Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja-Ba pisze:Matejko - powinien być na karmie leczniczej renal i dostawać ipakitine. Niestety, bardzo trudno jest Matejkę karmic osobno. Na razie dostaje kroplówki z lekami wg. wskazań weterynarza.
Indywidualna opieka w domu z pewnością wyszła by mu na zdrowie, przede wszystkim mógły jeść wyłącznie leczniczą karmę.
Ipakitine pani Ania ma, karmy renal w schronisku nie ma.
Klakier - czuje sie chyba nieźle, ma apetyt, jest aktywny, dostaje enkorton / chyba nie pokręciłam/. Było by też idealnie gdyby znalazł odpowiedni domek.
Ronda - wymaga jedynie sterylki, leki które dostawała sa już odstawiane. Poza tym czuje się dobrze, nie wymaga żadnych dodatkowych zabiegów.
Domki sie o nia nie biją, niestety...
Yeti - miał juz usuwane zabki jednak ciągle ma problemy z nawracającym zapaleniem dziąseł. śą wielkie problemy ze smarowaniem mu tych dziąseł lekami - kocisko wieje gdzie pieprz rosnie na sam widok pani Ani.
Ma apetyt, jest bardzo żwawy i sprawny.
Nie miał robionych żadnych badań - żadnych testów, morfologii...
Takie info mam od pani Ani, sprzed chwili
Ja-Ba pisze:Klakier ma białaczke - po teście paskowym wprawdzie, ale mocno pozytywny wiec raczej o błędzie nie może być mowy..
cynamon i wanilia pisze:
l
pani Ania, nie ujmując i bez urazy, ma schroniskowy ogląd stanu zdrowia 'swoich' kotów, nie domowy - czyli rzeczy które dla niej są normalne dla domu nie są... więc pozostanę sceptyczna co do ich faktycznego stanu ...
Ja-Ba pisze:Na moje konto w styczniu wpłynęło 215 ze słkładek i 130 od Ciebie, razem 245
Ag_konin pisze:Ja-Ba pisze:Na moje konto w styczniu wpłynęło 215 ze słkładek i 130 od Ciebie, razem 245
Ja-Ba jeszcze tu jest błąd powinno być razem 345
ASK@ pisze:przeczytałam i jestem pełna podziwu dla WAS!
Niestety na dzień dzisiejszy mogę TYLKO zagladac,kibicować i podrzucac wątek.![]()
Tak starsznie mi przykro
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], sherab i 732 gości