Tyskie mruczki V-Operacja za operacja,potrzebne wsparcie fin

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 21, 2010 12:46 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Dzięki za wklejenie fotek , ja nie potrafię a nie ma kto mnie nauczyć :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie lut 21, 2010 13:12 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Dzis wetka do mnie do domu przyjechała go wycisnąć ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 21, 2010 13:32 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Obiecywaliśmy, obiecywaliśmy i w końcu się za to zabraliśmy :) poniżej dodajemy najnowsze fotki Kilkujadka, który wręcz rośnie w oczach :) nie może też zabraknąć czarnego Kajka i biełego Kokosa :)
Pozdrawiamy :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie lut 21, 2010 14:45 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Zdjęcia super :D
kciuki dla Eustachego, żeby było coraz lepiej :ok: :ok: :ok:

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Nie lut 21, 2010 16:24 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Niedzielne popołudnie- do góry hop!!

A-Prima

Od: Nie sty 10, 2010 22:44

Post » Nie lut 21, 2010 17:14 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

LSVC jakie fajne foty :1luvu: , trafił jak pączek w maśle :1luvu:

Domki gdzie jesteście, tyle kociej młodzieży szuka domku a nikt nie pyta ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 21, 2010 22:52 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Korciaczki wspaniałe fotki.
Jak skończą się trwające allegro to wstawię nowe fotki.

Justynko napisz coś o szylce...zrobię jej też allegro.

Jak się ma Eustachy?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon lut 22, 2010 11:29 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lut 22, 2010 19:27 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

A co tu dzisiaj taka cisza?
Mruczki czekają na domki!!!
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon lut 22, 2010 22:07 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Eustachy i dziś był 2 razy u weta na wyciskaniu moczu , około 14.30 w krótkich odstępach podczas masowania popuścił 3 razy około 2 sekundowe strumienia moczu a jak wróciłam od psów które wyprowadzam miał mokre legowisko :lol:

Tekst do ogłoszeń dla Szili :
Szila to piękna młoda rudo-czarna szylkretka , trafiła do mnie potwornie wychudzona a mimo to kocha ludzi bez granic , uwielbia być miziana i nawet jak tylko się na nią spojrzy to już mruczy , nadaje sie do domu z spokojnymi dziećmi , jedynie czego się boi to innych zwierząt . Szila jest wysterylizowana i odrobaczona .

PS . Bedzie sterylizowana w środę razem z Psotka ale w ogłoszeniach już można pisać ze jest :wink:

Ozzi znów ma kryzys :x

Kochani chce bardzo podziękować Kotoli :1luvu: :1luvu: :1luvu: ( adoptowała rok temu ode-mnie Aische ) za ogromna zbiórke karmy , chce podziękować Szkole Podstawowej nr 9 w Wilkowyjach nr. w której to się odbyła zbiórka karmy , kocy ipt . :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lut 22, 2010 22:36 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

te akcje sa swietne! Raz, ze uczulaja na to, by i zwierzetom pomagac, uczy sie dzieci i mlodziez szacunku dla zwierzaka, dwa-pomaga sie w utrzymaniu "kociej bandy", niejednokrotnie ratujac niejedno kocie zycie :1luvu:
Aisha moze byc ze swojej panci dumna! Bo pokochala ja bezgranicznie i bezwarunkowo mimo, ze nieraz ma humorki i bywa nie do zniesienia, i jeszcze wpaja dzieciom tak wspaniale wartosci, uczy, jak pomagac zwierzakom, uczy szacunku, milosci do nich... :1luvu: Kotola-jestes WIELKA!!! :ok:

Fotki juz nie takiego malego, burego, slodkiego wariata Kilkujadka, i jego kumpli :1luvu: Sliczne kociaki, widac szczescie w ich oczach :)

Sniezka :1luvu: :1luvu: miziaku kochany :1luvu: Wystarczylo, ze spojrzalam na Twoja Pania, kiedy trzymala Cie na rekach i na ciebie w jej objeciach... :1luvu: Wiedzialam, ze bedziesz bardzo szczesliwa :1luvu: Ciesze sie, ze u Ciebie wszystko dobrze, kiciu :) Ostatnio o Tobie myslalam, brakuje mi cie, tesknie... Nigdy Cie nie zapomne!
Przekaz panci podziekowania ode mnie, za to, ze otoczyla cie tak dobra, troskliwa opieka i wielka miloscia :1luvu: Niech jej Bozia w zdrowku za to wynagrodzi :1luvu:

Stasiu (Eu) :D :ok: :ok: Super! Nie przypuszczalam, ze sie mozna cieszyc, ze kot sika, ale w Twoim przypadku ciesze sie bardzo :) To oznacza, ze nie jest z Toba tak zle, jak to na poczatku wygladalo :ok: Tak trzymaj! :ok:

Ozinek :cry: nasze sloneczko najukochansze, najdelikatniejsze :1luvu:
Nigdy wczesniej nie spotkalam tak dzielnego, silnego kota jak Ty! :1luvu:
Domyslam sie, jak Ci ciezko. :( Jesli nie masz juz sil... Powiedz... Pamietaj, ze cokolwiek sie wydarzy: kochamy cie nadal i kochac bedziemy! :1luvu:

Justa a w jakim wieku jest Szilka?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lut 22, 2010 23:03 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Ojj... Ozzinku :ok: :ok: :ok:
Eustachy :ok: :ok: :ok: oby tak dalej ;)

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Pon lut 22, 2010 23:07 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

nocne mocne mrusiow hop! :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lut 23, 2010 8:25 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

pozdrowienia i mizianki dla wszystkich tyskich mruczków :1luvu:

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto lut 23, 2010 10:55 Re: Tyskie mruczki V - jest nas dużo, szukamy domków !!!

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]