SUPER KOT

Forum Felis Polonia

Moderator: DoBo

Post » Śro lut 03, 2010 18:08 Re: SUPER KOT

wyniki jeszcze raz, doszły 2 koty
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Śro lut 03, 2010 21:02 Re: SUPER KOT

lrafal pisze:

wyniki jeszcze raz, doszły 2 koty

8O
jak doszły? skąd ? gdzie się podziewały od 29 stycznia br. od pierwszego ogłoszenia wyników ??
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Śro lut 03, 2010 23:22 Re: SUPER KOT

zawieruszyły nam się dwa koty, znaczy zgłoszenia :oops: PER i RUS
przepraszamy :oops:
Ave

Post » Czw lut 04, 2010 0:01 Re: SUPER KOT

Ave pisze:zawieruszyły nam się dwa koty, znaczy zgłoszenia :oops: PER i RUS
przepraszamy :oops:

Ave mnie wg list wyszło,że 3 - i kocur kat.II (poz.6)

ech ....proszę tylko dopiszcie tej małolatce PER w poz.4 -JW (tak było wysyłane zgłoszenie)

danunka

Post » Śro lut 10, 2010 13:25 Re: SUPER KOT

Danusiu, kocur nie zawieruszył się tylko poszedł do poprawki wrócił i zaistniał :wink:

Mam prośbę do tych uczestników rankingu, którzy nie odpowiedzieli na nasze mailowe zaproszenie o b. szybką odpowiedź - proste TAK będę lub NIE. Stoję z organizacją :| Jest wielu chętnych na Wasze miejsce. Te osoby które odpowiedziały nie muszą nic robić i do zobaczenia w Łodzi. Będzie wiele nagród :D
Ave

Post » Śro lut 10, 2010 13:31 Re: SUPER KOT

Ave pisze:Danusiu, kocur nie zawieruszył się tylko poszedł do poprawki wrócił i zaistniał :wink:

Mam prośbę do tych uczestników rankingu, którzy nie odpowiedzieli na nasze mailowe zaproszenie o b. szybką odpowiedź - proste TAK będę lub NIE. Stoję z organizacją :| Jest wielu chętnych na Wasze miejsce. Te osoby które odpowiedziały nie muszą nic robić i do zobaczenia w Łodzi. Będzie wiele nagród :D

A czy osoby, które jednocześnie z odpowiedzią zadały własne pytanie, mogą też dostać na nie odpowiedź? ;)

Nadmieniam, że byłam grzeczna i odpisałam szybciutko :D
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Śro lut 10, 2010 16:31 Re: SUPER KOT

Dziwię się ludziom ,że nie piszą , przecież był zakreślony termin odpowiedzi "Tak lub Nie" do 7 lutego br.
Sama na dobrą sprawnie wiem czy nasza wiadomość dotarła , bo nie mam opcji "przeczytano" :wink:

danunka

Post » Czw lut 11, 2010 8:37 Re: SUPER KOT

A ja mam ogromny kłopot. Córka wyjeżdza na narty i.... mam dwa psy które muszą zrobić przynajmniej siusiu co parę godzin i nie wytrzymają mojego zbyt długiego pobytu w Łodzi ( wraz z dojazdem robi się tych godzin za dużo). Czy jest możliwe zabranie dwóch piesków i ułożenie ich obok klatki ( gdzieś z boku?) . Np. W Austrii nie ma z tego tytułu problemów i można być z psami.
Kota i Kuba (dom), Malibu, Amba i Milo (SIB), Ozzy i Onni (MCO) oraz Chivas(*14/08/2010) i Anubis (BPP) oraz Santtu (DSP) a inne pewnie życie dopisze.

Barbapapa

Od: Wto paź 30, 2007 11:08

Post » Czw lut 11, 2010 11:14 Re: SUPER KOT

Witam
Austria i wystawy masz rację tam nie ma problemu :D i nie tylko tam w Niemczech pies w kawiarni nawet z kilkoma***** nie jest zaskoczeniem ,ale niestety Polska daleko odbiega jeszcze od ,,,,,,,,,każdy właściciel zwierzaka dba o niego ,i zapewne bardziej jest czysty od tych oburzonych gadzin.
Organizator będzie miał problem ,i jestem ciekawa czy uda się coś zrobić dla tych szczęśliwych piesków ,mających odpowiedzialnego opiekuna.
Pozdrawiam i miłej zabawy

MRUCZKI

Od: Śro sie 10, 2005 10:09

Post » Czw lut 11, 2010 11:44 Re: SUPER KOT

Barbapapa pisze:A ja mam ogromny kłopot. Córka wyjeżdza na narty i.... mam dwa psy które muszą zrobić przynajmniej siusiu co parę godzin i nie wytrzymają mojego zbyt długiego pobytu w Łodzi ( wraz z dojazdem robi się tych godzin za dużo). Czy jest możliwe zabranie dwóch piesków i ułożenie ich obok klatki ( gdzieś z boku?) . Np. W Austrii nie ma z tego tytułu problemów i można być z psami.

już biegnę z odpowiedzią - niestety nie, przykro mi, ale nie wolno wchodzić do Galerii z psami, a i nasz wet powiatowy nie pójdzie na taki układ więc trzymam kciuki za załatwienie opieki - może sąsiadka :)
Ave

Post » Czw lut 11, 2010 15:21 Re: SUPER KOT

A inaczej; na którą godzinę muszę być najpóźniej, i o której godzinie mogę wyjść najwcześniej? i po drugie moje psy pracowały jako dogoterapeci, czy w ramach nauki czy jakoś z tym związane nie mogłyby być wyjątkiem?
Kota i Kuba (dom), Malibu, Amba i Milo (SIB), Ozzy i Onni (MCO) oraz Chivas(*14/08/2010) i Anubis (BPP) oraz Santtu (DSP) a inne pewnie życie dopisze.

Barbapapa

Post » Czw lut 11, 2010 15:32 Re: SUPER KOT

najpóźniej o 11.30 przyjazd (koty przyjmujemy między 10.00 a 11.00) i najwcześniej około 16.00 wyjazd (w tym szczególnym przypadku, bo koty są do 17.00-18.00) :wink:
Ave

Post » Czw lut 11, 2010 20:17 Re: SUPER KOT

PASI :ok:

Barbapapa

Post » Pon lut 22, 2010 11:31 Re: SUPER KOT

Na razie tak na gorąco, gratuluję i dziękuję serdecznie wszystkim SUPER KOTOM, które zaszczyciły nas w Łodzi na tegorocznych obchodach Światowego Dnia Kota - prezentowały się niezwykle wdzięcznie na scenie, a co niektóre miały nawet conieco do powiedzenia, dziękuję ich opiekunom i właścicielom za cierpliwość bycia na pokazie i wspólną zabawę - mam nadzieję, że nie jesteście zawiedzeni, dziękuję sponsorom, którzy wszystkie obecne koty dzięki działaniu dwóch dziewczyn z Cat Club Łódź hojnie odarowali.
Dodatkowo najpiękniejszym kotem publiczności, na którego zostało oddanych mnóstwo głosów został SNOW BENGAL SC GLITTERGLAM GUERO OF BERKANO, którego dumną zapewne właścicielką jest pani Grażyna Walczak.
Będzie tego więcej jak ochłonę i odpocznę, :D
Ave

Post » Czw kwi 08, 2010 12:02 Re: SUPER KOT

W zeszlym roku wszystkie koty biorące udział w rankingu dostały dyplomy.
Czy w tym roku tych dyplomów nie będzie :?:
Obrazek

Olivia

Od: Czw mar 20, 2003 20:51

[poprzednia][następna]