Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosikbaum pisze:wiesz Kicorku idzie taki zwiedzacz wystawowy i wszędzie futra, futra, kłaki, kłaki, wielkie koty, jakieś tygrysy lwy i ogromne, na wage można by sprzedawać i nagle..... a cóż to?? takie maleńkie, delikatne jaki Miśnieńska Porcelana!!! futerko jak karakułki, łapeczki jak u Calineczki, i ten wzrok co może zabijaci co zwiedzacz zapamiętał z wystawy??? że te futra ogromne to porcelanowymi owieckami karmią;)
Beata pisze:no coz, ja tytul przeczytalam jako "devonow mocz"![]()
![]()
Ja nie chcę przypominać, kto kogo od miski i kuwety odganiałMariaD pisze:gosikbaum pisze:wiesz Kicorku idzie taki zwiedzacz wystawowy i wszędzie futra, futra, kłaki, kłaki, wielkie koty, jakieś tygrysy lwy i ogromne, na wage można by sprzedawać i nagle..... a cóż to?? takie maleńkie, delikatne jaki Miśnieńska Porcelana!!! futerko jak karakułki, łapeczki jak u Calineczki, i ten wzrok co może zabijaci co zwiedzacz zapamiętał z wystawy??? że te futra ogromne to porcelanowymi owieckami karmią;)
![]()
![]()
Kicorek, kiedy następna wspólna wystawa? Przegłodzę Desnę odpowiednio.
Kicorek pisze:Ja nie chcę przypominać, kto kogo od miski i kuwety odganiał
Mocz też jest, w kuwetachJa nie chcę przypominać, kto kogo od miski i kuwety odganiałMariaD pisze:gosikbaum pisze:wiesz Kicorku idzie taki zwiedzacz wystawowy i wszędzie futra, futra, kłaki, kłaki, wielkie koty, jakieś tygrysy lwy i ogromne, na wage można by sprzedawać i nagle..... a cóż to?? takie maleńkie, delikatne jaki Miśnieńska Porcelana!!! futerko jak karakułki, łapeczki jak u Calineczki, i ten wzrok co może zabijaci co zwiedzacz zapamiętał z wystawy??? że te futra ogromne to porcelanowymi owieckami karmią;)
![]()
[ciach resztę cytatu!]Kicorek pisze:Ja nie chcę przypominać, kto kogo od miski i kuwety odganiał
Mocz też jest, w kuwetachJa nie chcę przypominać, kto kogo od miski i kuwety odganiałMariaD pisze:gosikbaum pisze:wiesz Kicorku idzie taki zwiedzacz wystawowy i wszędzie futra, futra, kłaki, kłaki, wielkie koty, jakieś tygrysy lwy i ogromne, na wage można by sprzedawać i nagle..... a cóż to?? takie maleńkie, delikatne jaki Miśnieńska Porcelana!!! futerko jak karakułki, łapeczki jak u Calineczki, i ten wzrok co może zabijaci co zwiedzacz zapamiętał z wystawy??? że te futra ogromne to porcelanowymi owieckami karmią;)
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości