Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 21, 2010 16:36 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Super :ok: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lut 23, 2010 15:00 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

U nas dziś jest tak piękna pogoda, ze moje kochane ślicznotki spędziły pół dnia na balkonie! :D. Były z tego powodu przeszczęśliwe i nijak nie mogłam ich zapędzić do mieszkania.
Gagunia nadal jest bardzo grzeczna, pięknie je, zachęca Niunienkę do zabaw i co najważniejsze NIE LEJE! :1luvu:
Obie od jakiegoś czasu są tak słodkie, że mam ochotę je schrupać! :1luvu: :mrgreen:
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Wto lut 23, 2010 15:03 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla pisze:U nas dziś jest tak piękna pogoda, ze moje kochane ślicznotki spędziły pół dnia na balkonie! :D. Były z tego powodu przeszczęśliwe i nijak nie mogłam ich zapędzić do mieszkania.
Gagunia nadal jest bardzo grzeczna, pięknie je, zachęca Niunienkę do zabaw i co najważniejsze NIE LEJE! :1luvu:
Obie od jakiegoś czasu są tak słodkie, że mam ochotę je schrupać! :1luvu: :mrgreen:

Ulla, musisz się powstrzymać, bo potem będziesz tęsknić :D Kto Ci będzie codziennie robił świeżutkiego kupalka oraz sioo do kuwetki? Kto będzie ślicznymi oczętami prosił o jedzonko? Kto będzie gonił po mieszkaniu tak, że ściany będą drżeć? :mrgreen:

Moje dziewczyny dziś też wyszły na balkon się dotlenić i wywietrzyć doopki i też były przeszczęśliwe :D :1luvu:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Wto lut 23, 2010 17:23 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

nanetka pisze:
Ulla pisze:....Obie od jakiegoś czasu są tak słodkie, że mam ochotę je schrupać! :1luvu: :mrgreen:

Ulla, musisz się powstrzymać, bo potem będziesz tęsknić :D Kto Ci będzie codziennie robił świeżutkiego kupalka oraz sioo do kuwetki? Kto będzie ślicznymi oczętami prosił o jedzonko? Kto będzie gonił po mieszkaniu tak, że ściany będą drżeć? :mrgreen: ...

Wesz Nanetko, ja każdego dnia się powstrzymuję, żeby ich nie zaukochać na śmierć! :1luvu: :mrgreen: . Czasami mają mnie tak dość, że uciekają, jak chcę którąś z nich dorwać na pieszczoty :lol:
A jak spojrzą na mnie tymi swoimi cudnymi ślepkami, to cała się rozpływam :1luvu:. I wszystko jedno, czy proszą o jedzonko, czy patrzą na mnie z wyrzutem - te ich ślepka to coś najcudniejszego na świecie! :1luvu: :1luvu: :1luvu: .

W ogóle uważam, że kocie oczy, to najpiękniejsza chyba rzecz, jaką natura mogła wymyślić! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :mrgreen:
Nie zapominając oczywiście o całych kotach, które są wręcz perfekcyjne i naturze naszej wyjątkowo się udały :mrgreen: :1luvu:

Niesamowicie podoba mi się myśl Leonardo da Vinci, który stwierdził, że: "Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem natury" :ok: :D .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Wto lut 23, 2010 19:56 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla pisze:Niesamowicie podoba mi się myśl Leonardo da Vinci, który stwierdził, że: "Nawet najmarniejszy kot jest arcydziełem natury" :ok: :D .

No, to fakt :D Piękna myśl :1luvu: Bo taka szczera prawda :love:

nanetka

Post » Wto lut 23, 2010 20:17 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Nie ma marnych kotów.
Każdy kot jest wspaniały :1luvu:

Erin

Post » Śro lut 24, 2010 8:01 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Zaglądam, czytam, kibicuję nie-lejkowi :lol:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Śro lut 24, 2010 13:22 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Witamy się :1luvu:

nanetka

Post » Śro lut 24, 2010 13:40 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Gaguniu :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro lut 24, 2010 14:03 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Witamy się :)

Erin

Post » Śro lut 24, 2010 17:08 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Pozdrawiamy wiosennie :1luvu:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Śro lut 24, 2010 19:24 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Dziękujemy wszystkim Ciociom za kciukasy i odwiedziny! :1luvu:
Maleńkie moje nadal grzeczne i bardzo zadowolone z pięknej pogody :D. Przesiadują już praktycznie cały dzień na balkonie i spoglądają na wiosnę :D.
W tej chwili właśnie demolują mi mieszkanie za plecami :roll: . Razem z nadchodzącą wiosną zaczęła je rozpierać energia :roll: :lol: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Czw lut 25, 2010 13:19 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla, nie martw się, moje też demolkę urządziły :D Siedzą na balkonie, ładują akumulatory w słonku i potem nie wiedzą jak sensownie tę energię spożytkować więc najprościej demolować wszystko co stoi na drodze :twisted: :mrgreen: Ale jakże nudno byłoby bez tych małych kotworków :1luvu:

nanetka

Post » Czw lut 25, 2010 14:04 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

nanetka pisze:Ulla, nie martw się, moje też demolkę urządziły :D Siedzą na balkonie, ładują akumulatory w słonku i potem nie wiedzą jak sensownie tę energię spożytkować więc najprościej demolować wszystko co stoi na drodze :twisted: :mrgreen: Ale jakże nudno byłoby bez tych małych kotworków :1luvu:

No dokładnie! :ok: :D .
Moje śliczne dziś też od samego rana przebywają na balkonie i baaardzo sobie to chwalą! :D. Raz na czas wpadają tylko do domu na jedzonko, albo żeby mi nadal demolować mieszkanie :lol:. Balkon pusty, więc nie ma co tam psuć :lol: .
Z nadejściem wiosny naprawdę zrobiły się strasznie naładowane energią. Nawet leniwa Niunieńka, którą tylko spanko interesowało, lata po mieszkaniu jak z piórkiem pod ogonkiem :lol: :1luvu: .

Dziś w nocy zastosowałam trochę inną taktykę niż zazwyczaj. Nie zostawiłam Niunieńki na noc w sypialni, tylko obie dziewczynki razem w salonie. Rano czekały na mnie obie przed drzwiami sypialni :1luvu: . Trochę mi było smutno, że Niunienka nie spała z łebkiem na moim policzku, ale może to pomoże Gaguni przezwyciężyć zazdrość? :roll: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Czw lut 25, 2010 14:21 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla, ja też zamknęłam sypialnię dla dziewczyn. M.in. dlatego, że będzie tam stało łóżeczko i spał dzidziuś :D Na początku było mi bardzo smutno i ciężko, bo miałam wrażenie, że one tęsknią i zrobiłam im krzywdę. Ale nic podobnego. One mają tyle miejsc do spania, że nie zwróciły uwagi, że sypialnia zamknięta. Tyle, że rano też czekają pod drzwiami, a jak za długo już śpimy to Pepsi się wydziera i skacze na klamkę żeby otworzyć :mrgreen:

nanetka

[poprzednia][następna]