Przestanę tu zaglądać, bo moje piękne takie zwykłe się wydają przy tych cudeńkach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rakea pisze:Tilli - z twojego haremu, to Freyka wygląda mi na największego zadziorka..a taka słodka i niewinna
OKI pisze:Witam sobotnio śliczności![]()
Przestanę tu zaglądać, bo moje piękne takie zwykłe się wydają przy tych cudeńkach![]()
kalair pisze:Tilku, im bardziej niezależny kocio, tym bardziej kocham..![]()
Mała Dzikuska pisze:Uff, gorąco tu... Cieszę się, że nie tylko ja mam takie wrażenie odnośnie pracy forum, moderatorów oraz wielkości zdjęć. Już sądziłam, że się czepiam( Tak mi zresztą zasugerowano
)
A foty Freyi wspaniałe!!!!!!!!!!!!
kalair pisze:O tej, co Twoje.
cynamon i wanilia pisze:nasze wstają razem z namitrochę zwykle poszaleją nad ranem, ale generalnie pierwszy sygnał budzika oznacza dla nich porę wstawania... tyle że zwykle nie oznacza jej dla mnie bo ja z tych co snooze vel drzemka bardzo lubią
więc biedactwa czekać muszą
to takie grzeczne kotecki są
tillibulek pisze:kalair pisze:O tej, co Twoje.
4:30?!?!?!?![]()
i tak dostaja jesc?
tillibulek pisze:Ruby - mój świat - moje zabawki - co ciekawego mozna znaleźć w szafce....![]()
http://www.youtube.com/watch?v=O4s5YpPnn1o
wyprobowywałam niebieski dyfuzor.... Ruby mi pozowałaoto efekty:
wole cieple kolory....
tillibulek pisze:jakie to sposoby, kalair?![]()
Freya dzisiaj zrzucala... grzebien z polki w kuchni, krem z polki w sypialni.... co chwile bylo jakies łubudu, a ja tylko wstawalam polprzytomna, po cmoku macałam, odstawialam rzeczy na swoje miejsce i szlam dalej spac...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 151 gości