Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 30, 2010 22:43 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Mamrociu, ale ty urosłaś :roll: :roll: :roll: duża kobietka już jesteś :love: Dobrze ci w twoim domku, to i ważysz odpowiednio :lol: Fajnie, że jesteś zdrowa, fajnie też że u Carmen nie wyszły te kamienie. Teraz wyleczy się szybko, jak będzie słuchała Dużych i łykała to, co pan dr kazał. Przypilnuj ją Mamrociu! Dobrze, że Duże was nie kazały szczepić p.białaczce, bo nie ma potrzeby, a i doopeczki kocie zostały oszczędzone :lol: o jednego kłujka mniej :lol:
Mamrociu, bądź grzeczna, opiekuj się Carmen, nie sprawiaj kłopotu Dużym i kochaj je tak, jak one cię kochają :love:
Jestem szczęśliwa wiedząc, że ty jesteś bardzo szczęśliwa :love:
Wyściskaj Duże i Carmen
zuzia & company
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob sty 30, 2010 23:21 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Mimo tej wagi Duże nadal mówią,że jestem piękna i zgrabniutka :lol: a Carmen nie lubi tych leków :? : W ogóle dziś była nie w humorze po tej wizycie u weta, warczała na mnie potem w domu :( na szczęście potem jej przeszło :D Czasem jej nie mogę zrozumieć :? Ale ważne,że Duże mnie bardzo kochają :D
Ostatnio wymyśliły co zrobić,żebym lepiej znosiła obcinanie pazurów :lol: zaczęły mi śpiewać :ryk: i tak sprytnie odwróciły tym moją uwagę,że nie wiadomo kiedy było po wszystkim :ryk: Czarnej też ten pomysł się spodobał :lol:
Pozdrawiam Cię Zuziu bardzo serdecznie i przesyłam głaski dla wszystkich Footer
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mamrocia
Ostatnio edytowano Wto lut 02, 2010 0:48 przez donia777, łącznie edytowano 1 raz

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Nie sty 31, 2010 9:12 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

donia777 pisze:Mimo tej wagi Duże nadal mówią,że jestem piękna i zgrabniutka :lol: a Carmen nie lubi tych leków :? : W ogóle dziś była nie w humorze po tej wizycie u weta, warczała na mnie potem w domu :( na szczęście potem jej przeszło :D Czasem jej nie mogę zrozumieć :? Ale ważne,że Duże mnie bardzo kochają :D
Ostatnio wymyśliły co zrobić,żebym lepiej znosiła obcinanie pazurów :lol: zaczęły mi śpiewać :ryk: i tak sprytnie odwróciły tym moją uwagę,że nie wiadomo kiedy było po wszystkim :ryk: Czarnej też ten pomysł się spodobał :lol:
Pozdrawiam Cię Zuziu bardzo serdecznie i przesyłam głaski dla wszystkich Footer
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mamrocia

A gra na flecie gdzie?????? :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Wto lut 02, 2010 0:48 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

...flet jest za głośny dla takich delikatnych kocich pięciogwiazdkowych uszek :ryk: :ryk: :ryk:

donia777

Post » Czw lut 25, 2010 15:36 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Pozdrawiam wszystkie ciocie :D
Obrazek

Obrazek

Mamrocia :1luvu:

donia777

Post » Czw lut 25, 2010 16:17 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Ale z Mamroci duża panienka sie zrobiła.
Ulala! Pięknie wyrosła :D
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Czw lut 25, 2010 21:59 Re: Cudna kotka Mamrotka szukała..teraz nadaje ze swojego domku!

Obrazek
Ależ to zdjęcie piękne :1luvu: Jak człowiek ogląda takie zdjęcia swojego adoptusia szczęśliwego, to serce się cieszy i widzi sens, tego co robi... :1luvu:

Piękna jesteś, Mamrociu :love:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia]