[WRO] Silver nie żyje :( Biegaj za TM :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 22, 2010 9:55 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

yosia pisze:jezuuuu ile silver je. jak sie na nia patrzy od tylu, to zza chudej dupki wystaje na boki balonik 8O nie da sie jej powstrzymac, juz zaczela sie dobierac do miski muki, nie pomoglo przestawienie na blat, bo i tam zaczela wskakiwac :( nie wiem co robic, bo nie da sie jej zupelnie kontrolowac, a boje sie ja glodzic, bo wyjje wszystko muce, a przeciez jak tak dalej bedzie to sie rozrosnie :(

Yosi potrzebuję na pw Twój telefon pilnie-mam chętną Panią, ale jest z pieskiem. Zaproponowałam,żeby Cię z tym pieskiem odwiedziła i sprawdzicie, jak reaguje Silver. Pani bardzo fajna i świadoma.
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Pon lut 22, 2010 11:15 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Mruczeńka1981 pisze:
yosia pisze:jezuuuu ile silver je. jak sie na nia patrzy od tylu, to zza chudej dupki wystaje na boki balonik 8O nie da sie jej powstrzymac, juz zaczela sie dobierac do miski muki, nie pomoglo przestawienie na blat, bo i tam zaczela wskakiwac :( nie wiem co robic, bo nie da sie jej zupelnie kontrolowac, a boje sie ja glodzic, bo wyjje wszystko muce, a przeciez jak tak dalej bedzie to sie rozrosnie :(

Yosi potrzebuję na pw Twój telefon pilnie-mam chętną Panią, ale jest z pieskiem. Zaproponowałam,żeby Cię z tym pieskiem odwiedziła i sprawdzicie, jak reaguje Silver. Pani bardzo fajna i świadoma.

Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon lut 22, 2010 18:42 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

to czekam na telefon. mam nadzieje, ze silver nie zje psa na oczach wlascicielki ;)
Obrazek

yosia

Od: Wto lis 25, 2008 21:44

Post » Pon lut 22, 2010 20:11 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Prosimy o wsparcie i pomysły:

viewtopic.php?f=1&t=94893&start=660
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Pon lut 22, 2010 20:19 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

yosia pisze:to czekam na telefon. mam nadzieje, ze silver nie zje psa na oczach wlascicielki ;)

To już było perfidne :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Oczywiscie mowie to w żartach i śmiechu wiec sie nie obrażać :)

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Pon lut 22, 2010 20:24 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

yosia pisze:to czekam na telefon. mam nadzieje, ze silver nie zje psa na oczach wlascicielki ;)

:ryk: :ryk: :ryk:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lut 22, 2010 20:27 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Gibutkowa pisze:

:ryk: :ryk: :ryk:

najwyżej go zdzieli po pysku.... dla zasady :twisted: :lol:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon lut 22, 2010 20:38 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

molly88 pisze:

To już było perfidne :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Oczywiscie mowie to w żartach i śmiechu wiec sie nie obrażać :)

no co, z nia to wszystko mozliwe. dzis chciala zjesc czekolade, az na tylnich lapkach stawala :mrgreen:
Obrazek

yosia

Post » Pon lut 22, 2010 21:30 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

Nie potrafie zrozumiec dlaczego aż tak jest zarłoczna?

molly88

Post » Wto lut 23, 2010 0:03 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

molly88 pisze:Nie potrafie zrozumiec dlaczego aż tak jest zarłoczna?

ja tez nie, ciekawe skad to sie wzielo... bo chyba w schronie byla za krotko, zeby sie nabawic takiego zarloctwa, wiec moze u kogos u kogo wczesniej mieszkala nie dojadala, czy cos... a moze po prostu tak ma, jeden z moich kotow tez zjadal wszystko, co mu sie dalo, a jedzenia mu nie brakowalo.

dzis silver i muka zetknely sie nosami, ale nadal jest dystans, choc juz mniejszy i jest zdecydowanie mniej syczenia i burczenia.
Obrazek

yosia

Post » Wto lut 23, 2010 12:36 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

No to będzie git :)

molly88

Post » Wto lut 23, 2010 15:42 Re: Silver wraca z ADOPCJI PILNE DT!!! BŁAGAM O POMOC!!!!!!!!WRO

no to tradycyjnie hop :mrgreen:
krynia08

[poprzednia][następna]