"DWUPAK CZARNYCH" - wierszyk str.25

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 26, 2010 6:19 Re: "DWUPAK CZARNYCH" -nowe zdjęcia str.17

Nie ma chętnych na czekoladki... :(
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt lut 26, 2010 10:50 Re: "DWUPAK CZARNYCH" -nowe zdjęcia str.17

Marzenia11 pisze:Nie ma chętnych na czekoladki... :(

Na pewno się pojawią.. łasuchów nie brakuje :wink: :mrgreen:
Za kicie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiam Serdecznie >^^<
lesna

Post » Pt lut 26, 2010 16:22 Re: "DWUPAK CZARNYCH" -nowe zdjęcia str.17

znajdą :1luvu:
hopsamy w górę :ok: po smakoszy czekoladek :P
http://niebiesciuchy.blogspot.com

uwarka

Od: Sob sty 02, 2010 16:28

Post » Pt lut 26, 2010 18:47 Re: "DWUPAK CZARNYCH" -nowe zdjęcia str.17

no to jeszcze raz hopsamy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :1luvu:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt lut 26, 2010 21:41 Re: "DWUPAK CZARNYCH" -nowe zdjęcia str.17

koteczki w górę :ok: po domek
:kotek: :kotek: dwie koteczki to wieeelkie szczęście :!:
kto z Was ma ochotę :lol:

uwarka

Post » Pt lut 26, 2010 23:57 Re: "DWUPAK CZARNYCH" -nowe zdjęcia str.17

Nutka juz podeszła sama dzisiaj do mnie, abym ją poglaskała :ryk: :ryk: :ryk: teraz tylko trzeba ustabilizować zaufanie i działać dalej, czyli szukać domków.. Ciekawe jak będzie, bo moja rezydentka Mała strasznie się zakumplowała z Nutką. Co oczywiscie nie przeszkadza jej w obsikiwaniu regularnym kocykow i scian :evil:

Marzenia11

Post » Sob lut 27, 2010 10:04 Re: "DWUPAK CZARNYCH" -nowe zdjęcia str.17

Marzenia11 pisze: Co oczywiscie nie przeszkadza jej w obsikiwaniu regularnym kocykow i scian :evil:

to jest dla mnie wielka zagadka 8O
Timuszka kocha Galcię przeogromnie :1luvu: z wielką radochą obserwuję kocie czułości.
A jednocześnie jest o nią bardzo zazdrosny. Jak tylko popieścimy trochę małą już natarczywie upomina się o pieszczoty :?

uwarka

Post » Sob lut 27, 2010 10:16 Re: "DWUPAK CZARNYCH" -nowe zdjęcia str.17

uwarka pisze:to jest dla mnie wielka zagadka 8O

obawiam się, ze może mieć nawrót struwitów a ja w żaden sposób nie mogę złapać jej moczu do badania..5 kuwet, zresztą ona posikuje nie wiadomo gdzie, ogrom pracy przy kotach (nie tylko domowych) i pracy w ogole.. ale coraz bardziej się niepokoje więc jakoś muszę to zroganizować.

A jeśli chodzi o zazdrość o pieszczoty... Ech, dotąd było łatwiej. Po wejściu do domu czekały dwa futra rezydentki na pogłaskanie po łebku i przytulenie oraz Nusia. Było o tyle trudno, że Nusia dopominała się jako pierwsza i darła pysk przy tym strasznie wczepiając się łapkami w moje nogi :evil: (skoro nie mogę jej wziąć to sama wejdzie, no nie?). Potem dołączyła Notka, ale tak bardzo nieśmiało, z daleka, tylko żeby pogłaskać i to maks dwa razy.
A teraz... Wchodzę, głaszczę Dużą (profilaktyka depresji), przytulam na rękach, w tym czasie przy moich nogach stoją z zadartymi łbami i drącymi się pyskami Mała, Nusia, Notka, a od wczoraj Nutka też. I wszystkie chcą być głaskana już, natychmiats, w tym momencie :mrgreen: bo jak nie to wejdą na mnie (Notka z przodu, wspina się po udach, a Nutka z tyłu) żebym nie musiała się schylać.
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:

Marzenia11

Post » Sob lut 27, 2010 11:32 Re: "DWUPAK CZARNYCH" -nowe zdjęcia str.17

Marzenia11 pisze:
uwarka pisze:to jest dla mnie wielka zagadka 8O

A w tym czasie przy moich nogach stoją z zadartymi łbami i drącymi się pyskami Mała, Nusia, Notka, a od wczoraj Nutka też. I wszystkie chcą być głaskana już, natychmiats, w tym momencie :mrgreen: bo jak nie to wejdą na mnie (Notka z przodu, wspina się po udach, a Nutka z tyłu) żebym nie musiała się schylać.
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:

Marzeniu, mądre są te kociaste, że aż 8O 8O 8O
wyczują dobrego człowieka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i jak ich nie kochać :1luvu:

p/s czekam na twoje dyspozycje w sprawie Dąbrowy

uwarka

Post » Sob lut 27, 2010 11:36 Re: "DWUPAK CZARNYCH" -nowe zdjęcia str.17

uwarka pisze:

p/s czekam na twoje dyspozycje w sprawie Dąbrowy

to znaczy że sms nie doszedł?? 8O 8O 8O dziewczyna z ktorą zajmujemy się pomaganiem w adopcji w poniedziałek jedzie do Katowic w delegację służbową i odwiedzi domek :kotek:
tak więc wielkie dzięki za chęci, co nie znaczy, ze jeszcze nie skorzystamy :wink:
trzymaj kciuki :ok:

a jeśli chodzi o Nutkę to jest już moja.... totalnie podstawia brodkę do głaskania, patrzy w oczy i mruczy... czasem jeszcze zrobi jakiś unik ciałkiem, ale nie ucieka...
I problem będzie - Mała pokochała Nutkę a Nutka dziś darła pyska, żeby.... Mała się z nią pobawiła 8O
zobaczymy...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Marzenia11

Post » Sob lut 27, 2010 13:22 Re: "DWUPAK CZARNYCH" -Notka i Nutka szukają domu.

Nutka to już normalny, standardowy kot - właśnie sobie lezy w pieleszach, myje się i w ogóle nie zwraca uwagi na to że siedzę obok i ją głaszczę :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Marzenia11

Post » Sob lut 27, 2010 20:01 Re: "DWUPAK CZARNYCH" -Notka i Nutka szukają domu.

:ok: :ok: w górę czarnulki
... i mruczymy :kotek: :kotek:
może usłyszy nas fajny, kochający domek :mrgreen:

uwarka

Post » Nie lut 28, 2010 0:14 Re: "DWUPAK CZARNYCH" -Notka i Nutka szukają domu.

Marzenia11 pisze:Nutka to już normalny, standardowy kot - właśnie sobie lezy w pieleszach, myje się i w ogóle nie zwraca uwagi na to że siedzę obok i ją głaszczę :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

I właśnie dzięki temu w trakcie biegów kowalczyk i naszych panczenistek cała trojka Małych Czarnych siedziała przy mnie przed tv i czarowała.... czarowała.... czarowała... no i mamy złoto i brąz! :dance: :dance2: :dance:

komu dwupak przynoszący szczęście? :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:

Marzenia11

Post » Nie lut 28, 2010 10:40 Re: "DWUPAK CZARNYCH" -Notka i Nutka wyczarowały złoto !

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :1luvu:

Marzenia11

Post » Nie lut 28, 2010 19:55 Re: "DWUPAK CZARNYCH" -Notka i Nutka wyczarowały złoto !

:ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

[poprzednia][następna]