Jutro Pan Tomek przyjedzie i spotkamy się na spacerku, żeby zobaczyć jak Paciorek zareaguje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iskra666 pisze:co do tego, że szczęśliwe , zgodne, wypieszczone i zadbane i rozpuszczone jak dziadowskie bicze, to ja się wcale nie dziwię i nie wątpię
Nawet jakbyś setkę miała to w tej kwestii nic by sie nie zmienilo![]()
kinga w. pisze:Jeżeli kolega nie zrozumiał to faktycznie ma problem z deficytem umysłowym... Inna sprawa że instruktor który robi za wiatrak przy psie to dla mnie cienki zawodnik. Nie pozwoliłabym mu nawet chomika szkolić. Żeby mi zwierzaka nie znerwicował.
kinga w. pisze:Też ostatnio zaczęłam odkrywać takie sfery swojej osobowości... Więcej leżałam niż chodziłam, mordament spuchnięty od zapalenia okostnej, w zlewozmywaku wylęga się nowa forma życia, w łazience żwir ściele się gęsto - słowem zdycham całym ryjem zbolałym, a tu dzwonek do drzwi, pukanie mocno energiczne (coby nie powiedzieć walenie w drzwi) więc cichutko udaję że mnie nie ma. Nic to, drzwi się otwierają - pan kominiarz sprawdza ciągi wentylacyjne. Kiedyś udałabym wariata co to dzwonka nie słyszał i ochoczo zaciskając zęby z uśmiechem uprzejmym oprowadziła pana kominiarza po domu, przepraszając jeszcze za głuchotę swoją. Teraz pierwsze co usłyszał to czy było jakieś "proszę", na jego że ciągi sprawdza poleciało że to jeszcze nie usprawiedliwia wchodzenia jak do stodoły, skoro nie było "proszę" to chyba nie jest dziś mile widziany, ale ostatecznie skoro już wlazł to kuchnia jest tam a łazienka tam, a ponieważ nie zapraszałam to i oprowadzać nie zamierzam. I niech pilnuje żeby błota nie naniósł i kotów nie płoszył.![]()
Kurcza! Normalnie poczułam się zdrowsza!
Dulencja pisze:Wiesz, jakie zwierzaki przygarniamStaram się wynagrodzić im wszystko, całe zło, które je w życiu spotkało
Dla mnie, to czysta radość widzieć np. Gucia łobuzującego z Leonem na całego.. Bo o ile Leona poznałam, tak Gutek okazał się całkowitym zaskoczeniem
![]()
Jak na niego patrzę, to mi serducho rośnie za każdym razem
I nie ma takiej psoty, której bym mu nie wybaczyła
Jeśli niszczy, to to są tylko rzeczy, któe można kupić, a samopoczucie kota jest bezcenne
![]()
W przypadku Paciorka to mamy nie za wiele czasu, więc idę na całość![]()
![]()
![]()
![]()
A co tam
![]()
![]()
![]()
Zresztą, dla mie nie liczy się czas, jaki są ze mną, ale jakość ich życia, żeby odchodząc miały uśmiech na pyśkach i przekonanie, że życie jest piękne i że są kochane, najpiękniejsze i najważniejsze w świecie.
iskra666 pisze:Dulencja pisze:Wiesz, jakie zwierzaki przygarniamStaram się wynagrodzić im wszystko, całe zło, które je w życiu spotkało
Dla mnie, to czysta radość widzieć np. Gucia łobuzującego z Leonem na całego.. Bo o ile Leona poznałam, tak Gutek okazał się całkowitym zaskoczeniem
![]()
Jak na niego patrzę, to mi serducho rośnie za każdym razem
I nie ma takiej psoty, której bym mu nie wybaczyła
Jeśli niszczy, to to są tylko rzeczy, któe można kupić, a samopoczucie kota jest bezcenne
![]()
W przypadku Paciorka to mamy nie za wiele czasu, więc idę na całość![]()
![]()
![]()
![]()
A co tam
![]()
![]()
![]()
Zresztą, dla mie nie liczy się czas, jaki są ze mną, ale jakość ich życia, żeby odchodząc miały uśmiech na pyśkach i przekonanie, że życie jest piękne i że są kochane, najpiękniejsze i najważniejsze w świecie.
wiem.. i dlatego Milanowek poważnie zastanawia się nad inwestycją w sklonowanie Cię Magdo
Temida75 pisze:Magdę trzeba sklonować w kilku kopiach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tygrysiątko i 35 gości