prosze więc o bardziej wyważone zdania na temat burych podrostków, a nie, że nikt normalny ich nie weźmie

To nie są koty wściekłe, tylko nieproblemowe

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:Osoba, która je zaadoptuje , prawie nie poczuje, że ma kota. Czy ja musze was uczyć marketingu?
Miuti pisze:Mam na tymczasie, oprócz Tora Gryzia - Luckyego.
Tweety pisze:Aleksa Zosia Bronowicka ma wziąć jutro a odstawia go sobotę do domu.
Leone pisze:Tosza pisze:Osoba, która je zaadoptuje , prawie nie poczuje, że ma kota. Czy ja musze was uczyć marketingu?
Nie poczuje, pod warunkiem, że będzie w innym pomieszczeniu i nie wejdzie im w drogę
Ale trzeba przyznać, że są śliczne..
Leone pisze:Tosza pisze:Osoba, która je zaadoptuje , prawie nie poczuje, że ma kota. Czy ja musze was uczyć marketingu?
Nie poczuje, pod warunkiem, że będzie w innym pomieszczeniu i nie wejdzie im w drogę ;)
Ale trzeba przyznać, że są śliczne..
maja215 pisze:Witam serdecznie i melduję się na wątku.
Mam pytanie czy na kocimskiej jest czerwono-popielaty transporter z tych małych podpisany maja215? jakiś czas temu doczytałam się że ktoś nim jakieś futerko woził.Chciałabym przywieść ten fundacyjny a odebrać swój,jak będę jutro na spotkaniu.
Melduję więc że będę w piątek o 19.00.
Marek czy Ty się wybierasz w piątek na spotkanie? Bo może zabrała bym się z Tobą autem?
Wysłam Ci smsa ale nie dostałam odpowiedzi.
Pozdrawiam wszystkich.
maja215 pisze:Dziękuję Marku serdecznie![]()
A co z tym moim transporterkiem,widział go tam ktoś?/ przypominam czerwono-jasno popielaty.podpisany MAJA215
maja215 pisze:Dziękuję Marku serdecznie![]()
A co z tym moim transporterkiem,widział go tam ktoś?/ przypominam czerwono-jasno popielaty.podpisany MAJA215
Użytkownicy przeglądający ten dział: FerandiReums i 100 gości