Karmelka i Morelka - obie kotki w swoich domkach :))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 24, 2010 9:16 Re: Morelka i Karmelka - zaczynamy szukać domków :)

w tym tygodniu powinna wyjaśnić się sprawa miłego pana. Jeżeli negatywnie, to zaraz zaczniemy ogłaszać koteczki.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro lut 24, 2010 9:19 Re: Morelka i Karmelka - zaczynamy szukać domków :)

super jakby obie poszły do wspólnego domku. kciuki trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro lut 24, 2010 9:37 Re: Morelka i Karmelka - zaczynamy szukać domków :)

też by mi się tak marzyło, choć najbardziej to one lgną do Bonificia, a przecież z Bonifciem ich nie wydam :(. Ale w nowym domu pewnie jeszcze bardziej zbliżą się do siebie. W każdym razie warunkiem jest to by nie poszły osobno do domu, w którym nie ma kota. Uwielbiają kocie czułości, to jeszcze pewnie okres kiedy byłyby z mamą. Dlatego tak bardzo dobrze im w dużych troskliwych objęciach. Ale jestem pewna, że jak pójdą razem albo do przyjacielskiego kota to szybciutko się odnajdą. Są młodziutkie i bardzo ciekawe świata :ok:.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro lut 24, 2010 10:15 Re: Morelka i Karmelka - zaczynamy szukać domków :)

A jakieś zdjęcia ślicznotek będą?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro lut 24, 2010 10:24 Re: Morelka i Karmelka - zaczynamy szukać domków :)

pytasz Aniu o ogłoszenia? Jak przygotuję wszystko to opiszę, foty dodam :ok: i prześlę. A na wątku to chyba zdjęć nie brakuje, co :twisted: ;)? Z wczoraj mam takie rozczulające z "mamą Bonifacy" i z dwoma panienkami razem. A Karmelcia go wczoraj ugniatała i wtulała się w piersi :love:. Tylko w domciu czasu brak na wrzucanie :(.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro lut 24, 2010 12:29 Re: Morelka i Karmelka - zaczynamy szukać domków :)

Niekonieczne do ogłoszeń, popatrzeć na słodziaki :D

A czasu brak, to prawda..

Wygłaszcz maleńkie od Justyny, codziennie jej telefonicznie przekazuję najświeższe wiadomości :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Śro lut 24, 2010 12:37 Re: Morelka i Karmelka - zaczynamy szukać domków :)

wygłaszczę, obiecuję :1luvu: . To jej i Tobie zawdzięczają ratunek a ja zawdzięczam te cudeńka chwilowo pod moim dachem :love:.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro lut 24, 2010 12:43 Re: Morelka i Karmelka - zaczynamy szukać domków :)

rybcie pisze:wygłaszczę, obiecuję :1luvu: . To jej i Tobie zawdzięczają ratunek a ja zawdzięczam te cudeńka chwilowo pod moim dachem :love:.

Mnie zawdzięczają tylko transport, a resztę - chronologicznie - Justynie, Magdzieradek, CC i Tobie :1luvu:

Oby już tylko zostało poszukiwanie domku, a jeszcze lepiej - żeby ten pan, o którym pisalaś, okazał się wymarzonym domkiem dla obu :D :ok:

kalewala

Post » Śro lut 24, 2010 13:12 Re: Morelka i Karmelka - zaczynamy szukać domków :)

ooo... kciuki za wspólny domek :ok:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Śro lut 24, 2010 22:18 Re: Morelka i Karmelka - zaczynamy szukać domków :)

Skoro udało mi się cudem dostać do netu zajrzałam też do dziewczynek, cieszę się ogromnie ze wszytko wraca do normy i z całych sił zaciskam kciuki za super wspólny domek :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lut 24, 2010 22:22 Re: Morelka i Karmelka - zaczynamy szukać domków :)

A jak zdróweczko laleczek? Dobrze?

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro lut 24, 2010 23:34 Re: Morelka i Karmelka - zaczynamy szukać domków :)

Oby się udało :ok: :ok: :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw lut 25, 2010 7:49 Re: Morelka i Karmelka - zaczynamy szukać domków :)

CoolCaty pisze:A jak zdróweczko laleczek? Dobrze?
Aniu, rozrabiają i apetyt też im dopisuje. Kupki nie osiągnęły jeszcze pożądanej konsystencji, ale podajemy nifuroksazyd :). Ponieważ Karmi przyłapana została na ładniejszej plastelince i z uwagi na problemy z apetytem - nie chciałam jej na początku dawać tabletek. Ale wczoraj jak sprzątałam kuwetę, to wszystkie mini pakieciki pozostawiały wiele do życzenia - dostają już obie.
W razie czego mogę aplikować im te tabletki jeszcze do niedzieli? Przez weekend będzie mi łatwiej poobserwować która co zostawia ;) i wtedy skontaktuję się i pomyślimy co dalej, mogę tak zrobić?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw lut 25, 2010 7:55 Re: Morelka i Karmelka - zaczynamy szukać domków :)

tak, pewnie, podawaj do niedzieli - mam nadzieję, że kupki się wyrównają.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw lut 25, 2010 7:55 Re: Morelka i Karmelka - zaczynamy szukać domków :)

:) :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

[poprzednia][następna]