» Czw lut 25, 2010 22:02
Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż
Sledzę wątki Izy juz od jakiegos czasu, nigdy się nie udzielałam bo polemika jednak nie na moim poziomie.
Powiem krótko:
Nie stoję po żadnej stronie, sprawa z kotkami z Teczy druzgocąca- porazka z winy braku rozwiązań prawnych.
Ale to co się dzieje na wątku - Proszę Was, Dziewczyny. Kobiety,żony, matki...? Się pogubiłyście.
Miau.pl a nie Nawrzucajinnym.pl- tak brzmi poprawny adres strony z linkiem do forum.
Babeczki ze Szczecina - mam na myśłi te panie versus Iza - pisałyscie wielokrotnie- nie wchodzę tu, mój ostatni post itp.- dotrzymajcie słowa i dajcie spokój. Jesli walczycie o koty to macie dostatek innych bezdomniaków i tam pomagajcie.
Iza, Afatima, Wióra (czyli "po drugiej stronie rzeki")- tyle ile mozna zrobic, trzeba zrobic. Ludzie z Toz piszą, ze nie maja takiej władzy- trudno. Moze się zdarzyć, ze dany organ ma zwiazane ręce. Ale można szukać wyżej. W tych kolach łowieckich nikt nie pomógł? Jesli to nic nie da to potem Urząd Miasta- złożenie skargi. Jesli urzędnikom będzie mało-agresywne psy są niebezpieczne równiez dla ludzi, a tym policja juz MUSI się zająć. Iza nie jestes detektywem, i to nie Ty masz szukac sprawcy. Być może wg Tozu tak, ale skoro NIC nie mogą , nie powinni więcej zabierać głosu w tej sprawie.