Asiu, mój Dyzio skutecznie nauczył nas chowania butów

Jak zasikał kilka par, to raz-raz pojęliśmy, że bucików się kotu pod nosem (a raczej pod siusiakiem) nie zostawia.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:Dzięki, Kochane![]()
Wygląda na to, żę spanikowałam i że wszystko zaczyna się układać![]()
![]()
![]()
Po schowaniu skórzanych toreb i rękawiczek nie zdarzyło się sioo poza kuwetką![]()
![]()
![]()
Woluś sypia jednak w łóżkuJedyne miejsce zakazane, to stół kuchenny podczas przygotowywania jedzenia.
Kot jest wyluzowany z dnia na dzień bardziej, jego nowe Duże również![]()
![]()
![]()
Sądzę, że wszystko jest na najlepszej drodze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ilonka mówi, że jest im z Wolandem bardzo dobrze i że ma nadzieję, że Woluś też jest z nimi szczęśliwy![]()
![]()
Zaklinam rzeczywistość aby tak zostało i trzymam swoje histerie okołowolandowe na wodzy
jerzykowka pisze:Kochane, dziękuję Wam za wsparcie, za kciuki, za wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magiczne kciuki podziałały i Woland jest naprawdę szczęśliwy w swoim nowym domku. Pokochał szczególnie Hanię, siostrę Ilonki (Ona znacznie więcej czasu spędza w domu). Śpi systematycznie na brzuchu albo na kolanach swojej Dużej, domaga się zabawy i pieszczot, a nawet pozwala sobie obcinać pazurki![]()
Nie ma już żadnych problemów kuwetkowych oraz innych![]()
Dziewczyny pieją jaki to Woluś inteligentny, jaki kochany, a mnie serducho rośnie ze szczęścia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Woluś jest w tej chwili takim kotem jakiego znałam kiedy trafił do mnie po raz pierwszy - wyluzowanym, miziastym i szczęśliwym indywidualistą, który nie może się obejść bez człowieka![]()
![]()
Naprawdę odżył!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak bardzo, tak niewymownie się cieszę
![]()
Kocham go bardzo i wreszcie wiem, że mu dobrze, a o tym przecież tak bardzo marzyłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mój magiczny kocie, bądź szczęśliwy już na zawsze![]()
Jowitko, dziękuję za zmianę tytułuTak, Woluś pozostanie już poznaniakiem
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Patrykpoz i 92 gości