Tyzma pisze:No tak, wiosna idzie i odchudzanie w modziekażda chce być gwiazdą w koszulce do pępka
Ale to już podobno niemodne.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tyzma pisze:No tak, wiosna idzie i odchudzanie w modziekażda chce być gwiazdą w koszulce do pępka
Mruczka78 pisze:CześćNelluś a z czego Ty sie odchudzasz to ja nie mam pojęcia
![]()
Nelly pisze:Tyzma pisze:No tak, wiosna idzie i odchudzanie w modziekażda chce być gwiazdą w koszulce do pępka
Nie każda, ja nie. Ale gwiazdą choć w tunice(nie obszernej) a jak materiał taki wiecie lejący, przylegający to wałki wygladają nie tego
![]()
Wiosna, wiosna zgadza sięWidocznie już się gdzieś czai niedaleko
trawa11 pisze:a ja chcę sie zdrowiej poczuc na wiosnę. zawsze to na spcerkach mniej kilogramow bedzie sie ze sobą nosić
![]()
![]()
Nelly pisze:trawa11 pisze:a ja chcę sie zdrowiej poczuc na wiosnę. zawsze to na spcerkach mniej kilogramow bedzie sie ze sobą nosić
![]()
![]()
To też prawda. Jak przybędzie mi parę kilo to naprawdę to czuję, taki ociężały się człowiek jakiś robi. Może zależy jak kto zresztą, ale ja naprawdę czuję się lepiej jak wracam do swojej (no takiej "od zawsze")wagi.
Nelly pisze:Cześć Mruczko
Mruczka78 pisze:CześćNelluś a z czego Ty sie odchudzasz to ja nie mam pojęcia
![]()
Jest z czego, jest naprawdę. Och, jasne, że nie stałam się gruba ale troszkę trzeba zrzucić. Nie ma co czekać, aż narośnie za dużo bo wtedy gorzej schudnąć, a i skóra już nieelastyczna więc trzeba trzymać rękę na pulsie![]()
No niestety, jak się opanowało pieczenie ulubionej babki drożdżowej z lukrem i bakaliami i zjadało co dzień pół najmniejI w ogóle zaczęło opychać bez opamiętania słodkim to efekty u mnie są
kalair pisze:Nelly, bo miałaś się opanowywać przed opanowaniem.
ewaw pisze:Melduję się... dopiero na czwartej stronie...![]()
![]()
Zagapiłam się...
Ale lepiej późno...
Buziaki dla słodziaków!!!
trawa11 pisze:
mnie tez już "ciązy" ta nadwaga
moś pisze:Witam, doczytuje a mam zaleglości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1404 gości