Moderator: Estraven
za Bodzia 
Iweta pisze:Jutro podjadę do wetów na rozmowe, bez Bodzia, mam wiele pytań. Przydałby mi się jakis koci okulista w Bielsku, zebym nie musiała od razu jechac do Wrocławia czy Warszawy, ale kompletnie nic nie moge znaleźć![]()
Zrobiłam Bodziowi zdjecia, zobaczcie na jego oczy, jedna wielka czarna plama i dla porównania oczy Helenki.
[/url]
....swoja ukochana "zabawką" zawsze ma chęc sie pobawic, nawet wtedy jak jej prawie nie widzi![]()

majencja pisze:Jak się tak patrzę na jego ślepka -czy przypadkiem Bodzio nie ma jaskry???Trza mu ciśnienie w oczach sprawdzić!!

nieustające

majencja pisze:Popatrz! jaka ja zdolna jezdem a nie okulistaMogę za Kaszpirowskiego robić
amyszka pisze:Iwetko znalazłam coś na temat -może tu znajdziesz jakieś wskazówki viewtopic.php?f=1&t=100274
Doczytałam tylko że przyczyna była w innej chorobie -dlatego warto zrobić wszystkie badania![]()
![]()
![]()
Ale może jeszcze coś ciekawego znajdziesz bo ja tylko pobiżnie

majencja pisze:Może dałoby się bez uśpienia tylko znieczulić kropelkami oko i zmierzyć ciśnienie- to trwa momencik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości