Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ulvhedinn pisze:Dziewczyny czy jest jeszcze ten kremowy, z dłuższą sierścią, porzucony kilka dni temu? I nie wiecie czy jest koteczka, czarna z przebiciami szyldkretowymi po wypadku? Miałam się o nie dopytać ale wylądowałam w szpitalu...
Gibutkowa pisze:Tak mi się czerwone światełko zaświeciło...Ten persik to maluszek z problemami zdrowotnymi więc na ten moment absolutnie niekastrowalny... On nie może być wydany do domu! To jest potencjalny kot rozrodczy dla rozmnażaczy!
Kruszyna pisze:
Zaraz dodam kolejne zdjęcia. Mika oraz szylkretka, która dzisiaj trafiły do schronu, są już w DT u Figaro
Kruszyna pisze:Gibutkowa pisze:Tak mi się czerwone światełko zaświeciło...Ten persik to maluszek z problemami zdrowotnymi więc na ten moment absolutnie niekastrowalny... On nie może być wydany do domu! To jest potencjalny kot rozrodczy dla rozmnażaczy!
W najbliższych dniach, z powodu biegunki, raczej nie zostanie wydany do żadnego domu.
Zaraz dodam kolejne zdjęcia. Mika oraz szylkretka, która dzisiaj trafiły do schronu, są już w DT u Figaro
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 78 gości