Od własnego domu dziela je tylko szczepienia-prosimy o POMOC

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 14, 2010 10:23 Re: Od własnego domu dziela je tylko szczepienia-prosimy o POMOC

Szukam pomocy :!: :!: Obrazek

Pomóż mi i moim kocim przyjaciołom.... bardzo jej potrzebują :!: :!: Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie lut 14, 2010 19:12 Re: Od własnego domu dziela je tylko szczepienia-prosimy o POMOC

Kochani :1luvu: , idziemy do przodu... tak wiele głosów na koteczki KAN.. jakie to budujące :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Tak Wielu z Nas/Was wie, ile dobrego dla futerek robi andzelika1952 :1luvu: i jak ważne jest to, aby wsparcie nastąpilo właśnie teraz... wzruszam się, jak patrzę na wzrastające wyniki głosowania na KAN... dziękuję za TO, poświęcenie i ciężka codzienna praca Andzeliki są zauważalne, nasze wysiłki także mają znaczenie dla wielu przyjaciół zwierząt.... wśród Was..

jesteśmy kilka głosów do tyłu: nie poddajemy się :!: :!: :!: , walczymy :ok: :ok: :ok: :ok: ok :?:

proszę o przesyłanie wszystkich pozytywnych energii na dzieło andzeliki :!: :!: :!: :!: :!:
naprawdę mamy szansę :!: :!: :!: głęboko w to wierzę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

POTRZEBNA TERAZ PEŁNA MOBILIZACJA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ostatnio edytowano Nie mar 07, 2010 10:41 przez Hanulka, łącznie edytowano 1 raz
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lut 15, 2010 21:33 Re: Od własnego domu dziela je tylko szczepienia-prosimy o POMOC

:ok: :ok: :ok: :ok: Smoluś i Dusia też trzymają kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: i ja Trzymam kciuki .
A po za tym Smolis z Dusia co ranek :wink: szaleją :lol:
Smolusia juz głaskałam przy zabawie :mrgreen: był taki przejęty brykaniem z zabawka swoja że nawet nie zwrócił uwagi jak pańcia go głaszcze :mrgreen: Teraz śpi na moim łóżku :mrgreen: a Dusia na oparciu. :mrgreen: Pozostałe kociaki już zaakceptowały przybyszów i nawet jeden kocur Dżunior bardzo polubił Smolucha bo razem mi mało domu nieprzewróconą tak szaleją :mrgreen: bardzo szybko moje zwierzaki zaakceptowały przybyszów :wink: widocznie była mi przeznaczona ta dwójka kochanych futrzaków :ryk: :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiam :mrgreen: :lol: :lol:
ObrazekObrazek

rene010

Od: Pt cze 05, 2009 22:06

Post » Pon lut 15, 2010 21:42 Re: Od własnego domu dziela je tylko szczepienia-prosimy o POMOC

A zapomniałam dodac że Dusia to cicha woda jak sie rozszaleje ze Smolusiem to aż miło popatrzeć. Ja baban na twarzy i śmieje sie jak wariatka :ryk: :ryk: .
Pozatym Smoluś przypomniał sobie że jest facetem i mimo że odjajczony to siada na Dusie 8O 8O
ObrazekObrazek

rene010

Post » Pon lut 15, 2010 22:16 Re: Od własnego domu dziela je tylko szczepienia-prosimy o POMOC

cóż... walentynki były. A że jajek brak... no cóż... smuteczek :P :twisted:

ale strasznie się cieszę że dobrze się wszystko układa i że czarnuszki się pięknie socjalizują :)
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pon lut 15, 2010 23:07 Re: Od własnego domu dziela je tylko szczepienia-prosimy o POMOC

rene010 pisze:A zapomniałam dodac że Dusia to cicha woda jak sie rozszaleje ze Smolusiem to aż miło popatrzeć. Ja baban na twarzy i śmieje sie jak wariatka :ryk: :ryk: .
Pozatym Smoluś przypomniał sobie że jest facetem i mimo że odjajczony to siada na Dusie 8O 8O

rene, jak fajnie sie czyta Twoje wieści... :ryk: :ryk: :ryk: strasznie się cieszę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 16, 2010 19:49 Re: Od własnego domu dziela je tylko szczepienia-prosimy o POMOC

Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt lut 19, 2010 15:29 Re: Od własnego domu dziela je tylko szczepienia-prosimy o POMOC

:mrgreen: Witam informuje że Smoluś podczas wczorajszej zabawy sznurkiem dał się pogłaskać i to drapańko było po grzbiecie aż go wyprężyło :mrgreen: :mrgreen: . zadarł ogon do góry i stał jak wryty :mrgreen:
Widać ze tego mu brakowało i nie protestował, a szaleje :roll: ho ho :lol: po całym domu to wpadnie do pokoju to wyleci i po stole i na łóżko tup tup tup :roll: mało stego zachęca inne futrzaki mruknie coś i zaraz szarańcza :lol: cała jak stado koni szaleje.
Dusia jak to dama jest mniej zabawowa woli zwiedzać :mrgreen: ale czasem jak ja coś najdzie to szaleje ze Smoluchem potem rozciągnął się na łóżku :mrgreen:
Pozatym są bardzo grzeczne jak zgaszę światło niema już szaleństw ida nyny i tak do rana mi prześpią ładnie :mrgreen: :mrgreen:
Kociaki cud miód :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiam :1luvu: :ok:
ObrazekObrazek

rene010

Post » Pt lut 19, 2010 15:34 Re: Od własnego domu dziela je tylko szczepienia-prosimy o POMOC

:1luvu: a zdiatka będa tylko mój chłopak cos sie nie śpieszy z wysłaniem aparatu :?
ObrazekObrazek

rene010

Post » Pt lut 19, 2010 16:51 Re: Od własnego domu dziela je tylko szczepienia-prosimy o POMOC

rene010 :1luvu: , jak bardzo się cieszę, ze jest tak fajnie i że koteczki klimatyzują sie bardzo ładnie.. no to masz ubaw :mrgreen: strasznie milo czyta się takiewieści.. sciskam mocno.. i ukochaj wszystkie futerka ode mnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kochani Smoluś i Dusia... jak cudnie, że we wlasnym kochającym domeczku :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob lut 20, 2010 12:09 Re: Od własnego domu dziela je tylko szczepienia-prosimy o POMOC

:mrgreen: Witam :ryk: jakbyście widziały ciotki jak Smoluś rozrabia to po prostu nie ten futrzak co go wzięłam pierwszy dzień. Pamiętam pierwszy dzien jak zobaczyłam te ogromne kociska i te oczy mało co nie wyszły z orbit ze strachu i przerażenia, a teraz Smoluś tak szaleje z Jagą popielatą kociczką że mało domu nieprzewróconą ( fikołki, baranki skoki, ogon napuszony i uniesiony jak koń :ryk: i tup tup tup ) jak wariaty :mrgreen: i wcale sie nie przejmują że się chodzi , ja tylko łapie flakony i kryształy :roll:.
I tak od rana jak tylko wstanę to zaczyna się łapanka potem drzemka w południe tak do czwartej i potem jedzonko i dalej szaleństwa :mrgreen: :mrgreen: W nocy ładnie śpią wiedza że pańcia zmęczona :lol: Smoluś wygrzewa grzbiet koło grzejnika na dwóch pufach bo na jednej sie nie mieści 8O Dusia woli wygodne łóżko mojej mamy :mrgreen:. dotknąć się nie da ale śpi ładnie spokojnie koło człowieka.
Czasem siadają koło człowieka i patrzą w oczy wtedy mówimy do nich a one słuchają i mrużą oczęta :lol: :1luvu: :1luvu:

Ja z takim zapytaniem jeszcze do Hanulki albo Andżeliki w sprawie kociaków proszę o informacje kiedy szczepić , jaka szczepionkę powtórzyć mam napisane w książeczce szczepienia ale wole infor. od ekspertów :) i co dostały na robale te mieszkające w futrze.
Pozdrawiam
ObrazekObrazek

rene010

Post » Sob lut 20, 2010 21:59 Re: Od własnego domu dziela je tylko szczepienia-prosimy o POMOC

rene.. :ryk: jak milo mi czytac takie wieści.. to masz rozrywke a koteczki juz jak u siebie... kochane... dziekuję za taki wspaniały domek dla nich.... :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:

na te pytania tylko odpowie andzelika, juz pisze pw do andzeliki... :1luvu:
sciskam Was mocno... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie lut 21, 2010 21:53 Re: Od własnego domu dziela je tylko szczepienia-prosimy o POMOC

Cieszę się niesamowicie ,że Smolik i Dusia tak wspaniale się zaaklimatyzowali i są radosne. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Renatko , zarówno czym i kiedy były kociaki szczepione , odrobaczane czy odpchlane jest w ich książeczkach zdrowia. Szczepić je można za rok od daty ostatniego szczepienia.
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Śro lut 24, 2010 10:12 Re: Od własnego domu dziela je tylko szczepienia-prosimy o POMOC

Dziękuję :mrgreen: :1luvu: :1luvu: To ja dziękuje że mogłam pomóc i że tyle radości mi przyniosły te dwa kociaki :1luvu: :1luvu:
Pozdrawiam
ObrazekObrazek

rene010

Post » Pt lut 26, 2010 12:49 Re: Od własnego domu dziela je tylko szczepienia-prosimy o POMOC

Rene, dziękujemy za tyle serca.. czekamy na dalsze wieści o koteczkach :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]