Podrzucę

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:co sie wyjaśni?
Podrzucę
gosiar pisze: Ta mała czarna mnie niepokoi, taki kolor sierści, czekoladowy, to nie jest zdrowy objaw.
gosiar pisze:No to podniosę. Ta mała czarna mnie niepokoi, taki kolor sierści, czekoladowy, to nie jest zdrowy objaw. Kotki dostają regularnie jeść?
Marzenia11 pisze:gosiar pisze: Ta mała czarna mnie niepokoi, taki kolor sierści, czekoladowy, to nie jest zdrowy objaw.
![]()
![]()
pierwszy raz słyszę! Możesz to wyjaśnić, bo ciekawa jestem a nie spotkałam się z tym. Mam u siebie trzy tymczaski czarne, a dwie z nich mają odcień czekoladowy, regularnie jedzą i są zdrowe. Więc nie wiem o jakich chorobach może świadczyć czekoladowy kolor futra.
gosiar pisze:Marzenia11 pisze:gosiar pisze: Ta mała czarna mnie niepokoi, taki kolor sierści, czekoladowy, to nie jest zdrowy objaw.
![]()
![]()
pierwszy raz słyszę! Możesz to wyjaśnić, bo ciekawa jestem a nie spotkałam się z tym. Mam u siebie trzy tymczaski czarne, a dwie z nich mają odcień czekoladowy, regularnie jedzą i są zdrowe. Więc nie wiem o jakich chorobach może świadczyć czekoladowy kolor futra.
Często tak jest u wyczerpanych chorobą albo głodem kotów.
gosiar pisze:No to podniosę. Ta mała czarna mnie niepokoi, taki kolor sierści, czekoladowy, to nie jest zdrowy objaw. Kotki dostają regularnie jeść?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości