Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 08, 2010 11:03 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Uff, chyba jest dużo lepiej :ok:.
Asiu, mój Dyzio skutecznie nauczył nas chowania butów :mrgreen:
Jak zasikał kilka par, to raz-raz pojęliśmy, że bucików się kotu pod nosem (a raczej pod siusiakiem) nie zostawia.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon lut 08, 2010 11:05 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

no to moze jednak... :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lut 08, 2010 19:52 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

jerzykowka pisze:Dzięki, Kochane :1luvu:

Wygląda na to, żę spanikowałam i że wszystko zaczyna się układać :D :D :D
Po schowaniu skórzanych toreb i rękawiczek nie zdarzyło się sioo poza kuwetką :D :D :D
Woluś sypia jednak w łóżku :wink: Jedyne miejsce zakazane, to stół kuchenny podczas przygotowywania jedzenia.
Kot jest wyluzowany z dnia na dzień bardziej, jego nowe Duże również :D :D :D
Sądzę, że wszystko jest na najlepszej drodze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ilonka mówi, że jest im z Wolandem bardzo dobrze i że ma nadzieję, że Woluś też jest z nimi szczęśliwy :D :D :D Zaklinam rzeczywistość aby tak zostało i trzymam swoje histerie okołowolandowe na wodzy :wink:

Oj -ja tam z radością jeszcze poczekam,bo jak się za wcześnie cieszę,to potem kicha!
Poobserwujemy.......
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lut 08, 2010 21:57 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Wszystko jest na dobrej drodze - ale nie zapeszając potrzymam jeszcze kciuki, a co! :ok: :ok: :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto lut 09, 2010 7:48 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

To trzymamy i nie puszczamy! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie lut 14, 2010 22:44 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Obrazek

Cameo

Post » Śro lut 17, 2010 7:43 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

Z okazji Dnia Kota-wszystkim koteczkom i ich Dużym składam najsłodsze życzenia!!!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt lut 19, 2010 15:51 Re: Woland- magiczny kot! po roku powrót z adopcji :(

dopiero doczytałam.

Gratuluję Wolandzinowi swoje własnego domku.
I tak koło się zatoczyło, znów jest Poznaniakiem!
:)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt lut 19, 2010 16:10 Re: Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Jak Woland?

Cameo

Post » Pon lut 22, 2010 11:39 Re: Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Kochane, dziękuję Wam za wsparcie, za kciuki, za wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magiczne kciuki podziałały i Woland jest naprawdę szczęśliwy w swoim nowym domku. Pokochał szczególnie Hanię, siostrę Ilonki (Ona znacznie więcej czasu spędza w domu). Śpi systematycznie na brzuchu albo na kolanach swojej Dużej, domaga się zabawy i pieszczot, a nawet pozwala sobie obcinać pazurki 8O
Nie ma już żadnych problemów kuwetkowych oraz innych :wink:
Dziewczyny pieją jaki to Woluś inteligentny, jaki kochany, a mnie serducho rośnie ze szczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Woluś jest w tej chwili takim kotem jakiego znałam kiedy trafił do mnie po raz pierwszy - wyluzowanym, miziastym i szczęśliwym indywidualistą, który nie może się obejść bez człowieka :D :D :D Naprawdę odżył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak bardzo, tak niewymownie się cieszę :spin2:
Kocham go bardzo i wreszcie wiem, że mu dobrze, a o tym przecież tak bardzo marzyłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój magiczny kocie, bądź szczęśliwy już na zawsze :!:

Jowitko, dziękuję za zmianę tytułu :D Tak, Woluś pozostanie już poznaniakiem :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lut 22, 2010 11:42 Re: Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Asiu, bardzo się cieszę, że się wszystko tak dobrze ułożyło :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon lut 22, 2010 13:39 Re: Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Całusy dla przystojniaczka :1luvu:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon lut 22, 2010 13:42 Re: Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

cieszę się :ok: w końcu się chłopak doczekał :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto lut 23, 2010 8:00 Re: Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

jerzykowka pisze:Kochane, dziękuję Wam za wsparcie, za kciuki, za wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magiczne kciuki podziałały i Woland jest naprawdę szczęśliwy w swoim nowym domku. Pokochał szczególnie Hanię, siostrę Ilonki (Ona znacznie więcej czasu spędza w domu). Śpi systematycznie na brzuchu albo na kolanach swojej Dużej, domaga się zabawy i pieszczot, a nawet pozwala sobie obcinać pazurki 8O
Nie ma już żadnych problemów kuwetkowych oraz innych :wink:
Dziewczyny pieją jaki to Woluś inteligentny, jaki kochany, a mnie serducho rośnie ze szczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Woluś jest w tej chwili takim kotem jakiego znałam kiedy trafił do mnie po raz pierwszy - wyluzowanym, miziastym i szczęśliwym indywidualistą, który nie może się obejść bez człowieka :D :D :D Naprawdę odżył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak bardzo, tak niewymownie się cieszę :spin2:
Kocham go bardzo i wreszcie wiem, że mu dobrze, a o tym przecież tak bardzo marzyłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój magiczny kocie, bądź szczęśliwy już na zawsze :!:

Jowitko, dziękuję za zmianę tytułu :D Tak, Woluś pozostanie już poznaniakiem :wink: :D

Asieńko-jak cudownie czytać,że juz wszystko OK!!!
Ten kochany ,piekny kot wreszcie znalazł swoje miejsce na ziemi!
Ciesze sie razem z Tobą!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto lut 23, 2010 17:13 Re: Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

cieszę się, że Woland doczekał się w końcu dobrego domku :)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

[poprzednia][następna]