Tillibulkowy harem zaprasza :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 27, 2010 9:41 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Witam sobotnio śliczności :1luvu:

Przestanę tu zaglądać, bo moje piękne takie zwykłe się wydają przy tych cudeńkach :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob lut 27, 2010 15:57 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Rakea pisze:Tilli - z twojego haremu, to Freyka wygląda mi na największego zadziorka..a taka słodka i niewinna :1luvu:

no i tak jest, Rakea :lol: jestes znawca kocich charakterow :mrgreen:

dzisiaj bylam u rodzicow i cos nam sie z siostra zgadalo (ona ma 5 kotow)... siostra mowi, ze jakby nie bylo Fazi (jej piąta kota), to by nie miala takich rąk poharatanych, a ja: "a jakby nie bylo Freyi, to u nas w domu bylby spokoj" :lol:

ale co zrobic, kocham te ogonki, wszystkie jednakowo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
choc kazda jest inna... ale tak to juz jest z kotami... :1luvu:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Sob lut 27, 2010 16:03 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Tilku, im bardziej niezależny kocio, tym bardziej kocham.. :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lut 27, 2010 16:06 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

OKI pisze:Witam sobotnio śliczności :1luvu:

Przestanę tu zaglądać, bo moje piękne takie zwykłe się wydają przy tych cudeńkach :roll:

kazdy kot jest piekny i kazdy niesamowicie oryginalny - Ty masz dwa cudne tygrysy z przepieknymi bialymi skarpeteczkami - mi tez sie taki marzył... choc chcialam dluzszy włos... myslalam o sibku, ale ja juz mam takie zboczenie do dlugich kłaków :lol: a mamy naszego łobuza Freyę, z waniliowymi wstawkami ;) ona ma dluzsze wlosy na brzuchu, na ogonie i w uszach :mrgreen: tez jest dobrze...

o Twojej Tatoo oczywiscie nie wspomne, bo jest super oryginalna

no i obie dobrze wiemy, ze nie wymienilybysmy tych naszych ogonkow na zadne inne, chocby najpiekniejsze ;) i najgrzeczniejsze :twisted: (hmmm moze ta sprawe trzeba jeszcze raz przemyslec :roll: :roll: :wink: )

tillibulek

Post » Sob lut 27, 2010 16:13 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze:Tilku, im bardziej niezależny kocio, tym bardziej kocham.. :lol: :lol:

a ja nie wiem, bo nigdy nakolankowca nie mialam, wiec ciezko o skale porownawczą... ;)
probuje Freykę przyzwyczaic do kolanek - oczywiscie powolutku i po dobroci, ale nie wiem czy cos z tego bedzie, bo bardzo szybko z nich schodzi, duzo pewniej czuje sie na twardym gruncie :roll: ona tez nie lubi byc brana na rece - cala sie od razu spina i wygina w chinskie 8, wiec nawet niewygodnie ją wtedy trzymac i glaskac ;)

Mała Dzikuska pisze:Uff, gorąco tu... Cieszę się, że nie tylko ja mam takie wrażenie odnośnie pracy forum, moderatorów oraz wielkości zdjęć. Już sądziłam, że się czepiam :mrgreen: ( Tak mi zresztą zasugerowano :twisted: )

A foty Freyi wspaniałe!!!!!!!!!!!!

Dzikuska, nie przejmuj sie, jak OKI sie "uleje", to wpadnie i na Twoj wątas, zeby pobluzgac - mam racje, OKI? :lol:

tillibulek

Post » Sob lut 27, 2010 16:20 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

dzisiaj rano, czuje masaz serca, otwieram oczy, Freya na mnie staje obiema łapkami, za chwile wycofuje sie i staje ponownie, potem po mnie przełazi, zagląda i mruczy....

myslalam, ze to juz ok. 6 (pare minut przed 6 wstaje do pracy) i ze koty glodne, wiec wstalam, dalam im jesc, a potem wracajac do lozka zauwazylam ktora jest godzina 8O 4:30 @#&(^&%&%&$###@! :!: :!: :evil:

o ktorej wstaja Wasze koty?....bo ja chyba niechcacy moje rozbestwilam... :roll: :roll:

tillibulek

Post » Sob lut 27, 2010 16:26 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

O tej, co Twoje. :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 27, 2010 16:29 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

kalair pisze:O tej, co Twoje. :mrgreen:

4:30?!?!?!? 8O
i tak dostaja jesc?

tillibulek

Post » Sob lut 27, 2010 17:14 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

nasze wstają razem z nami :twisted: trochę zwykle poszaleją nad ranem, ale generalnie pierwszy sygnał budzika oznacza dla nich porę wstawania... tyle że zwykle nie oznacza jej dla mnie bo ja z tych co snooze vel drzemka bardzo lubią :mrgreen: więc biedactwa czekać muszą :twisted: to takie grzeczne kotecki są :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Sob lut 27, 2010 18:02 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

cynamon i wanilia pisze:nasze wstają razem z nami :twisted: trochę zwykle poszaleją nad ranem, ale generalnie pierwszy sygnał budzika oznacza dla nich porę wstawania... tyle że zwykle nie oznacza jej dla mnie bo ja z tych co snooze vel drzemka bardzo lubią :mrgreen: więc biedactwa czekać muszą :twisted: to takie grzeczne kotecki są :oops:

zazdraszczam :roll:
to pozdrawiam te grzeczne futerka i glaski wysylam :kotek:

tillibulek

Post » Sob lut 27, 2010 18:04 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:
kalair pisze:O tej, co Twoje. :mrgreen:

4:30?!?!?!? 8O
i tak dostaja jesc?

Tak, bo Iriska chwyta się wszystkich sposobów.. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 27, 2010 18:25 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

Ruby - mój świat - moje zabawki - co ciekawego mozna znaleźć w szafce.... :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=O4s5YpPnn1o

wyprobowywałam niebieski dyfuzor.... Ruby mi pozowała :) oto efekty:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

wole cieple kolory....

tillibulek

Post » Sob lut 27, 2010 18:52 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

jakie to sposoby, kalair? :lol:
Freya dzisiaj zrzucala... grzebien z polki w kuchni, krem z polki w sypialni.... co chwile bylo jakies łubudu, a ja tylko wstawalam polprzytomna, po cmoku macałam, odstawialam rzeczy na swoje miejsce i szlam dalej spac...

tillibulek

Post » Sob lut 27, 2010 20:14 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:Ruby - mój świat - moje zabawki - co ciekawego mozna znaleźć w szafce.... :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=O4s5YpPnn1o

wyprobowywałam niebieski dyfuzor.... Ruby mi pozowała :) oto efekty:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

wole cieple kolory....

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ojejkuniu..
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lut 27, 2010 20:16 Re: Witajcie w naszej bajce.... Tillibulkowy harem zaprasza ;-)

tillibulek pisze:jakie to sposoby, kalair? :lol:
Freya dzisiaj zrzucala... grzebien z polki w kuchni, krem z polki w sypialni.... co chwile bylo jakies łubudu, a ja tylko wstawalam polprzytomna, po cmoku macałam, odstawialam rzeczy na swoje miejsce i szlam dalej spac...

Szuranie zegarem, pościanie..Brrr..Szuranie kalendarzem..Zrzucanie co się da z półek-ksiżżki, pisma, co tam jest.. Ostatnio doszło wyciąganie papieru do drukarki, i atakowanie żaluzji.
A Lafik pomaga, gnębiąc głośno szyszki. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]