BIAŁY MIZIAK WYRZUCONY - potrzebuje innego DT lub DS!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 29, 2009 18:45 Re: BIAŁY MIZIAK WYRZUCONY - potrzebuje innego DT lub DS!

Migota, gdzie są zdjęcia tej kotki z Targowej, którą mam łapać przy okazji łapania kotów z Okrzei? Nie mam teraz czasu czytać całego wątku. Czy tam są jeszcze inne koty do wyłapania?

Co do tej kotki, to nic nie obiecuję - nie wiem, kiedy będziemy znowu łapać przy Okrzei (łapaliśmy dziś), nie wiem, ile miejsc w lecznicy uda mi się zarezerwować, teraz nawet nie wiem, jak daleko jest ta kotka od kotów z Okrzei. Na pewno byłoby lepiej, gdyby zajął się tym, ktoś kot zna teren, bliżej mieszka. Jak się nie zajmie, spróbuję ją złapać...
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Nie lis 29, 2009 19:23 Re: BIAŁY MIZIAK WYRZUCONY - potrzebuje innego DT lub DS!

Link, który Ci wysłałam na pw prowadzi do strony ze zdjęciami. Trochę do dołu trzeba zjechać.
Znaczy się, to jest pierwsza strona tego wątku. Pod zdjęciami rudego.
Obrazek

Migota

Od: Sob mar 29, 2008 20:57

Post » Czw lut 25, 2010 0:14 Re: BIAŁY MIZIAK WYRZUCONY - potrzebuje innego DT lub DS!

Gandalf znalazł dom?
petycja w sprawie kotów w stoczni w Gdyni. wejdź i podpisz! uratujmy je!http://www.petycje.pl/petycja/4529/zaglada_kotow_w_stoczni_w_gdyni.html

kalina m.

Od: Czw sie 06, 2009 20:26

Post » Czw lut 25, 2010 11:27 Re: BIAŁY MIZIAK WYRZUCONY - potrzebuje innego DT lub DS!

:?:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia]