Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Leone pisze:
Sol - to, że wróciłaś do domu pierwsza, nie znaczy, że możesz za nas zdawać sprawozdanie![]()
Leone pisze:Gracjo, daj znać, kiedy dokładnie będziesz łapać. Czy obie klatki-łapki są sprawne? Na Bałuckiego pojawiła się mama Leokotów, chcemy ją łapać w tym tygodniu. Moja koleżanka płaci za sterylkę, potrzebujemy tylko łapki i klatki na Chocimskiej do przechowania na parę dni.
Akima pisze:Zwariowany ten tydzień bardzo. Chciałabym łapać w środę, tylko wtedy mam czas po pracy. Tym razem chciałabym złapać bialo-burą mamę, która izoluje się od reszty kotów. Jeśli dobrze pójdzie to zlapiemy ją z podrostkiem, jesli źle to jednego z nich. Potrzebuję zatem jednej lub dwóch klatek na przetrzymanie. Bura kotka wraca na stare śmieci w poniedziałek. Rysia jutro do domu zostaje wypisana. Właśnie rozmawiałam z niezniszczalną, może uda sie ja nam namówic na dyzury wtorkoweZaprosiłam koleżankę na zebranie piątkowe.
Tweety pisze:Akima pisze:Zwariowany ten tydzień bardzo. Chciałabym łapać w środę, tylko wtedy mam czas po pracy. Tym razem chciałabym złapać bialo-burą mamę, która izoluje się od reszty kotów. Jeśli dobrze pójdzie to zlapiemy ją z podrostkiem, jesli źle to jednego z nich. Potrzebuję zatem jednej lub dwóch klatek na przetrzymanie. Bura kotka wraca na stare śmieci w poniedziałek. Rysia jutro do domu zostaje wypisana. Właśnie rozmawiałam z niezniszczalną, może uda sie ja nam namówic na dyzury wtorkoweZaprosiłam koleżankę na zebranie piątkowe.
świetnie! czyli pokażemy jutro panienkę w lecznicy i zmyka do domu, tak? Ależ ma szczęście, że trafiła na niezniszczalną, która się zainteresowała losem kociej babuni!.
czy naprawdę któregokolwiek ministra obchodzi, że 17.08.09 kupiliśmy wiertło, bo było potrzebne do remontu w kociarni??i tylko dlatego, że jego zżera ciekawość to ja muszę nad tym stosem ślęczeć przy słonecznej niedzieli? bleee!
solangelica pisze:Jakie zebranie piatkowe? W ten piatek? O ktorej?
WiertloMinister
Koty
Jak ja kocham ten kraj...
lutra pisze:A dziś o 16:00 noemik jest ustawiona z Panią Heleną na wizytą. Sympatyczna Pani Ewa (z turnusu drugiego) chce poznać Tymona i Armaniego (PSGracjo, czmu armanii, on wcale nie pachnie jak armanii).
Tweety pisze:właśnie dlatego, że kotki zaczynają już być w ciąży trzeba się spieszyć z łapaniem i ciachaniem, żeby nagle nie objawiło się całe stadko kocic na "ostatnich nogach". Jeżeli chcemy mieć troszkę mniej pracy w wakacje przy maluchach to trzeba się teraz zmobilizować, nie ma rady.
noemik pisze:lutra pisze:A dziś o 16:00 noemik jest ustawiona z Panią Heleną na wizytą. Sympatyczna Pani Ewa (z turnusu drugiego) chce poznać Tymona i Armaniego (PSGracjo, czmu armanii, on wcale nie pachnie jak armanii).
Dobre wieści są takie, że Tymon ma dom u Ewy i Romka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Evilus, Google [Bot] i 372 gości