Jaka ja będę szczęśliwa, jak nie będę musiała restartować kompa co 3 posty, tak jak dziś

Moderator: Estraven
OKI pisze:kociczka39 pisze:OKI pisze:Nie nadążam z wątkami![]()
Mrrraaauuuu Myszko
dasz radę![]()
mmmrrraaauuu
Mrraaauuu, mrrraaauuu - jak od sierpnia zmienię neta na kablówkowy, to będę wszędzie na raz
trawa11 pisze:a z jakiej kablówki będziesz miala
OKI pisze:trawa11 pisze:a z jakiej kablówki będziesz miala
Z Aster, za bardzo nie mam wyboru, bo tylko to mam w budynku
OKI pisze:Żebyś wiedziała![]()
Jaka ja będę szczęśliwa, jak nie będę musiała restartować kompa co 3 posty, tak jak dziś
trawa11 pisze:OKI pisze:trawa11 pisze:a z jakiej kablówki będziesz miala
Z Aster, za bardzo nie mam wyboru, bo tylko to mam w budynku
a to tego u nas nie ma. My mamy UPC w pakiecie z TV i telefonem. Jestem bardzo zadowolna
Kociara82 pisze:ja tez to mam, tylko sie wk... w weekend jak net zastrajkowal, a ci twierdzili, ze to u nas cos, z ruterem niby, bo u sasiadow jest sygnal. Ale jak ise brat podpial bezposrednio do modemu (mamy 2 kompy), to tez nie mial neta. Dopiero w poniedzialek, jak zesmy dzwonili z ochrzanem to sie przyznali, ze maja awarie jakas. Kiedys, chyba latem zeszlego roku byla u nich jakas powazniejsza awaria, tzn.cos w naszym bloku. Wtedy padlo wsio! Ani neta, ani kablowki, ani telefonu!![]()
Za to moja komorka byla do czerwonosci rozgrzana bo co chwile ktos dzwonil do mnie, co sie dzieje, ze sie nie mozna do nas dodzwonic na stacjonarny
Kociara82 pisze:OKI wytrzymaj, juz blizej jak dalej, teraz to przeleci raz dwa
kociczka39 pisze:OKI pisze:Żebyś wiedziała![]()
O żesz w.... to aż tak????![]()
Że ten komp jeszcze żyjeyyy znaczy net
Kociara82 pisze:sis, kupuje takie od kilku lat, zwykle minimum pol roku wytrzymywaly, co sie ostatnio stalo-nie wiem :oops:
trawa11 pisze:A to tego u nas nie ma. My mamy UPC w pakiecie z TV i telefonem. Jestem bardzo zadowolna
OKI pisze:kociczka39 pisze:OKI pisze:Żebyś wiedziała![]()
O żesz w.... to aż tak????![]()
Że ten komp jeszcze żyjeyyy znaczy net
Dziś wyjątkowo dokucza![]()
Komp żyje, net też... za to Mysza ledwie zipie, bo jak restartuję, to idę się zająć "oswajaniem"![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 223 gości