sherina pisze:jest słodki na maxa i proludzki, dosłownie chodzi po człowieku![]()
oj, tak, chodzi to mało powiedziane - dla niego człowiek to takie żywe kocie drzewko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sherina pisze:jest słodki na maxa i proludzki, dosłownie chodzi po człowieku![]()
gosikbaum pisze:Yogusiu i jak?? byli kosmici??
sherina pisze:a co tam u Białej Glizdy?
yogusia pisze:Luss, Ty mi powiedz jak to zrobiłaś, że Glizda vel Gaga wie, że na szafki nie wchodzić, Pati pół życia spędza w kuchni na szafkach, żeby jej jakieś jedzenie przypadkiem nie ominęło, jak się otwiera lodówkę to przybiega z szybkością wiatru i jest okropnym, niewychowanym żarłokiemŻadne z moich zwierząt tak się nie zachowuje.
ewaw pisze:yogusia pisze:Luss, Ty mi powiedz jak to zrobiłaś, że Glizda vel Gaga wie, że na szafki nie wchodzić, Pati pół życia spędza w kuchni na szafkach, żeby jej jakieś jedzenie przypadkiem nie ominęło, jak się otwiera lodówkę to przybiega z szybkością wiatru i jest okropnym, niewychowanym żarłokiemŻadne z moich zwierząt tak się nie zachowuje.
Jakbym o mojej Norce czytała...![]()
![]()
gosikbaum pisze:no i wydało sie....... a to miała być tajemnica;) wyskubałam Glizdę na podusię;)
a tak poważnie, tak wcześniej miała więcej futra, szczególnie na szyi, nie wiem co maiło wpływ na "nieobrastanie", trochę jej wyrwały chłopaki jak sie kotłowali, u mnie gorąco jest, szczególnie w łazience gdzie spała, ale to musisz fachowców od devonów zapytać co mogło mieć wpływ i jak to "naprawić", Ja swoim chłopakom zaraz kupię EFA Olie na wypadające kudły..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Meteorolog1 i 141 gości