Moderator: Estraven
Bazyliszkowa pisze:Immunodol cat zawiera 40 mg beta-glukanu w 1 tabletce i podaje się 1 tabletkę dziennie.
Nie wiem, ile beta-glukanu jest w ludzkim preparacie - sprawdź na opakowaniu i przelicz.
Bazyliszkowa pisze:Nie wiem, dziwi mnie ta różnica między zawartością beta-glukanu w scanomune i immunodolu

IKA 6 pisze:Bazyliszkowa na razie operacja odwołana - myślę że pieniądze mozna dodać do rezerwy ślepaczków.

dellfin612 pisze:Imunoglukan w syropie dla dzieci powyżej 3 r.ż.. Stosować 1 łyżeczkę (=5 ml) jeden raz dziennie.
Dorosłemu kocurkowi miałam podawać 2 ml dziennie

jasdor pisze: Przynajmniej martwak się zagoił. Tylko nie wiem, czy to takiej jakby bielmo też zejdzie.
15pietro pisze:Mam też wieści o Marysi, kotce z piwnicy. Już nie mieszka pod szafą, lubi głaskanie wtedy się pręży i głośno mruczy, zdarza się jej nawet ocierać o nogiUwielbia inne koty i psy, jest bardzo towarzyska i zupełnie nie agresywna. Idealny kot na dokocenie. Jest już zdrowa tylko oczy ma nadal zakraplane bo nie chcą się schować trzecie powieki, zasugerowałam, że może to robale. Jak dostanę jakieś fotki to wrzucę
marcjannakape pisze:jasdor pisze: Przynajmniej martwak się zagoił. Tylko nie wiem, czy to takiej jakby bielmo też zejdzie.
Z tego co się orientuje i wiem z przypadku moich podopiecznych (Savage i Aslan vel Buła), to bielmo jest stałym uszkodzeniem. Nie znika, nie zmniejsza się, a powoduje ograniczenie widzenia lub wskazuje na duże jego uszkodzenie. Nie mniej chłopaki świetnie radzą sobie ze swym stanem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt i 46 gości