Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:napisz do Agneska
ktoś z jej firmy czasem jeździł WAW - WRO
natasza25 pisze:jessi74 pisze:zaraz powklejam link do wątku u dziewczyn z Warszawy, myślę że znajdzie się ktos kto kotki przetrzyma, ja mam duży transporter, w razie czego służę, tylko komu przekazać, jeśli faktycznie yosia jeździ to ona mogłaby wziąć ode mnie
koteczki wyaptrzyła natasza25, razem pomagamy kotkom i dała mi znać że mogłbyśmy im dać dt![]()
aha, jeszcze jedno, nie mam czasu czytać całego wątku, czy kotki sa zdrowe? jeśli tam, czy mogłyby zostać zaszczepione przed wyjazdem? u nas duża rotacja kotków, byłoby dla nich bezpieczniej
Widze że tutaj nic sie nie ukryje![]()
Trafilam na Remisia i Romusia przypadkiem robiąc ogłoszenia na allegro, wtedy zobaczyłam chwytające za serce allegro ewung dla nich.
Zdecydowalaysmy sie dac kotkom Dt bo czytalam ze tutaj sa problemy z adopcją ze względu na lokalizację. No więc jak im nie dac szansy??? We Wrocławiu na pewno znajdzie się jakiś mily DS dla nich.
(jessi ma ogromny sentyment do burasków a tutaj sa aż 2)
Prosimy tylko o szczepienia kotków, bo w DT wszystkie szczepione w ilości 5 futerek. (mam nadzieję że polubia innych rezydentów i tymczasów)
Kastracja możemy się już zając.
No i szukajcie transportu !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: florka, Google [Bot] i 437 gości