Lenimy się trochę jak to na przedwiośniu. Zrobiłam tylko kolejne zdjęcia Grzdylowi, bo być może uda się wcisnąć go do przyszłorocznego kalendarza Fundacji Viva!.
mirka_t pisze:Lenimy się trochę jak to na przedwiośniu. Zrobiłam tylko kolejne zdjęcia Grzdylowi, bo być może uda się wcisnąć go do przyszłorocznego kalendarza Fundacji Viva!.
moje kalendarzowe FAWORYTY
i małe pytanko- czy tylko Grzdyl pretenduje do kalendzrza ????
Nie chcę wybierających zdjęcia postawić w niezręcznej sytuacji zawalając ich zdjęciami pozostałych kotów. Kalendarz ma zawierać zdjęcia różnych autorów.
Bella i Timona mają się dobrze. Timonka zrobiła się kontaktowa i bardziej śmiała. Bella bywa zazdrosna o nią.
Werka1 podpowiedziała mi żeby spróbować smarować ucho Miszy maścią tribiotic. Po 4 dniach smarowania ucho wygląda lepiej, jednak nadal nie wiadomo czy się zagoi. Na razie wstrzymujemy się amputacją. Misza znowu ma niezły apetyt, więc chyba zagoiły mu się dziąsła po ekstrakcji zębów.
Tribiotic znam, chociaz u mnie to nigdy nie chcialo dzialac, ale wiezmy, ze Miszy pomoze. Apetyt to dobry znak. Chociaz cos.
Jak wreszcie bede miala karte do mojego aparatu, tez sprobuje takie piekne zdjecia zrobic. Az zazdrosc mogla mnie wziac, ze tak pieknie Twoje futra wychodza