Do uterka sobie wsiem Kociambrom

Moderator: Estraven
Kociara82 pisze:no, pora juz pozna, wiec i ja mykam spac.
Dobranoc sis, Mysiowatych snow. Jak zwykle Mysiuni buziol na dobranoc ode mnie.
Kocich snow ewerybody
kociczka39 pisze:Też możliwe,bo nieraz jak my leżymy to zawsze sprawdz,obwąchuje czy wszystko ok.
Kiedyś co tak źle się poczułam,to tez wskoczyła na łóżko obwąchała mnie, ja się do niej odezwałam,ona ułożyła się blisko mnie i tak se leżałyśmy,póki wstałam,żeby dalej z Wami pisać
kropkaXL pisze:Tak mi przykro,ale nie miałam czasu wpadać na znajome watki-burasie spedzają mi sen z powiek!
Być może juz dzisiaj bedzie wiadomo co z transportem,wtedy odetchne troszkę!
Witam serdecznie Mysię i Sylwię![]()
![]()
kalair pisze:
kussad pisze:kociczka39 pisze:Też możliwe,bo nieraz jak my leżymy to zawsze sprawdz,obwąchuje czy wszystko ok.
Kiedyś co tak źle się poczułam,to tez wskoczyła na łóżko obwąchała mnie, ja się do niej odezwałam,ona ułożyła się blisko mnie i tak se leżałyśmy,póki wstałam,żeby dalej z Wami pisać
Zdenerwowałam się - nie zauważyłam kiedy i co to było![]()
Byłam tutaj wcześniej a posta ani dziś ani wczoraj nie widzę - zniknął
MaryLux pisze:
Ale fajny zapach, czy mogę przycupnąć przy kawie?
kociczka39 pisze:kussad pisze:kociczka39 pisze:Też możliwe,bo nieraz jak my leżymy to zawsze sprawdz,obwąchuje czy wszystko ok.
Zdenerwowałam się - nie zauważyłam kiedy i co to było![]()
Byłam tutaj wcześniej a posta ani dziś ani wczoraj nie widzę - zniknął
Ale co Ewuś było?Witamy w ogóle serdecznie
Musiał być post twój ,bo na niego odpowiadałam,zaraz przeszukamy
kussad pisze:
Napisałaś że się źle poczułaś![]()
Wogóle komputer w domu mi robi dziwne numery - przesuwam linijkę w domu i zamyka mi się cały internet
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Ale fajny zapach, czy mogę przycupnąć przy kawie?
Chodź ,chodź Maryś,dolać CI mleczka,takie pyszne mam,czy starczy Ci tyle co jest?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 147 gości