Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
noemik pisze:update
w sobotę Armani idzie do DS.
w niedzielę Tymon idzie do DS.
Lisek idzie do DS też, to już ustala bezpośrednio Lutra.
EDIT: Lisek też w sobotę. Będzie owocny weekend.
Akima pisze:noemik pisze:update
w sobotę Armani idzie do DS.
w niedzielę Tymon idzie do DS.
Lisek idzie do DS też, to już ustala bezpośrednio Lutra.
EDIT: Lisek też w sobotę. Będzie owocny weekend.
szybko poszło, bardzo się cieszę
Akima pisze:W środę zaczaję się na pannę z dzieckiem. Pozostaną do złapania koty piwniczne: 2 czarne w tym jeden mały, jedno biało-czarne i jedno rude. Jesli wejdzie do klatki Pan Marmurek to też go można ciachnąć.
Jeśli uda się jutro polowanie, to zostanie do złapania 5 kotów. w tym biało-czarna i jedna czarna na kotki wyglądają. Szwęda sie też jakiś wielki bury kocur z białym wąsem, ale ja go nie widziałam.
Tweety pisze:Akima pisze:W środę zaczaję się na pannę z dzieckiem. Pozostaną do złapania koty piwniczne: 2 czarne w tym jeden mały, jedno biało-czarne i jedno rude. Jesli wejdzie do klatki Pan Marmurek to też go można ciachnąć.
Jeśli uda się jutro polowanie, to zostanie do złapania 5 kotów. w tym biało-czarna i jedna czarna na kotki wyglądają. Szwęda sie też jakiś wielki bury kocur z białym wąsem, ale ja go nie widziałam.
masz załatwiony transport do lecznicy i na Kocimską, tak? Edit_f wspomoże Cię w tym?
edit_f pisze:Tweety pisze:Akima pisze:W środę zaczaję się na pannę z dzieckiem. Pozostaną do złapania koty piwniczne: 2 czarne w tym jeden mały, jedno biało-czarne i jedno rude. Jesli wejdzie do klatki Pan Marmurek to też go można ciachnąć.
masz załatwiony transport do lecznicy i na Kocimską, tak? Edit_f wspomoże Cię w tym?
edit wspomoże..
Akima pisze:edit_f pisze:Tweety pisze:masz załatwiony transport do lecznicy i na Kocimską, tak? Edit_f wspomoże Cię w tym?
edit wspomoże..
Tweety pisze:doktor powiadomionym, że może coś przywieziecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 96 gości