajmniej w podróży

aneee

Post » Nie lut 28, 2010 17:34 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

graszka_gn również gratuluję dokocenia, Neska jest piękna - Andżelika ma tylko piękne kotki.Będzie dobrze dziewczyny,trzymam :ok: i będę śledziła Wasze relacje
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Nie lut 28, 2010 22:13 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

dziękujemy, dziękujemy za kciuki :D
z mojej strony relacje bedą napewno- już we wtorek :1luvu:

czeeeekamy czekaaamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
już coraz bliżej

aneee

Post » Pon mar 01, 2010 14:09 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

wszyscy czekamy na Wasze relacje... juz od jutra :ok: :ok: :ok:

a tymczasem.....

Zapraszam na kolejne bazarki pomocowe dla koteczków RTOZ- andzelika1952 :

viewtopic.php?f=20&t=108335 torebki małe
viewtopic.php?f=20&t=108338 kolczyki babuni
viewtopic.php?f=20&t=108337 bazarek książkowy

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 01, 2010 14:30 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

to już jutro, już jutro :1luvu:

jej, niech ten dzień się już skończy... :D

aneee

Post » Pon mar 01, 2010 18:16 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

Z cała premedytacją przeklejam z NESKA TRI URATOWANA.. WRACA DO WARSZAWY MA DS!KAN RADOMSKO!
aneee pisze:cieszę ię, bo będę miała okazję poznać towarzyszkę podróży MOJEGO Tofika :D

a niedługo lecimy jeszcze na ostatnie kocie zakupy

a to rzut na fregment mojego pokoju
więc chyba czeka mnie jeszcze sprzątanie :oops: :oops:

Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: im dłużej patrzę, tym bardziej mi się podoba :twisted:
U mnie bajzel dużo mniejszy :P
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon mar 01, 2010 20:51 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

oj, dziękuję ...
widzę, że mój prywatny bajzel do mnie wrócił :twisted:

ale skoro się podoba, to sie polecam.. doprawdy jestem specjalistą w tej dziedzinie i chętnie pomogę hehe :D

już praaaaaawie wtorek :1luvu:

aneee

Post » Pon mar 01, 2010 20:54 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

my już po zakupach, jej tak sie w nie wkręciłam że aż się zdziwiłam jak dostałam rachunek przy kasie :twisted:
mamy już chyba wszystko, chodź to wszystko zostało póki co w samochodzie z kilku przyczyn i chciał nie chciał trze będzie sie po to zaraz przejść :D

już się nie mogę doczekać aż przetestuje moje lustro na Tofiku :1luvu:

aneee

Post » Pon mar 01, 2010 20:56 Re: RUDY TOFIK... DS u aneee czeka!!! RTOZ RADOMSKO!

a nie zgubisz w nim (bałaganie :wink: ) Tofika??? :oops:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]