Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ostatnio rozmawiałam o kocim niejedzeniu z naszą wetką. Powiedziała, że nawet jednodniowa głodówka może się skończyć dla kota tragicznie - wysiądzie mu wątroba. Wydaje mi się, że o wszelki ch zabiegach powinien zadecydowac lekarzzosia&ziemowit pisze: Jeden czy dwa dni diety nie jest problemem. Dużo wody do picia, pić musi! ?
Kid pisze:Ostatnio rozmawiałam o kocim niejedzeniu z naszą wetką. Powiedziała, że nawet jednodniowa głodówka może się skończyć dla kota tragicznie - wysiądzie mu wątroba.zosia&ziemowit pisze: Jeden czy dwa dni diety nie jest problemem. Dużo wody do picia, pić musi! ?
Wydaje mi się, że o wszelki ch zabiegach powinien zadecydowac lekarz.
Miała - zastanawiałam się nad rodzajem karmy i nad tym, co zrobić, jeśli kot nie będzie chciał jeść leczniczej - czy mam ją zmusić, zastosować metodę "na głodnego"? U kotów tak nie wolno.zosia&ziemowit pisze:Kid pisze:Ostatnio rozmawiałam o kocim niejedzeniu z naszą wetką. Powiedziała, że nawet jednodniowa głodówka może się skończyć dla kota tragicznie - wysiądzie mu wątroba.zosia&ziemowit pisze: Jeden czy dwa dni diety nie jest problemem. Dużo wody do picia, pić musi! ?
Hmmm... dość dziwna opinia, ale też może wyrwana z jakiegos kontekstu i pewnie miała poważne uzasadnienie.
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 255 gości