KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 22, 2010 14:23 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Wielkie dzięki Alessandro za pieski :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Pon lut 22, 2010 17:20 Pytanie

Gdzie aktualnie sa oglaszane radomszczaki? Mozna prosic o wykaz?

P.s
Ja chyba kotom pecha przynosze :(

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon lut 22, 2010 18:36 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Kociamysza,

jakiego pecha? co to jest? pech :roll: , myślimy pozytywnie!!!
ObrazekObrazekObrazek
Takiej miłości się nie rozdziela http://www.youtube.com/watch?v=6au8B1LaAnQ

napdon

Od: Śro wrz 23, 2009 19:37

Post » Pon lut 22, 2010 18:51 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

andzelika1952 pisze:Ogromne i przede wszystkim serdeczne podziękowania za wpłatę na pomoc dla naszej KAN na ręce :

Izabeli Miksza / dla sreberek / - Warszawa - 200,00zł. :1luvu:

Estela /dla sreberek/ - Wrocław - 30,00zł :1luvu:

Accusync / darowizna / - Kraków - 1000,00zł. :1luvu:

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Pt mar 05, 2010 10:06 przez Hanulka, łącznie edytowano 1 raz
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon lut 22, 2010 18:51 Re: Pytanie

kociamysza pisze:Gdzie aktualnie sa oglaszane radomszczaki? Mozna prosic o wykaz?

P.s
Ja chyba kotom pecha przynosze :(

no na pewno nie :!: :!: :!: :!: a co sie stało :?: :?: :?:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lut 22, 2010 22:21 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Kociamysza , chyba nie powiesz ,że masz " doła" , :mrgreen: myślałam ,że tylko ja go mam :mrgreen: Nie rób nam tego :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Wto lut 23, 2010 11:09 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

na ew. doła...... :wink:

ObrazekObrazekObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Pt mar 05, 2010 10:07 przez Hanulka, łącznie edytowano 1 raz
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 23, 2010 14:28 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

:ryk:

A, nie, nie dola to ja nie ma, moze mala chandra ;) ale nie kocia :)

Z pechem to sami zobaczcie, ile razy jakis futrzak zalezie mi za serducho to zle sie to dla niego konczy:

- moja piekna Pol(a)yanna, odeszla na pp :(
- Mila, odeszla :(
- Kuki ma ciagle pecha z domkami, niby go chca a potem im sie odechciewa :(
- Inka czy Misia moglyby miec dom ale Accusync nie lubi miau (ale chyba lubi KAN :)) i wziela biede ze schroniska, a Inka usycha z tesknoty :(
- Kicia Morfinka z syganturki tez ma przejscia :(
- Miko, za ktorego mocno sciskam kciuki wycofal sie ze swoich postepow.

No i co, nie przynosze pecha????

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto lut 23, 2010 15:16 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Kocia Myszko co Ty mówisz ???? Jesteś bardzo pozytywną osóbką i uczuciową .To może każdy tak o sobie powiedzieć .........może to ja przynoszę pecha....... :oops:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Wto lut 23, 2010 16:33 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Dzisiaj w KAN istny szpital . Już po sterylizacji Neski , Malwinki i operacji usunięcia przepukliny u Zuzi. :(
Jutro sterylka aborcyjna trikolorki odebranej z rodzeństwem z interwencji . Jeśli się uda i ja przeżyję to może kastracja Tofika ? :(
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Wto lut 23, 2010 20:26 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

O rany, andzelika, mam nadzieję, że nie jesteś z tym całkiem sama... :ok: :1luvu:

jak dziewczynki się czują??

kociamysza :!: :!: :!: Nie ma nawet mowy :!: :!: :!: :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto lut 23, 2010 23:53 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Zapraszam na wątki nowych kociambrów KAN: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

viewtopic.php?f=13&t=108148 Cudna młoda Trikolorka
viewtopic.php?f=13&t=108146 Młoda Buraska Wdzięczności
viewtopic.php?f=13&t=108144 Srebrno-Biała Dziewczynka
viewtopic.php?f=13&t=108141 Piękny Rudo-Białasek

powodzenia w szukaniu domeczków... :ok: :ok: :ok: :ok:

wątki uzupełnione o info...
Ostatnio edytowano Śro lut 24, 2010 14:23 przez Hanulka, łącznie edytowano 2 razy
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lut 24, 2010 0:48 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Przydałoby się więcej informacji o najnowszych kociastych, ale jak rozumiem, pracujecie nad tym ;)
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Śro lut 24, 2010 15:57 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

panikota pisze:Przydałoby się więcej informacji o najnowszych kociastych, ale jak rozumiem, pracujecie nad tym ;)

hej, panikota... już są.... :D wczoraj to juz późno było... :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lut 24, 2010 17:05 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

andzelika1952 pisze:Dzisiaj w KAN istny szpital . Już po sterylizacji Neski , Malwinki i operacji usunięcia przepukliny u Zuzi. :(
Jutro sterylka aborcyjna trikolorki odebranej z rodzeństwem z interwencji . Jeśli się uda i ja przeżyję to może kastracja Tofika ? :(

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Kochane Ciocie i Kochani Wujkowie, Przyjaciele Kociej Arki Noego :!: :!: :!:

Zbiórka sreberkowa trwa..ale ja już nie chcę czekać do jej zakończenia...Czas nas goni... zbliża się "kocia wiosna" i ratowanie z opresji kotów, a szczególnie kociaków będzie już nagminną koniecznością w codzienności.. i walką o kocie życie, zdrowie, pełne brzuszki i domy...
WIOSNA NIE MOŻE NAS ZASKOCZYĆ... BO ZASKOCZY PRZEDE WSZYSTKIM KOTKI..... dlatego..

WSZYSTKICH PRZYJACIÓŁ KAN PROSZĘ O ZBIÓRKĘ RZECZOWĄ I PIENIĘŻNĄ DLA KOTECZKÓW ANDZELIKI1952

PROPONUJĘ FORMY POMOCY:

1. zbiórka rzeczowa (rzeczy nowych i używanych - przesyłki pocztowe i zamówienia w Internet z przesyłką na adres KAN)
potrzebne:
:arrow: podklady "niemowlece" itp. 100 szt. już idzie..
:arrow: koce, kocyki
:arrow: ręczniki,
:arrow: poduszki,
:arrow: kuwety,
:arrow: miski,
:arrow: karma sucha
:arrow: karma mokra,
:arrow: żwirek,
:arrow: leki, probiotyki
:arrow: odżywki,
:arrow: zabawki,
:arrow: proszek do prania,
:arrow: i inne potrzebna rzeczy do utrzymania i pielęgnacji koteczków...

2. zbiórka pieniężna.. na konto RTOZ dobrowolna deklarowana kwota + hasło + nick (ja deklaruję 100,-)... gdyby część Popierających KAN w ankiecie miau mogła wspomóc koteczki andzeliki... to byłaby znacząca pomoc, a gdyby Wszyscy lub Większość.. to bardzo Znacząca i Wyjątkowa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Produkty można zakupić w różnych miejscach na adres KAN, często za odpowiednią ilość transport jest gratisowy..moża tez w kilka osób zorganizować wiekszy zakup i transport.... :D

Np. podkłady niemowlęce - takie ręczniczki pochłaniające "płyny" bardzo się sprawdzają, np. kiedy koteczki popuszczają w różnych sytuacjach.. a my mamy teraz szpital i nie będzie lepiej...nie trzeba wciąż prać kocyków i szorować różnych rzeczy - to andzelika :1luvu: robi we własnym zakresie.. myśle, że to byłaby duża ulga w opiece nad koteczkami...
proszek do prania, inne kocie gadżety (ręczniki, kocyki, kuwety, miski, zabawki, poduszki, itp.) też się przydadzą, bo wątpię, żeby to można było na fakturę na RTOZ.. no to już rarytasy... poza tym pieniądze są potrzebne na podstawę: ratowanie życia koteczkow, na jedzonko, leczenie, sterylki...

KOCHANI!!! MOBILIZACJA PO RAZ DRUGI!!!! UDA SIĘ!!! KOTECZKI CZEKAJĄ NA NASZĄ POMOC!!!

HASŁO - "KOCIA WIOSNA"

ODZEW - "KOCIE ŻYCIE"

RAMY CZASOWE AKCJI "KOCIA WIOSNA" - PROPONUJĘ OD TERAZ DO 21 MARCA!!!
PÓŹNIEJ ROZLICZENIE I POMOC INDYWIDUALNA WG MOŻLIWOŚCI POMOCOWYCH!!!

Kochane Ciocie i Kochani Wujkowie czekam na Waszą opinię tej propononowanej akcji pomocowej :D

Zaczynamy :?: :?: :?: :?: :?:

adres wysyłek podam na przesłany adres poczty mail... mój mail już znacie...., a kto nie, to podam... proszę o pw... :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :ok:

Oczywiście cały czas bieżące bazarki, szukamy domków i to, co dotychczas.... :D

panikota :1luvu: dziękuję za przygotowanie banerku dla wątku głównego KAN :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt mar 05, 2010 10:11 przez Hanulka, łącznie edytowano 5 razy
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]