Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
magdaradek pisze:wybredne kotki na suchą karmę przechytrzałam tym, że namaczałam suche ciepłą, przegotowaną wodą i wtedy było mniam
miszelina pisze:Kikurek miał dzisiaj pierwszą wizytę zapoznawczo-rozpoznawczą. W mojej opinii ok. Tyle, że jeszcze trzeba do końca przekonać pana domu i sprawdzić, czy córka nie ma alergii (jako dziecko była uczuleniowcem). Na razie kot zarezerwowany do końca tygodnia. Ja się domek zdecyduje, to poprosi o zrobienie Kikusiowi testów na Felv i FiV i na toxo.
Trzymajcie kciuki!
Cammi pisze:miszelina pisze:Kikurek miał dzisiaj pierwszą wizytę zapoznawczo-rozpoznawczą. W mojej opinii ok. Tyle, że jeszcze trzeba do końca przekonać pana domu i sprawdzić, czy córka nie ma alergii (jako dziecko była uczuleniowcem). Na razie kot zarezerwowany do końca tygodnia. Ja się domek zdecyduje, to poprosi o zrobienie Kikusiowi testów na Felv i FiV i na toxo.
Trzymajcie kciuki!
ja tak z bezczelna zapytam - te testy na koszt "firmy" czy chciałby w nich partycypować?
a swoją drogą - na Sanockiej widziałam osobny test na Felv i osobny na FIV
a w mojej osiedlowej lecznicy te testy były połaczone - dwa paski ale połączone - jaki jest kosz osobnych w KV - te dwa razem to 65zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości