""""""""Pamięci TYMKA ['] - KEFIJA - KONIEC""""

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lut 22, 2010 18:11 Re: """"""""Pamięci TYMKA ['] - KEFIJA - tylko DZIŚ""""

To już ostatnie godziny licytacji!!!

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon lut 22, 2010 20:50 Re: """"""""Pamięci TYMKA ['] - KEFIJA - tylko DZIŚ""""

dziekuję za wielkie serca i wspaniałą licytację, dużo osób pomagało Tymusiowi , kotka nie udało się uratować :cry:
przy Waszej pomocy nie pozostałyśmy z klejnym długiem w lecznicy....... ba ratujemy wiele kocich istnień.......i wydatki są spore
jednakże jeśli prowadząca bazarek i licytujący nie maja nic przeciwko pieniądze uzyskane z licytacji chciałam przeznaczyć na wsparcie kotków z wątku "Ślepaczków" , zawsze chciałam jakieś pieniądze przekazać, ale zawsze był jakiś wazniejszy wydatek....., ale nie chciałabym nic narzucać :oops:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon lut 22, 2010 20:54 Re: """"""""Pamięci TYMKA ['] - KEFIJA - tylko DZIŚ""""

jessi74 pisze:dziekuję za wielkie serca i wspaniałą licytację, dużo osób pomagało Tymusiowi , kotka nie udało się uratować :cry:
przy Waszej pomocy nie pozostałyśmy z klejnym długiem w lecznicy....... ba ratujemy wiele kocich istnień.......i wydatki są spore
jednakże jeśli prowadząca bazarek i licytujący nie maja nic przeciwko pieniądze uzyskane z licytacji chciałam przeznaczyć na wsparcie kotków z wątku "Ślepaczków" , zawsze chciałam jakieś pieniądze przekazać, ale zawsze był jakiś wazniejszy wydatek....., ale nie chciałabym nic narzucać :oops:

Jeśli to JA - TO DLA ŚLEPINEK ZAWSZE!!!!!!!!!!
MIKUŚ

Post » Pon lut 22, 2010 20:56 Re: """"""""Pamięci TYMKA ['] - KEFIJA - tylko DZIŚ""""

Mam słabość do ślepaczków :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pon lut 22, 2010 21:01 Re: """"""""Pamięci TYMKA ['] - KEFIJA - tylko DZIŚ""""

OOOOOOOOOOO.......................MOJA KEFIJO
MIKUŚ

Post » Pon lut 22, 2010 21:02 Re: """"""""Pamięci TYMKA ['] - KEFIJA - tylko DZIŚ""""

as-salāmu ʿalaikum wa raḥmatuʾllāhi wa barakātuh

Proszę Państwa - publiczność szaleje :ryk:
Kefija jedzie do Sosnowca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pon lut 22, 2010 21:18 Re: """"""""Pamięci TYMKA ['] - KEFIJA - KONIEC""""

MIKUŚ - gratulacje :ok:
Kefija jest twoja :D
Zaraz wyślę pw.

Bazyliszkowa

Post » Pon lut 22, 2010 21:21 Re: """"""""Pamięci TYMKA ['] - KEFIJA - KONIEC""""

Bardzo dziękuję wszystkim licytującym i kibicującym :D
Szczególne podziękowania dla jessi74 za przekazanie pieniędzy ślepaczkom. To piękny gest :1luvu:
I naprawdę wszystko byłoby cudnie, gdyby nie świadomość, że Tymka nie ma już z nami. [']

Bazyliszkowa

Post » Pon lut 22, 2010 21:22 Re: """"""""Pamięci TYMKA ['] - KEFIJA - KONIEC""""

MIKUŚ gratulacje :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Wto lut 23, 2010 22:23 Re: """"""""Pamięci TYMKA ['] - KEFIJA - KONIEC""""

Dzięki, dzięki.
Wkrótce pokazę się w kefiji :mrgreen:

Jeśli chodzi o przelew to włąsnie sobie powędrował na konto ślepaczków :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pt lut 26, 2010 21:45 Re: """"""""Pamięci TYMKA ['] - KEFIJA - KONIEC""""

Kefija dotarła do Sosnowca :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pt lut 26, 2010 21:58 Re: """"""""Pamięci TYMKA ['] - KEFIJA - KONIEC""""

MIKUŚ atakuje :twisted: :twisted: :twisted:

Obrazek
Obrazek

A tak powaznie SERDECZNE DZIĘKI - JESTEM SZCZĘŚLIWĄ DZIEWCZYNKĄ :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Sob lut 27, 2010 10:07 Re: """"""""Pamięci TYMKA ['] - KEFIJA - KONIEC""""

Wow, rewelacja - profesjonalnie zamotana kefija :ok:
Nareszcie trafiła w dobre ręce - u mnie się zwyczajnie marnowała :lol:

Bazyliszkowa

Post » Sob lut 27, 2010 10:15 Re: """"""""Pamięci TYMKA ['] - KEFIJA - KONIEC""""

MIKUŚ pisze:MIKUŚ atakuje :twisted: :twisted: :twisted:

Obrazek
Obrazek

A tak powaznie SERDECZNE DZIĘKI - JESTEM SZCZĘŚLIWĄ DZIEWCZYNKĄ :mrgreen:

MIKUŚ super :)
Czekałam na te zdjęcia w kefiji :mrgreen:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Sob lut 27, 2010 15:19 Re: """"""""Pamięci TYMKA ['] - KEFIJA - KONIEC""""

Bazyliszkowa pisze:Wow, rewelacja - profesjonalnie zamotana kefija :ok:
Nareszcie trafiła w dobre ręce - u mnie się zwyczajnie marnowała :lol:

Takie cudo - MIKUŚ będzie ganiać w kefiji i łapać koty :mrgreen: :ryk:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]