Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
natasza25 pisze:Śliczne kociaki, czy one maja sie gdzie schować, jakies piwnice, domowe miziaki na mrozieLudzie sa podli, jalby trzeba bylo w czyms pomoc daj Agness znać
Agness78 pisze:Yosia fajnie nazwała kocurka - KLEKSIKja tak go nawę w ogłoszeniach
a czarny może być np. Merlin? to takie czarodziejskie imię![]()
Zrobię im wspólne ogłoszenia, w końcu są towarzyszami wspólnej niedoli![]()
Agness78 pisze:natasza25 pisze:Śliczne kociaki, czy one maja sie gdzie schować, jakies piwnice, domowe miziaki na mrozieLudzie sa podli, jalby trzeba bylo w czyms pomoc daj Agness znać
DziękiTrzeba jakoś pomóc.... może znajdą domki
![]()
Czy GW dodatek Wrocław ukazuje się w Głogowie?
to chyba na cały dolny śląsk idzie?
bo wysłała bym do gazety jeszcze.... ale potrzebne lepsze zdjęcia, takich nie wyemitują
sprezyna pisze:Poszłam dzisiaj na sesję foto. Czarnego nie było więc nie mam zdjęć. Kleksik ma tylko dwa lepszej jakości to podsyłam na maila.
Sesja się nie rozwinęła bo zadzwonił mój mąż i powiedział, że moja kocina się rozchorowałaMiała biedna gorączkę i jutro do wet ale nie mam pojęcia co jej może być.
sprezyna pisze:Kleksik zaliczył dzisiaj weterynarza. Dostał antybiotyk i okazał się najgrzeczniejszym z całej kociej gromady-nawet przy zastrzyku. Okazało sie jednak, że po skórą ma kawałeczki śrutu. Czyli ktoś zrobił sobie z niego żywą tarcze![]()
Dobra wiadomość jest taka, że udało sie tymczasowo umieścić go w naszym głogowskim mini azylu dla kotów. Jednak ma tam towarzysza chorego na KK i niezbyt ciepło. Ale przynajmniej są budki, gdzie koteczek może się schować i nikt mu nie zrobi krzywdy. Jak Merlinek zechce przyjść w odpowiednich godzinach to też tam trafi. Więc będą mieć chociaż trochę schronienia.
Ale domek dla takich pieszczochów bardzo jest potrzebny.
Tym bardziej, że już kolejny mały kiciuś błąka się po śmietniku
Agness78 pisze:sprezyna pisze:Kleksik zaliczył dzisiaj weterynarza. Dostał antybiotyk i okazał się najgrzeczniejszym z całej kociej gromady-nawet przy zastrzyku. Okazało sie jednak, że po skórą ma kawałeczki śrutu. Czyli ktoś zrobił sobie z niego żywą tarcze![]()
Dobra wiadomość jest taka, że udało sie tymczasowo umieścić go w naszym głogowskim mini azylu dla kotów. Jednak ma tam towarzysza chorego na KK i niezbyt ciepło. Ale przynajmniej są budki, gdzie koteczek może się schować i nikt mu nie zrobi krzywdy. Jak Merlinek zechce przyjść w odpowiednich godzinach to też tam trafi. Więc będą mieć chociaż trochę schronienia.
Ale domek dla takich pieszczochów bardzo jest potrzebny.
Tym bardziej, że już kolejny mały kiciuś błąka się po śmietniku
![]()
![]()
kolejny kiciuś
Boże dlaczego ludzie są tacy beznadziejni
![]()
Ostatnio u nas Zuzia miał pocisk w ciele....![]()
![]()
Jak można strzelać do bezbronnego zwierzęcia
![]()
![]()
Dobrze że Kleksik już bezpiecznyzawsze to lepiej niż na ulicy.
Ogłoszenia są, oby teraz tylko telefony się rozdzwoniły.
No i dobrze żeby Merlinek dał sobie pomóc.... mam nadzieję że się pojawi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości