Mars poturbowany przez psa - Już zdrowy w nowym domu!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 24, 2010 14:44 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Mefko, a te zdjęcia schroniskowe Marsika to jeszcze chyba sprzed wypadku, prawda?
Boję się myśleć jak wygląda kot z kręgosłupem wygiętym trwale w pałąk :( Dzisiaj przynajmniej dowiemy się jakie są obrażenia wewnętrzne. Oby były jak najmniejsze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lut 24, 2010 14:52 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Ja tez czekam z niecierpliwoscia na wiesci (najlepiej dobre) - biedny kociaczek - mam nadzieje, ze z tego wyjdzie :ok: :ok: :ok:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Śro lut 24, 2010 15:02 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Czekam na wieści o kotku.Trzymam kciuki. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Śro lut 24, 2010 15:18 Re: Potrzebna pomoc !!

jerzykowka pisze:Mefka, całe szczęście, że kot trafił do Pani Basi, prawdziwego Kociego Anioła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiem, że Ona pomaga wielu kotom i na pewno potrzebuje wsparcia!!! To właśnie Ona przygarnęła poznańskie eksmitki w najcięższym stanie.

W pełni się zgadzam z Asią.Też znam panią Basię i wiem ile dobrego robi.Niestety tu dla większości jest nieznana bo nie ma czasu po prostu na zaglądanie do netu.Wiecznie w ruchu.Kobitka swoje w życiu przeszła lecz nie szczędzi sił aby pomagać zwierzorkom.Jeszcze nigdy nikomu nie odmówiła pomocy. Nie jest młoda ale nie jednego młodego zadziwiłaby swoim hartem ducha i energią.Naprawdę podziwiam ją :ok:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Śro lut 24, 2010 16:11 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Tak wyglądał Marsik parę miesięcy przed wypadkiem.

Obrazek
Ostatnio edytowano Pt lut 26, 2010 20:04 przez mefka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

mefka

Od: Pt mar 27, 2009 13:00

Post » Śro lut 24, 2010 16:19 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Gosiu dziękuję, dzięki Tobie dowiedziałam się o tym wątku...
nie mogę pomóc finansowo... sama mam problemy, szukam pracy, ale chętnie przygotuję jakieś fanty (o czym myślałam już wcześniej, a dzięki Tobie wiem gdzie je przekazać najlepiej:)
Postaram się na jutro zrobić jakieś foty i założyć bazarek na wpłaty na Marsika i inne koty u Pani Basi, tak, tak PRAWDZIWEGO KOCIEGO ANIOŁA!!!!!!!!!
tylko fot nie mogę sama wklejać, więc poproszę o pomoc w tym celu, dobrze????
A PANI BASI NIE ZNAM OSOBIŚCIE, TYLKO PRZEZ TELEFON... ALE WIEM, ŻE TO CUDOWNA OSOBA, FANTASTYCZNY OPIEKUN KOCI... NO I WIELE O NIEJ SŁYSZAŁAM (NIE TYLKO OD DZIEWCZYN, KTÓRE JĄ OSOBIŚCIE ZNAJĄ), ALE TEŻ OD MOICH KOTEK: BUNI I NELI, KTÓRYMI PANI BASIA OPIEKOWAŁA SIĘ PO STERYLCE - JAKO, ŻE NIE MOGŁAM JECHAĆ Z NIMI OSOBIŚCIE, HONIA JE ZABRAŁA (ZA CO TEŻ JEJ WIELKIE BRAWA) I ZOSTAWIŁA U PANI BASI, KTÓRA PRZYJĘŁA JE JAK SWOJE CUDA:))))
tak więc proszę wszystkich
POMAGAJCIE PANI BASI, KONIECZNIE... BO KOMU JAK KOMU, ALE JEJ POMOC SIĘ NALEŻY Z CAŁEGO SERCA. TO KOCHANA KOBIETA O WIELKIM SERCU!!!!!!!!!!!!

jak wątek z fantami dla Pani Basi będzie założony prześlę tu linka

Ziutka-Mela

Od: Czw sty 28, 2010 15:14

Post » Śro lut 24, 2010 16:22 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Mefka a Towarzysze Marsika też przystojniacy....
z niecierpliwością czekam na wieści o zdrowiu Marsika...
jak on musi cierpieć biedaczysko...
może był w zbyt dużym szoku, że się nie bronił... to już nie ważne... ważne, żeby wrócił do zdrowia i formy... i żeby znalazł cudowny dom na stałe, na zawsze:))))

Ziutka-Mela

Od: Czw sty 28, 2010 15:14

Post » Śro lut 24, 2010 17:18 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Czy ktoś z Was jest może w tej Wrześni wolontariuszem albo bywa tam często? Jeśli jest ktoś taki, będę wdzięczna za kontakt na pw. Zofia
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro lut 24, 2010 22:23 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

jakies konto na pw?

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Czw lut 25, 2010 8:32 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Chłopaczek się pokazuje :!: :!:
Obrazek Obrazek Obrazek

mefka

Od: Pt mar 27, 2009 13:00

Post » Czw lut 25, 2010 8:43 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Gosiu, Ziutko-Melo, dzięki za planowany bazarek :1luvu:
Cindy, wielkie dzięki :1luvu: Mefka na pewno zaraz Ci prześle numer konta :D Tutaj każdy grosz jest na wagę złota!!!

Niestety nie mam jeszcze żadnych wieści o Marsiku. Mefko, a Ty?
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw lut 25, 2010 10:21 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Rudzik dzisiaj jedzie do weta.Nie ma krwi w moczu, stan zdrowia się unormował , kotek ma apetyt, je powoli.Dzisiaj ma mieć usg. Kciuki za zdrówko. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Czw lut 25, 2010 10:27 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

grazyna mizera pisze:Rudzik dzisiaj jedzie do weta.Nie ma krwi w moczu, stan zdrowia się unormował , kotek ma apetyt, je powoli.Dzisiaj ma mieć usg. Kciuki za zdrówko. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Grażyno, dzięki za dobre wieści :D :D :D
Wielkie kciuki za zdrówko koteńka :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw lut 25, 2010 11:34 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Dzwoniłam do p.Basi i gdy będzie jechała do weta to da mi znać.Podejdę i porobię kilka fotek.
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Czw lut 25, 2010 11:43 Re: Mars poturbowany przez psa - Potrzebna pomoc !!

Małgorzata Pękała pisze:Dzwoniłam do p.Basi i gdy będzie jechała do weta to da mi znać.Podejdę i porobię kilka fotek.

Super, Gosiu :D :D :D
Czy zechciałabyś zapytać Panią Basię kiedy mogę podrzucić karmę dla Marsika? Nie chcę jej bombardować telefonami, a jesteśmy z Anią NSP gotowe do dostawy :wink:
Rudasku, nieustające kciuki za Ciebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Oby dzisiejsze wieści z lecznicy były dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]