iwop, dzwoniłam do gagauci. Musimy to przeliczyć - jeśli taniej wyjdzie transport samochodem, w przyszłą sobotę (niestety, nie w tę, tylko następną, bo obie pracujemy), kocio pojechałby do Ostrowca. Ale może wcześniej znajdzie się jakiś transport. Założę wątek na Kotach.
wpiszcie sie dziewczyny w wątku transportowym.Czasem cos sie trafi niespodziewanie.Ja miałam szczęście i z dnia na dzień kot pojechał.Tylko zostawcie nr telefonu bo łatwiej ok kontakt. Tam są i zgłoszenia w pierwszym poście osób,które wędruja po Polsce! Powodzenia!
cypisek pisze:Baron., Basza. Prezes. Goliat.Grant. a może Shrek
Skoro to wielkie kocisko to Basza mi się podoba.Kojarzy mi się z kimś wielkim,dostojnym ,przyzwyczajonym do wygód i dobrobytu.Tylko Basza powinien mieć harem a on będzie bezjajeczny.
może to dla niektórych głupie... tzn. to co napiszę. Ale gdyby mógł pożyczyć na okres pobytu u mnie kocia, bramkę na drzwi, taką jak z ikei dla dzieci, albo jakiś podobny płotek. ja nie mam drzwi do kuchni, a na początku może być konieczna izolacja ze względu na wredność mojej Malwiny... (już to przerabiałam). Znalazłam na allegro, ale zanim kupie to zapytam - może ktoś coś takiego posiada na zbyciu...?
Dziewczyny, czy kitek napewno do mnie przyjedzie...? Pytam bo na allegro jest taka barierka za 60 zł jeszcze przez parę godzin, więć jakbym teraz kupiła to doszłaby do weekendu...
No, mamy taką nadzieję. iwop, oczywiście może się zdarzyć jakiś cud onego razu, że on znajdzie w tej lecznicy DS, ale na 100 procent ci tego nie powiem.