LILI bez łapki już szczęśliwa...została rezydentką:):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 25, 2010 22:05 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna...Lilutek w DS!!!

Czas..czas.. zuziu, zrób, jak czujesz.. jak ci bliżej??? :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw lut 25, 2010 22:16 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna...Lilutek w DS!!!

Znałam koteczkę, która przez cały miesiąc tęskniła - płakała, robiła kupy na środku pokoju, wszystko, by pokazać, że nie chce tu być. Po czym... pokochała swoją nową panią i teraz są nierozłączne! :D
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Pt lut 26, 2010 21:35 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna...Lilutek w DS!!!

Cindy pisze:Przed miloscia nie mozna uciec....kotenka bardzo cierpi (psychicznie) i Ty zreszta tez...

Tak, nie można...

Dokonało się więc przeznaczenie.... Lili wróciła do domu i została rezydentką :love: :love: :love: :love:

W dzień było jako tako, ale co noc płakała, chodziła i szukała...nie miałam sumienia pozwolić jej dłużej na taką tęsknotę :cry:

Widocznie pisane jest nam spędzanie kolejnych długich lat razem :1luvu: w szczęściu i miłości :1luvu:

Kochane Ciocie, zdejmujemy banerki :lol: Lilutek już żadnego domu nie szuka :lol: :lol:

I teraz prosimy o najpiękniejsze ikonki szczęścia i powitania Liluni w SWOIM WŁASNYM PRAWDZIWYM DOMU NA ZAWSZE Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A ja chyba książkę napiszę, jak to Lilutek załatwiał sobie rezydenturę u zuzi :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt lut 26, 2010 21:38 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

A nie mowilam...Wy jestescie sobie przeznaczone :dance: :dance2: :smiech3:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pt lut 26, 2010 21:40 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna...Lilutek w DS!!!

zuzia96 pisze:
Cindy pisze:Przed miloscia nie mozna uciec....kotenka bardzo cierpi (psychicznie) i Ty zreszta tez...

Tak, nie można...

Dokonało się więc przeznaczenie.... Lili wróciła do domu i została rezydentką :love: :love: :love: :love:

W dzień było jako tako, ale co noc płakała, chodziła i szukała...nie miałam sumienia pozwolić jej dłużej na taką tęsknotę :cry:

Widocznie pisane jest nam spędzanie kolejnych długich lat razem :1luvu: w szczęściu i miłości :1luvu:

Kochane Ciocie, zdejmujemy banerki :lol: Lilutek już żadnego domu nie szuka :lol: :lol:

I teraz prosimy o najpiękniejsze ikonki szczęścia i powitania Liluni w SWOIM WŁASNYM PRAWDZIWYM DOMU NA ZAWSZE Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

A ja chyba książkę napiszę, jak to Lilutek załatwiał sobie rezydenturę u zuzi :ryk: :ryk: :ryk:

zuziu myślę, że Ty wiesz, jak ja się bardzo cieszę..... :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt lut 26, 2010 21:41 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

czekamy na relację z ds.....ObrazekObrazekObrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt lut 26, 2010 21:45 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

Wiesz co nie wiem czy miałam jakieś przeczucie dzisiaj czy jak,bo kilka godzin temu ściągnęłam banerek Lili i zrobiłam miejsce na innego kociaka.
Jestem ciekawa która z was jest szczęśliwsza :P
Nooo przyznawać się :D
Coś czuję że tą noc cała przegadacie,przemiauczycie i przepłaczecie :wink:
Oczywiście dla ciebie i Lilunii

Obrazek
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Pt lut 26, 2010 21:45 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

Dzisiaj Lilunia bedzie spala jak suselek w objeciach swojej Panci - oby wszystkie przerazajaco smutne historie kotkow znajdowaly taki HEPPY END!
ZUZIU; LILECZKO - ciesze sie razem z Wami i zycze dlugich lat w zdrowiu i szczesciu, albo moze lepiej...NA NOWEJ DRODZE ZYCIA - choc Wy nie nowozency :mrgreen: :1luvu: :balony: :cat3:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pt lut 26, 2010 21:46 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

Widocznie tak miało być :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt lut 26, 2010 21:47 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

Nie mogła lepiej trafić - zuziu96 :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt lut 26, 2010 21:54 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

Cindy pisze:A nie mowilam...Wy jestescie sobie przeznaczone :dance: :dance2: :smiech3:

Mówiłaś
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt lut 26, 2010 21:56 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

Niektóre koty są nasze i już.
Lilka żyj długo, zdrowo i szczęśliwie :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt lut 26, 2010 21:58 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

zuziu a domkowi nie było smutno rozstawać się z koteczką ?
Wiem że Lili była tam zaledwie kilka dni ale ...

Małgocha Pe

Post » Pt lut 26, 2010 22:00 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

:ryk:
od dawna wiedziałam ze tak będzie :wink:
AnielkaG

Post » Pt lut 26, 2010 22:01 Re: LILI WRÓCIŁA DO DOMU I ZOSTAŁA REZYDENTKĄ:):):):):):):):):)

A w ogóle to po takim numerze jaki wycięłaś Lilutce :wink:
powinna spisać z tobą intercyzę :P
Tak na wszelki wypadek :D

Małgocha Pe

[poprzednia][następna]