MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 21, 2010 13:25 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lut 21, 2010 14:54 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Cztery czy sześć - co za różnica :wink: No, może tylko w łóżku coraz mniej miejsca dla... Ciebie :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lut 21, 2010 15:31 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Twoja Mama jest FANTASTYCZNA!!!! :1luvu:
Swojej do czwartego się nie przyznałam :oops:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Nie lut 21, 2010 17:15 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

ależ się cieszę :)
tak myślałam, że tak będzie..... ;)

:ryk:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Nie lut 21, 2010 18:52 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Mam odbiło :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Przywiozła ze sobą 2 kg ulubionego Royala Marysinowego :mrgreen: :mrgreen: Spisała sobie kobieta z opakowania i rysunek zrobiła, i ciągała babkę ze sklepu zoo po całym sklepie i tłumaczyła, że to dla Marysi i ona musi to mieć i koniecznie ma to być to, bo jej dziewczyna nic innego nie lubi i ona właśnie jedzie i musi to mieć, już, teraz, natychmiast :twisted: :twisted: Wszystko wiem od Mam męża, który był świadkiem tych scen i oświadczył, ze więcej tam z Mam nie pójdzie :twisted: :twisted: I prawie się rozwiódł z Mamą, jak usłyszał cenę 70 PLN-ów za opakowanie :roll: Była niezła awanturka, bo Mam się darła nacałe centrum handlowe, ze na Jej Marysi nie będzie oszczędzał :twisted: :twisted: :twisted:

Po czym spokojnie mi oświadczyła, że jak coś, to ona ze mną zamieszka :roll: 8O 8O Będzie bliżej Marysi 8O 8O

RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Nie lut 21, 2010 19:30 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

no ja nie mogę z Twoją Mamą. Jaka to super babeczka jest
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lut 21, 2010 20:35 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

magdaradek pisze:no ja nie mogę z Twoją Mamą. Jaka to super babeczka jest

Babeczka z niej może super, ale jak się do mnie przeprowadzi to zamknę ją chyba z Maryśką w łazience i zarosnę brudem z braku prysznica :twisted: :twisted: :twisted:

Dulencja

Post » Nie lut 21, 2010 21:37 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Gratuluję dokocenia, muszę przyznać, że jesteś kiepskim domem tymczasowym, tak jak i ja zresztą, z tym, że ja mam 4 sztuki tymczasów przerobionych na stałych bywalców:)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Nie lut 21, 2010 21:42 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Dulencja pisze:Mam odbiło :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Przywiozła ze sobą 2 kg ulubionego Royala Marysinowego :mrgreen: :mrgreen: Spisała sobie kobieta z opakowania i rysunek zrobiła, i ciągała babkę ze sklepu zoo po całym sklepie i tłumaczyła, że to dla Marysi i ona musi to mieć i koniecznie ma to być to, bo jej dziewczyna nic innego nie lubi i ona właśnie jedzie i musi to mieć, już, teraz, natychmiast :twisted: :twisted: Wszystko wiem od Mam męża, który był świadkiem tych scen i oświadczył, ze więcej tam z Mam nie pójdzie :twisted: :twisted: I prawie się rozwiódł z Mamą, jak usłyszał cenę 70 PLN-ów za opakowanie :roll: Była niezła awanturka, bo Mam się darła nacałe centrum handlowe, ze na Jej Marysi nie będzie oszczędzał :twisted: :twisted: :twisted:

Po czym spokojnie mi oświadczyła, że jak coś, to ona ze mną zamieszka :roll: 8O 8O Będzie bliżej Marysi 8O 8O

RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

normalnie kofffam Twoją Mam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i że Maryś zostaje bardzo się cieszę :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :flowerkitty: :balony: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie lut 21, 2010 21:54 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

magicmada pisze:Gratuluję dokocenia, muszę przyznać, że jesteś kiepskim domem tymczasowym, tak jak i ja zresztą, z tym, że ja mam 4 sztuki tymczasów przerobionych na stałych bywalców:)

Ja wiem, że jestem kiepskim DT :oops: :oops: Nie bardzo jednak rozumiem co masz na myśli :roll: Sugerujesz, że Marysi będzie u mnie źle, bo mam oprócz niej 5 kotów i psa :roll: Jesteś lepsza, bo masz tylko 4 tymczasy przerobione na rezydentów :roll: :evil: :evil: :evil:

Idę stąd, a o Marysi będę pisała na wspólnym wątku.

Dulencja

Post » Nie lut 21, 2010 23:08 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Oj Marysiu, ależ miałaś szczęście :1luvu: tylko szkoda ze taki wspaniały DT nam się wykrusza...

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie lut 21, 2010 23:18 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Nadal mogę być TDT - alarmowym, na kilka dni :roll:

Dulencja

Post » Nie lut 21, 2010 23:22 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Dulencja pisze:
magicmada pisze:Gratuluję dokocenia, muszę przyznać, że jesteś kiepskim domem tymczasowym, tak jak i ja zresztą, z tym, że ja mam 4 sztuki tymczasów przerobionych na stałych bywalców:)

Ja wiem, że jestem kiepskim DT :oops: :oops: Nie bardzo jednak rozumiem co masz na myśli :roll: Sugerujesz, że Marysi będzie u mnie źle, bo mam oprócz niej 5 kotów i psa :roll: Jesteś lepsza, bo masz tylko 4 tymczasy przerobione na rezydentów :roll: :evil: :evil: :evil:

Nieee, Magdzie chyba nie o to chodziło ;) to tak żartobliwie było :)

Buziaki dla Marysi:)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie lut 21, 2010 23:25 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Cameo pisze:
Dulencja pisze:

Nieee, Magdzie chyba nie o to chodziło ;) to tak żartobliwie było :)

Buziaki dla Marysi:)

Jakoś nie widzę w tym żartu i dowcipu, ale może ja zbyt poważnie traktuję swoje decyzje :roll: :evil:

Dulencja

Post » Nie lut 21, 2010 23:31 Re: MarysiaWrzódNaOkuZagrażałŻyciu-Dulencja uratowała:)sch. Łódź

Dulencja, na 100% żartobliwie to było napisane :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]