Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
To już musisz sama zdecydować, która będzie Ci pasowała "do wystroju mieszkania" (bo niektórym kot nie pasuje i oddają go do schroniska![]()
!!!)
![]()
Dla mnie oby dwie są śliczne - mam w domu i buraska i pingwinka i czarnuszkę. Czarny diabełek wydaje mi się, że jest makabrycznie wystraszony, no ale siostra tez nie lepiej - przecież "na dzień dobry" siedziała schowana w kuwecie![]()
Sama musisz zdecydować - gdybym mogła je wziąć, to zabrałabym obie!!!
Zapraszam na kawkę, jak tylko będziesz w okolicy.
hehe a to dobre-ciocia Sulfuria! Rozbawiłaś mnie ciociu Kli![]()
Dojdzie do siebie. Tak jak pisałam to mądre i silne koty. Mam nadzieję, że już niedługo będziesz pisała tutaj pieśni pochwalne na cześć koci tak jak my
Fajny tekst. Zapisuję do mojego notesika złotych myśli
Mała1 pisze:Kli-jeszcze nic nie postanowiłam z datami
Kocia Lady pisze:POZDRAWIAM, CO DO KIESZENI TO MAM DZIURAWE, NA RAZIE MAM KŁOPOTY Z PRACĄ, WIĘC SPRZEDAJĘ SWOJE UBRANIA I Z TEGO KARMIĘ TE KOTY,ALE UBRANIA NIEDŁUGO SIĘ SKOŃCZĄ, A Z PRACĄ TEŻ NIE WIADOMO CO DALEJ, DOSTAJĘ TU POMOC NA FORUM OD DOBRYCH LUDZI... NIE WYOBRAŻAM SOBIE NIE DAĆ TYM W ŚMIETNIKU JEŚĆ, NAWET JAKBYM MIAŁA PODZIELIĆ SIĘ WŁASNĄ PORCJĄ....![]()
Kli pisze:To już musisz sama zdecydować, która będzie Ci pasowała "do wystroju mieszkania" (bo niektórym kot nie pasuje i oddają go do schroniska![]()
!!!)
![]()
Trafiłaś w sedno... też mi szkoda je rozdzielać, ale nie wiem czy dałabym radę
Mała1 pisze:
Wszystkie te koty, i chłopaki i Mysza i te dwie sprawiają w tym mieszkaniu wrazenie dzikusków.
a widzisz jakie robia sie w normalnych warunkach.
kazdego musiałysmy do zdjecia w zasadzie na siłe na rekach trzymac.
ale nie sycza, nie drapia, tylko sie wyrywaja i chowaja gdzie sie da.
Sa po prostu przerazone
Kli pisze:Kocia Lady pisze:POZDRAWIAM, CO DO KIESZENI TO MAM DZIURAWE, NA RAZIE MAM KŁOPOTY Z PRACĄ, WIĘC SPRZEDAJĘ SWOJE UBRANIA I Z TEGO KARMIĘ TE KOTY,ALE UBRANIA NIEDŁUGO SIĘ SKOŃCZĄ, A Z PRACĄ TEŻ NIE WIADOMO CO DALEJ, DOSTAJĘ TU POMOC NA FORUM OD DOBRYCH LUDZI... NIE WYOBRAŻAM SOBIE NIE DAĆ TYM W ŚMIETNIKU JEŚĆ, NAWET JAKBYM MIAŁA PODZIELIĆ SIĘ WŁASNĄ PORCJĄ....![]()
Wiesz, to się wydaje aż niemożliwe że są tacy ludzie jak Ty.Trzymaj się, ludzie na pewno pomogą, a los się w końcu odwraca.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BOENA pisze:Mała1 pisze:
Wszystkie te koty, i chłopaki i Mysza i te dwie sprawiają w tym mieszkaniu wrazenie dzikusków.
a widzisz jakie robia sie w normalnych warunkach.
kazdego musiałysmy do zdjecia w zasadzie na siłe na rekach trzymac.
ale nie sycza, nie drapia, tylko sie wyrywaja i chowaja gdzie sie da.
Sa po prostu przerazone
Kli - jak byłyśmy z Małą poznać Te koty,byłam pewna,że są półdzikie.Przykład z Kubą,którego złapał karmiciel,wyrywał się chcąc uciec w kąt.A u mnie w domu-super miziak,barankujący,przychodzący na kolana.
Także pierwsze wrażenie jest naprawdę mylne.
Z relacji sąsiada dowiedziałyśmy się,że czarna kotka jest najbardziej płochliwa z całej piątki.
Trzymam kciuki za poznanie i wybór dziewczynki![]()
![]()
osspdg pisze:Kli pisze:To już musisz sama zdecydować, która będzie Ci pasowała "do wystroju mieszkania" (bo niektórym kot nie pasuje i oddają go do schroniska![]()
!!!)
![]()
Trafiłaś w sedno... też mi szkoda je rozdzielać, ale nie wiem czy dałabym radę
Dałabyś radę - ja też mam trzy koty w domu - tyle samo pracy co przy dwóch. No może odrobinę więcej przy sprzątaniu kuwet i trochę więcej kłaków na podłodze. A poza tym kotom jest wesoło i nie nudzą się, jak my wszyscy jesteśmy w pracy
Edit: literówka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 17 gości