Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 11, 2010 22:32 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Agness78 pisze:Zapraszam na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=107618 :ok: :ok: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw lut 11, 2010 22:37 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

jessi74 pisze:zdjęcia Saby na naszym wątku , natomiast jeśli chodzi o Negri, mam tylko dwa zdjęcia, chyba Ci je wtedy przekazałam, albo jedno :oops: więcej nie mam niestety :oops:

oki, ale jednak muszę coś więcej o Sabie wiedzieć :oops: jak charakter, wiek, itp.
Może Klusek coś o niej więcej powie.... za kilka dni? :oops:

Agness78

Post » Pon lut 15, 2010 7:51 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

jessi74 pisze:Figa, Negri, Niki i Saba cztery ślicznotki szukają domu :kotek: może w czteropaku :wink:
o nie - :x żartowałam

Negri w sobotę pojechała do ds :ok: trzymamy kciuki za domek :ok:
teraz pilnie domu szukają niki, Figa i Saba! śliczne młodziutkie koteczki!

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pon lut 15, 2010 7:52 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

jessi74 pisze:majka 2222 zrobiła bazarek celem wsparcia leczenia kotków z pod NFZ, a to m.in. Puciołek :) prosimy o podrzucanie wątku i licytację także :wink: viewtopic.php?f=20&t=107732

jessi74

Post » Pon lut 15, 2010 8:43 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

jessi74 pisze:
jessi74 pisze:Figa, Negri, Niki i Saba cztery ślicznotki szukają domu :kotek: może w czteropaku :wink:
o nie - :x żartowałam

Negri w sobotę pojechała do ds :ok: trzymamy kciuki za domek :ok:
teraz pilnie domu szukają niki, Figa i Saba! śliczne młodziutkie koteczki!

Ojej :1luvu: ale się cieszę :dance: trzymam kciuki żeby było dobrze :ok:
Moja Niki nadal w rójce 8) śpiewa dniami i nocami :mrgreen: narazie nikt nie zainteresowany dzwonił :?

Agness78

Post » Pon lut 15, 2010 15:47 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Gibutkowa pisze:Obrazek WITAMY W KĄCIKU ADOPCYJNYM WROCŁAWSKIEGO DOMOWEGO PRZEDSZKOLA Obrazek

Wrocławski Kącik Adopcyjny "Domowe Przedszkole" został stworzony z myślą o naszych najmłodszych podopiecznych, którzy przebywają we wrocławskich Domach Tymczasowych. Zapraszamy do adopcji!

Obrazek
MŁODSZAKI

Obrazek
Cudne krówkowe dziewczynki:
ARACHIA - mała kocia wojowniczka i łobuziara,
a przy tym baardzo rozmruczana.
ARABELKA - najmniejsza, drobniutka, delikatna i wrażliwa.
(aktualnie najmniej zdrowa - jeszcze kicha i łzawią oczka ,
ale jest już bardzo dobrze, tym bardziej, że były obawy,
że z powodu kociego kataru straci wzrok)
ARWENKA - mała-duża kocia gracja, wyrośnie na klasyczną
kocią księżniczkę i piękność.
ARWENKA JEST CHORA :( ZBIERAMY PIENIĄŻKI NA LECZENIE
viewtopic.php?f=1&t=104982
Kontakt: Edyt(k)a

Obrazek
STARSZAKI

W NOWYM DOMKUObrazek
Obrazek

Obrazek
Bartuś i Bąbelek i Balbinka już w nowym domku.

Obrazek
Cudny, niespełna 2-miesięczny Ruduś i urocza 4-miesięczna Lili już w nowym domku

Obrazek
Przeurocze Rudasiątka już w nowych domkach:)

Obrazek
Kazik-kotek 6 tygodniowy. Wielki rozbójnik, sama słodycz. Już w nowym domku :ok:

Obrazek
Karo.
Czarny niespełna 3-miesięczny kocurek. Większy od swojego braciszka,
chętnie zwiedza wszystkie kąty. Uwielbia drapanie za uszkiem, nadstawia
też bródkę i szyję do pieszczot. Ma piękną zgrabną sylwetkę! Jest zwinny
i ciekawski, bardzo wesoły.
Już w nowym domku :ok:

Obrazek
Piko
Niespełna 3-miesięczny kocurek. Bardzo malutki, drobniutki okruszek. Ma tweedowy
garniturek, spod którego wystaje śnieżnobiała elegancka koszula. Ma śliczne oczka,
są zielone z pięknym wieczorowym makijażem.
Jest moim pupilkiem: wszystko robimy razem: noszę go na rączkach po domu, a on się
wtula i obserwuje otoczenie lub kima. Nie protestuje, chętnie przebywa na rączkach,
choć jeszcze sam nie wskakuje na kolanka. Jest bardzo chudziutki, ale ma wilczy apetyt.
Ma delikatne usposobienie.
Już w nowym domku :ok:

Obrazek
Uroczy i spokojny 8-miesięczny Miluś już w domku!

Obrazek
4-5 miesięczne koteczki Klio i Filusia. Klio ma zadatki na prztulasa. Jak się wybiega
to ładuje się na kolana i zasypia. Noc też spędza w łóżku a nad ranem pakuje
się pod kołdrę i przytula. Filusia jest spokojniejsza od
siostry. Nie jest typowym przytulasem ale jak się ją złapie i wymizia to
jej się włącza motorek. Kocha sprawdzać co człowiek ma na talerzu
- podczas posiłku zapewnia zawsze swoje towarzystwo.
Dziewczynki poszły do domku stałego w dwupaku :ok:

Arabelka wrociła :cry:
krynia08

Post » Pon lut 15, 2010 18:34 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:kotek:
krynia08

Post » Wto lut 16, 2010 20:08 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

No właśnie wczoraj przeczytałam o Arabelce... Ile ona już ma?
A ja mam znów jakiś koci katar :evil:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie lut 21, 2010 0:11 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Proszę o aktualne zdjęcia Arabelki i kilka podstawowych informacji o niej; wiek, charakter, szczepienia, etc.
Niki pojechała do DS :ok: a napisały do mnie 2 domki, więc chciałabym zaproponować inne koteczki.
Jest jeszcze SABA , FIGA i ARABELKA z kotek do 1 roku?

Agness78

Post » Nie lut 21, 2010 0:15 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Gibutkowa, a może by zaktualizować 1 stronę i umieścić tam kotki które obecnie szukają DS? a pozostałe przenieść do tych co znalazły DS?
wszystkie z grupy starszaki :mrgreen: ale jednak wciąż maluchy :ok:

Agness78

Post » Nie lut 21, 2010 0:34 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Agness78 pisze:Gibutkowa, a może by zaktualizować 1 stronę i umieścić tam kotki które obecnie szukają DS? a pozostałe przenieść do tych co znalazły DS?

super pomysł, chociaż pewnie Gibutkowa też zaganiana :oops: jeszcze teraz zapatrzona w takiego jednego Miecia :ryk: :ryk:
Figa szuka dalej domku.......
koteczka jest po wizycie u dra Kiełbowicza, znowu są nawroty, pojawiło się zgrubienie na rogówce w prawym oczku, nie oznacza to nic dobrego...... musimy jej zrobić testy i biochemię... :( chyba założę jej osobny wątek

jessi74

Post » Nie lut 21, 2010 2:26 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

jessi74 pisze:
Agness78 pisze:Gibutkowa, a może by zaktualizować 1 stronę i umieścić tam kotki które obecnie szukają DS? a pozostałe przenieść do tych co znalazły DS?

super pomysł, chociaż pewnie Gibutkowa też zaganiana :oops: jeszcze teraz zapatrzona w takiego jednego Miecia :ryk: :ryk:
koteczka jest po wizycie u dra Kiełbowicza, znowu są nawroty, pojawiło się zgrubienie na rogówce w prawym oczku, nie oznacza to nic dobrego...... musimy jej zrobić testy i biochemię... :( chyba założę jej osobny wątek

no... dziś ganiałam i patrzyłam :D :mrgreen: :ryk: miałam zapytanie na PW o kotki z wątku. Jeśli dobrze pamiętam to Arabelka i Figa do adopcji jeszcze tak? Tak w każdym razie odpisałam.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie lut 21, 2010 9:50 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

Gibutkowa pisze:
jessi74 pisze:

no... dziś ganiałam i patrzyłam :D :mrgreen: :ryk: miałam zapytanie na PW o kotki z wątku. Jeśli dobrze pamiętam to Arabelka i Figa do adopcji jeszcze tak? Tak w każdym razie odpisałam.
krynia08

Post » Pon lut 22, 2010 14:25 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:ok:
krynia08

Post » Sob lut 27, 2010 20:34 Re: Wrocławskie Domowe Przedszkole - Kącik Adopcyjny.

:!: co tu taka cisza :evil:
krynia08

[poprzednia][następna]