Homer z białaczką

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 22, 2010 20:43 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

nic nie wiem na temat ew. domku
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon lut 22, 2010 21:40 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

Aniu, porozmawiaj z koconkiem. Ile kosztują testy?
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro lut 24, 2010 10:59 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

Hop
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Śro lut 24, 2010 14:26 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

ew. domek jest jeszcze w fazie rozmów, bardzo bardzo ewentualnych, nic jeszcze nie wiadomo

Homerek to naprawde trudny przypadek, ta straszna choroba, do tego chore stawy, zęby do zrobienia, wątróbka chora, ato to taki kochany kocio jest :1luvu:
teraz codziennie rano przychodzi do nam do łożka i wita się, domaga brania na ręce :D

Anna Rylska

Post » Śro lut 24, 2010 19:25 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

Aniu przesłałam pieniążki i pw,przepraszam za przesunięcie w czasie ,ale cały czas pamiętalam o Tobie......Pozdrawiam serdecznie :D

ulola

Od: Śro lut 04, 2009 17:33

Post » Pt lut 26, 2010 10:15 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

Aniu, ja zgłaszam się na opiekuna wirtualnego Homera. Podaj mi proszę nr konta na pw, chyba, że jest w wątku, to wieczorem poszukam.
Teraz już nie mogę zagłębiać się w wątek kiciusia, bo jestem w pracy :oops: , ale chętnie pomogę. :piwa:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt lut 26, 2010 20:51 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

ulola bardzo dziękujemy :1luvu:

witaj w naszym watku Agata Ratuszek, cieszymy sie , że do nas zajrzałaś :D

Homerek ma strasznego gila, gluta do pasa, śmieje się ale naprawde chłopak mocno ciągnie nosem :(
było juz super, katar ustał i po kilku dniach nawrót, ze wzmożoną siłą, do tego od rana ma rozwolnienie :?

Anna Rylska

Post » Pt lut 26, 2010 21:10 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

Anna Rylska pisze:Homerek ma strasznego gila, gluta do pasa, śmieje się ale naprawde chłopak mocno ciągnie nosem :(
było juz super, katar ustał i po kilku dniach nawrót, ze wzmożoną siłą, do tego od rana ma rozwolnienie :?

Homerku, śliczny i kochany kotunio z Ciebie. :1luvu: Bardzo Cię proszę, bądź już zdrowy. Kochana Anusia martwi się o Ciebie :cry: a cioteczki forumowe trzymają kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Obrazek Cioteczko Aneczko, ja również się martwię o Homerka. Proszę - zobacz jaką mam smutną minkę :cry: A jak się czuje mój braciszek?

Kliknij miniaturkę

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt lut 26, 2010 21:33 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

niech sie Pancio tak nie marwti, bo kociej mordy dostanie :twisted:
ja zawsze tak powatarzam tz-wi- nie gap się tak, bo kociej mordy dostaniesz

Panciu - a braciszek Boluś, maleńka kruszyna, strasznym krzykaczem i płaczkiem się stał , czesto staje na środku pokoju i przeraźliwie krzyczy- nawołuje koty, jaki to starszny krzyk jest, jakby go ze skóry obdzierali

Anna Rylska

Post » Pt lut 26, 2010 22:03 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

Ohoho, to Melania taka krzycząca też się zrobiła. Stoi i jak nie wrzaśnie znienacka, taki kwiko-skrzeko-wrzask z siebie wydaje.
Teraz już wiem, że to znaczy, że mam się położyć, bo ona ma życzenie na mnie leżeć. :roll:

A jak Bolusiowa alergia?
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt lut 26, 2010 22:07 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

Anna Rylska pisze:niech sie Pancio tak nie marwti, bo kociej mordy dostanie :twisted:
ja zawsze tak powatarzam tz-wi- nie gap się tak, bo kociej mordy dostaniesz

Panciu - a braciszek Boluś, maleńka kruszyna, strasznym krzykaczem i płaczkiem się stał , czesto staje na środku pokoju i przeraźliwie krzyczy- nawołuje koty, jaki to starszny krzyk jest, jakby go ze skóry obdzierali

Obrazek Ale ja już mam koci pyszczek :ryk: Może Bolusia coś boli? Może tęskni? A może lubi sobie pokrzyczeć - tak jak nasza malutka Lili? Gdybym był blisko, to bym go lizu, lizu, lizu, lizu, lizu... Duża mówi, że moje lizu, lizu jest słodkie :1luvu:

Kliknij miniaturkę

Edit: Popatrzcie proszę na tę fotkę. Kotuś ślicznie bawił się piłeczką w tunelu. Kiedy zauważył, że celuję w niego aparatem, od razu usiadł i... nie pozostało mi nic innego, jak zrobić zdjęcie. Fakt, że każda fotka z nim jest udana - to taki koci Clooney. Ale czy przypadkiem nie przesadza z tym pozowaniem?
Ostatnio edytowano Pt lut 26, 2010 22:23 przez vega013, łącznie edytowano 1 raz

vega013

Post » Pt lut 26, 2010 22:14 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

Anna Rylska pisze:Panciu - a braciszek Boluś, maleńka kruszyna, strasznym krzykaczem i płaczkiem się stał , czesto staje na środku pokoju i przeraźliwie krzyczy- nawołuje koty, jaki to starszny krzyk jest, jakby go ze skóry obdzierali

Może kotuchy z karłowatością przysadkową tak mają? U mnie najbardziej hałaśliwym kotem jest właśnie Lili, a wielkokot Pankracy (waży 6,5 kg) jest najcichszy.

vega013

Post » Sob lut 27, 2010 12:11 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

być może karzełki tak mają
ale ten krzyk, koszmarny jest - jakby kota dusili, zabijali 8O

Boluś z alergią tak sobie, od jakiegoś czasu walczymy ze skórą, bo zmiany na skórze były, są bardzo duże.
eraz troche lepiej ale musze bardzo pilnować co dostaje do jedzenia, a co najgorsze, to w grę wchodzi tylko karma rc hypoalergik i saszetki rc sensitiviti :( same najdroższe. Suchego nie bardzo chce jeść, chyba, że mocno rozmoczę, lepiej wchodzi mokre -a wszystko prze ten układ szczęki i ząbki :(
Nasz mały książę drakula.

Homerek ma biegunke, juz nie wiem co się dzieje, karmy nie zmieniałam, nic nowego nie podawałam :(
Nie chce znowu do weta, nie chce...zakleksił cały kocyk i łazienke :(
qpalka badaliśmy nic nie wyszło

Anna Rylska

Post » Sob lut 27, 2010 17:44 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

Zaś ja niesmiało prosze o kicuki dla mnie za szukanie i znalezienie pracy.
Wczoraj był ostatni dzień mojej pracy. Teraz pozostaje mi tylko nie stracić nadziei i optymizmu, choć z tym to już jest kiepsko. Tylko strzelić sobie w łeb!!!

Anna Rylska

Post » Sob lut 27, 2010 18:39 Re: Homer*Chora wątroba, zwyrodnienie stawów BIAŁACZKA!Walczymy

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za nową i lepszą pracę
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

[poprzednia][następna]