Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 24, 2010 18:57 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro lut 24, 2010 19:05 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Ja już pisałam do yosi-oto co mi napisała:
bede jechala w marcu, ale jeszcze dokladnie nie wiem kiedy, bo to zalezy od tego, kiedy bede musiala pojechac do szkoly. a kocurki sa oswojone? dalyby sie wyciagac z transportera? jade pociagiem 6 godzin, wiec musza byc takie, zeby dalo sie posprzatac no i super by bylo, gdyby byly spokojne, zeby mnie z nimi ludzie za okno nie wystawili ;)

Dziewczyny,jeśli uda mi sie ,to w nastepny piątek kocurki byłyby w Warszawie!
Wielkie kciuki potrzebne-zaraz piszę do Brzózki!

Burasie już zaszczepione-FORCAT-em+wscieklizna,wetka przyjechała do pralni :lol: i zaszczepiła kluchy,wymiziała i obyło się bez wożenia taksówką!-uff!
A jakie grzeczne były-nawet nie zauważyły kiedy kłujki dostały,bo w tym czasie dałam im saszetki-jadły i mruczały!

Edit.-literówka :oops:
Ostatnio edytowano Śro lut 24, 2010 19:31 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro lut 24, 2010 19:09 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Napisałam-czekam na odpowiedź!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro lut 24, 2010 19:17 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Śro lut 24, 2010 19:31 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Oj potrzebne kciukole-potrzebne bardzo!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro lut 24, 2010 19:35 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

No to trzymamy :D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Śro lut 24, 2010 19:36 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lut 24, 2010 19:37 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kurcze-chyba nic z tego :( :( :(
Brzózka pisze:Witam wieczorowo :) Jeśli chodzi o przechowanie kociaków do czasu transportu, to u mnie nie ma problemu :) Proszę tylko o info - kiedy, bo:
1. Teraz, czyli 23-26 luty nie ma mnie w Wawie
2. od 03 do 07 marca też mnie nie ma
poza tym .....
3. Mam 3 footra i wszystkie wykastrowane (2x kocury, 1 x kotka) i trochę się boję, że jak się pojawią pełnojajeczne, to będzie problem ..... :(, no i jeden lejek w domu wystarczy :twisted:

4. koniecznie muszą być zaszczepione ze względu na mojego Smolika
5. Jak długo (tak szacunkowo) trwałby taki postój :)

Doczytałam-chyba nici! :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro lut 24, 2010 19:40 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Napisz do Dulencji może kogoś znajdzie w Warszawie
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lut 24, 2010 19:42 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Jakby co, może mogę jakoś pomóc :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Obrazek

bulba

Post » Śro lut 24, 2010 19:45 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Napisze do Kasi Kaprys2004-może ona kogoś zna?

Kasieńko-szukamy TDT-jesli znasz kogoś ,kto przetrzymałby kocurki do czasu znalezienia transportu do Wrocławia......
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro lut 24, 2010 19:49 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kasieńko, znajdzie się! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 24, 2010 19:50 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kasieńko, ja popytam. Wiemy, kiedy ewentualnie ten transport do Wrocka?
Obrazek

bulba

Post » Śro lut 24, 2010 19:52 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Niestety-tez nie wiemy-yosia nie napisała jeszcze kiedy jedzie,ale w marcu na pewno!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro lut 24, 2010 19:54 Re: Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Może jessi ,albo nataszka coś wiedzą????
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]