Madziu, gdzie napisałam że ISO wyostrza zdjęcie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:Madziu, gdzie napisałam że ISO wyostrza zdjęcie?wysokie ISO "zamraża" ruch obiektu, tak, żebyśmy mogli zrobić w miarę dobre - nie poruszone zdjęcie... niestety z dodatkiem szumów.
Mała Dzikuska pisze:Piękne zdjęcia. Oczu nie można oderwać. Prosimy o więcej!!!
A co do kocich kształtów. Mnie też bardziej rozbrajają te kicie-misie, okrągłe, pyzate "przytulaki".
Ale przecież wszystkie koty są bardzo kochane
kalair pisze:
kalair pisze:Cieszę się ,że Ci się Tilku podoba, a teraz czekamy na żywe kotki!
tillibulek pisze:Mała Dzikuska pisze:Piękne zdjęcia. Oczu nie można oderwać. Prosimy o więcej!!!
A co do kocich kształtów. Mnie też bardziej rozbrajają te kicie-misie, okrągłe, pyzate "przytulaki".
Ale przecież wszystkie koty są bardzo kochane
Dzieki, Mala DzikuskaMale sprostowanie: nam sie duze, okrągle misie kojarzą z przytulakami, dlatego tak sie napalilam na ragdolla, natomiast bywa wrecz przeciwnie
![]()
Dzisiaj znowu mialam ciekawą pobudkę... Freya nauczyla sie kłaść na mnie łapkę strajac sie mnie obudzic... Co ja mam zrobic z tymi kotami? Az mi sie dzisiaj przypomnial tekst z kociego kalendarza o tym, ze koty doskonale wiedza, o ktorej godzinie sie obudzisz, dlatego zawsze budza cie 10 min wczesnieja moje pol godziny wczesniej - wrrrr!!!!
![]()
![]()
Tylko Zorka grzecznie czeka az pancia sie obudzi, wiec od dzisiaj oficjalnie oswiadczam:
mam jednego kota... i dwa szatany
kalair pisze:Tilku, 15.30 można powiedzieć...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 160 gości