[WRO] Silver nie żyje :( Biegaj za TM :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 25, 2010 23:17 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

silver mnie oblegla, lezy mi na brzuchu przygniatajac rece, jak pisze na klawiaturze, to nia trzese, a ona nic ;) muka obok na kanapie z lapkami do gory :)

mam pytanko, silver byla szczepiona w schronie? bo w ksiazeczce od dr gruszki nie ma nic o szczepieniu.
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

Post » Pt lut 26, 2010 7:37 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

:ok: :ok: :ok: :ok: do wtorku trzymam mocno
krynia08

Post » Pt lut 26, 2010 8:59 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

yosia pisze:silver mnie oblegla, lezy mi na brzuchu przygniatajac rece, jak pisze na klawiaturze, to nia trzese, a ona nic ;) muka obok na kanapie z lapkami do gory :)

mam pytanko, silver byla szczepiona w schronie? bo w ksiazeczce od dr gruszki nie ma nic o szczepieniu.

Tak byłą szczepiona:)

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Pt lut 26, 2010 20:46 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

HOP :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt lut 26, 2010 21:02 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

krynia08 pisze::| mam nadzieje ze to bedzie TO ale znowu cos nie daje mi spokoju cholerka :roll: moze zle mowie ale jak bym zobaczyla kocią kaleke to chyba zaraz bym chciała zabrać :roll: OBYM SIE MYLIŁA BO TA KOCINA ZASLUGUJE NA DOBRY DOMEK :!: bo jeszcze tyle dni babka bedzie bila sie z myślami swoimi :roll:

Kryniu - jakbym pierwszy raz decydowała się na kocią kalekę to też bym się zastanawiała - nie dlatego że kaleka jest be ale dlatego że obawiałabym się czy sobie poradzę - to jednak coś "nowego" opieka nad "takim" kotkiem (i choć tak naprawde potem się okazuje że to taki sam kot jak kazdy inny to na początku obawy sa). To dobrze, bo to znaczy że Pani jest odpowiedzialna :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lut 26, 2010 23:24 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Bedzie dobrze :)

molly88

Post » Sob lut 27, 2010 10:46 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

molly88 pisze:
yosia pisze:silver mnie oblegla, lezy mi na brzuchu przygniatajac rece, jak pisze na klawiaturze, to nia trzese, a ona nic ;) muka obok na kanapie z lapkami do gory :)

ale gdzie i kiedy?
Obrazek

yosia

Post » Sob lut 27, 2010 18:44 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Gibutkowa pisze:
krynia08 pisze::| mam nadzieje ze to bedzie TO ale znowu cos nie daje mi spokoju cholerka :roll: moze zle mowie ale jak bym zobaczyla kocią kaleke to chyba zaraz bym chciała zabrać :roll: OBYM SIE MYLIŁA BO TA KOCINA ZASLUGUJE NA DOBRY DOMEK :!: bo jeszcze tyle dni babka bedzie bila sie z myślami swoimi :roll:

Kryniu - jakbym pierwszy raz decydowała się na kocią kalekę to też bym się zastanawiała - nie dlatego że kaleka jest be ale dlatego że obawiałabym się czy sobie poradzę - to jednak coś "nowego" opieka nad "takim" kotkiem (i choć tak naprawde potem się okazuje że to taki sam kot jak kazdy inny to na początku obawy sa). To dobrze, bo to znaczy że Pani jest odpowiedzialna :ok:

:lol: daj boże :ok: może ja jestem dziwakiem :wink:
krynia08

Post » Sob lut 27, 2010 21:06 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

yosia pisze:
molly88 pisze:

ale gdzie i kiedy?

W schronie na poczatku stycznia :)

molly88

Post » Sob lut 27, 2010 23:06 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

molly88 pisze:
W schronie na poczatku stycznia :)

ok, dzieki :)
Obrazek

yosia

Post » Nie lut 28, 2010 12:54 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Nie ma za co :)

molly88

Post » Nie lut 28, 2010 21:58 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

:kotek:

molly88

[poprzednia][następna]