Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 26, 2010 15:16 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Zbliża się koniec dnia... nie mogę juz usiedzieć z nerwów :) :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lut 26, 2010 15:19 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lut 26, 2010 15:35 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Słuchajcie przybywa tyle postów że sama nie wiem czy odpisałyście na pytanie, które na tym wątku viewtopic.php?f=1&t=108204&p=5653781#p5653781 zadała Mysza tylko dopiszcie też że chodzi o podróż koteczków do Wrocławia a nie tylko DT w Warszawie.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt lut 26, 2010 15:59 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

:?: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt lut 26, 2010 16:15 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

kussad pisze:Słuchajcie przybywa tyle postów że sama nie wiem czy odpisałyście na pytanie, które na tym wątku viewtopic.php?f=1&t=108204&p=5653781#p5653781 zadała Mysza tylko dopiszcie też że chodzi o podróż koteczków do Wrocławia a nie tylko DT w Warszawie.

Mysza jest tez na wątku wystawowym więc może będzie jechała do Wrocka... :roll:
Kropciu może napisz PW do Myszy i zapytaj dokładnie :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lut 26, 2010 17:08 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Gibutkowa pisze:
kussad pisze:Słuchajcie czy znacie ten wątek viewtopic.php?f=10&t=106767 może tam jedzie ktoś znajomy... tam na wątku są Jakieś Dwie Osoby z Warszawy :wink:

Napisałam tam. Pisałam o Warszawie, Morągu lub Łodzi. Jessi - gdyby ktoś przyjechał w piątek to byłaby możliwość dostarczenia kotów do Ciebie lub Nataszy do godz. 9 (byłby ktoś u Was w domach)? Bo jeśli to byłby piątek to ja mogę z Hali odebrać koty tylko rano - w sobotę o każdej porze.

coś wymyslimy

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt lut 26, 2010 17:42 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Gibutkowa pisze:
kussad pisze:Słuchajcie czy znacie ten wątek viewtopic.php?f=10&t=106767 może tam jedzie ktoś znajomy... tam na wątku są Jakieś Dwie Osoby z Warszawy :wink:

Napisałam tam. Pisałam o Warszawie, Morągu lub Łodzi. Jessi - gdyby ktoś przyjechał w piątek to byłaby możliwość dostarczenia kotów do Ciebie lub Nataszy do godz. 9 (byłby ktoś u Was w domach)? Bo jeśli to byłby piątek to ja mogę z Hali odebrać koty tylko rano - w sobotę o każdej porze.

Edytko-wielkie dzięki,ale jeszcze nikt sie nie odezwał :(
Kotki w takim razie bedzie musiała odwieźć Arcana,bo obiecała,że zawiezie,choc to dla Niej naprawde duży wysiłek-dwa koty w pociągu przez tyle godzin :( ,ale innej oferty nie mamy-kochana jesteś Grażynko-Twoja pomoc jest po prostu bezcenna! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Acha,Edytko-kotki dopiero ok 11-tej w piatek beda w Warszawie!

Edit.pomyliłam watki i nie widziałam wpisu Myszy-bo szukałam tutaj :oops: :oops: :oops:
Ostatnio edytowano Pt lut 26, 2010 17:57 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt lut 26, 2010 17:54 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

kussad pisze:Słuchajcie przybywa tyle postów że sama nie wiem czy odpisałyście na pytanie, które na tym wątku viewtopic.php?f=1&t=108204&p=5653781#p5653781 zadała Mysza tylko dopiszcie też że chodzi o podróż koteczków do Wrocławia a nie tylko DT w Warszawie.

Napisałam do Myszy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Myszo kochana!
Kocurki przyjada z Morąga do Warszawy ok11 -5.03-miejsce odbioru do uzgodnienia z osoba wiozacą-chłopak jedzie po materiały stomatologiczne i inne medyczne,i bedzie sie kręcił po Warszawie,więc myslę,że sie jakoś sensownie umówimy w miejscu dogodnym dla obu stron!
Jesli Twoja pomoc jest aktualna-powolutku wszystko ustalimy,jesli nie możesz ich o tej porze odebrać,odbierze je ktoś ,a potem juz Ty odbierzesz od niej-dobrze?
Bardzo jestem Ci wdzięczna za propozycje dowozu Braciszków-to przeogromna pomoc!!!-zawsze będzie to szybciej,niż pociągiem!!!

Zobaczymy,czy uda sie wszystko zgrać!
Ale to byłoby wspaniałe rozwiązanie!-kociny by sie mniej umęczyły i Grażynka :1luvu: :1luvu: :1luvu: nie musiałaby szarpac sie z dwoma klockami w rekach pociągiem!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt lut 26, 2010 17:57 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Oj Kochane, trzymam kciuki bardzo mocno. Póki co, tylko tyle mogę :( :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pt lut 26, 2010 17:58 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kasieńko-trzymaj,trzymaj!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lut 26, 2010 18:00 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lut 26, 2010 18:05 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kasiulek, cały dzień myślę, co by tu zrobić, jak pomóc?
Obrazek

bulba

Post » Pt lut 26, 2010 18:07 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kasiulek-jesteś,a to bardzo ważne dla mnie!!!
A może właśnie Twoja pomoc bedzie potrzebna?-jeszcze nie wiem ,czy nie trzeba bedzie odebrac kotków od Pana,któery je przywiezie,bo jeszcze Mysza sie nie pojawiła.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lut 26, 2010 18:11 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Sylwuś-dzieki za kciuki-bardzo potrzebne-bardzo!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lut 26, 2010 18:15 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kasiulek, czekam niecierpliwie na info. Jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała. Na dogomanii jest wątek ludzi, którzy przewożą zierzaki w całej Polsce, tyle, że odpłatnie. Gdyby kwota nie była porażająca, ja chętnie zasponsoruję przejazd braciszków do Wrocławia. Mogę podesłać Ci link do strony, jeśli chcesz.
Obrazek

bulba

[poprzednia][następna]