Koteczki w Gliwicach

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 06, 2004 21:47 Koteczki w Gliwicach

Witam,

male czarno-białe kotki do oddania w Gliwicach, są trzy. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt : marylamb@poczta.onet.pl - jutro mogą byc zdjęcia.

Marysia

jamarysia

Od: Śro gru 31, 2003 0:50

Post » Czw maja 06, 2004 21:58

jeszcze jedno. :)

małe kotki sa od sasiadki
a...

...moja koteczka nie długo będzie miała pierwszą rujkę. Chciałabym ją wysterylizowac ale zależy mi aby było to przeprowadzone z jak najmniejszą szkodą dla kota. Czytałam o nowej metodzie sterylizacji gdzie naciecie ma około 1- 1,5 cm pisałam maila do weta z Poznania który tak przeprowadza zabieg, ale Poznań jest za daleko.... :? Czy mozecie polecić jakiegoś dobrego weterynarza z okolicy Gliwic, w gre wchodzą Katowice, Chorzów, Bytom.......

i czy ktoś z Was ma kotke która była ta metodą sterylizowana?

Marysia :)

jamarysia

Od: Śro gru 31, 2003 0:50

Post » Pt maja 07, 2004 15:39

a co dalej z kotką sąsiadki?
Kinia & Sonia za Tęczowym Mostem

magpie

Od: Sob gru 20, 2003 20:59

Post » Pt maja 07, 2004 15:46

jamarysia pisze:jeszcze jedno. :)

małe kotki sa od sasiadki
a...

...moja koteczka nie długo będzie miała pierwszą rujkę. Chciałabym ją wysterylizowac ale zależy mi aby było to przeprowadzone z jak najmniejszą szkodą dla kota. Czytałam o nowej metodzie sterylizacji gdzie naciecie ma około 1- 1,5 cm pisałam maila do weta z Poznania który tak przeprowadza zabieg, ale Poznań jest za daleko.... :? Czy mozecie polecić jakiegoś dobrego weterynarza z okolicy Gliwic, w gre wchodzą Katowice, Chorzów, Bytom.......

i czy ktoś z Was ma kotke która była ta metodą sterylizowana?

Marysia :)

U mnie na osiedlu (ale to Warszawa :? ) tak sterylizuje wet. nacięcie około 2 cm. Były tam sterylizowane dwie dokarmiane przeze mnie kotki (po 4-5 dniach mogły już wrócic na wolność), a ostatnio aAusia sterylizowała tam Melkę.
Serdecznie polecam tą metodę, ale niewiele wetów ją stosuje :(
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt maja 07, 2004 15:57

Mysza a tak z ciekawości ile Cię kosztowała ta przyjemność?

Pozdrawiamy Aneta i Rafał

air

Od: Pt kwi 23, 2004 22:23