Remiś i Romuś-jest DT!-szukamy transp.Warszawa-Wrocław!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 21, 2010 10:18 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

jessi74 pisze:dziewczyny, we Wrocławiu takie kotki mają duże szanse na adopcję, miałabym dla nich dt , potrzebne byłoby niewielkie wsparcie w karmie np. , ale nawiększy problem to przetransportowanie ich do Wrocławia!
to duża odległość , no i czy ktoś jeździ na tej trasie? jeśli oczywiście jesteście zainteresowane

O! no to już wiem do kogo braciszki pojadą :D :ok: Jessi napisz do Kułko i zapytaj o jej kolegę studenta który jeździ na trasie Wrocław-Warszawa i z powrotem. :ok:

EDIT: Jeśli ten transport by wypalił to myślę że można by poprosić Dulencję czy mogłaby potymczasować kilka dni kotki w Warszawie gdyby taka była potrzeba zgrania w terminie. Poza tym z tego co pamiętam Dulencja chyba zna tego studenta (Łukasza), bo juz chyba odbierała od niego kota w Warszawie.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie lut 21, 2010 10:24 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Gibutku-witam serdecznie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Napisałam do yosi ,która oferuje transport na trasie W-wa-Wro-może akurat sie zgodzi?????
Teraz trzeba poszukać TDT w Warszawie-na czas transportu do Wrocławia!
Czekam na odpowiedż w sprawie transportu-a ten student Edi jeździ samochodem?,bo kocurki są dwa i ciężkie są-to takie miśki!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lut 21, 2010 10:27 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Jeździ pociągiem. Ale my mu dopłacamy do 1 klasy żeby miał miejsce i nie gniótł się z kotami np. na korytarzu. Jak jest duży transporter to 2 koty się spokojnie zmieszczą. A o TDT zapytaj Dulencję.

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie lut 21, 2010 10:32 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Nie mam takiego dużego transportera-bede musiała kupić :(
Ale trudno!-żeby tylko sie udało!
Piszę PW do Dulencji!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie lut 21, 2010 10:37 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Napisałam-czekam na odpowiedź!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lut 21, 2010 10:37 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Kochana transporter zawsze można pożyczyć :)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie lut 21, 2010 10:47 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Robię obiada i gęba mi się cieszy :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie lut 21, 2010 10:49 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Nie mam skąd-Edytko-ja tu sama jestem! :( -no chyba,że w Warszawie ktoś mógłby pożyczyć,a ja bym do Warszawy wysłała w dwóch,pożyczyłabym od kolegi-ma taki mniejszy + mój,ale czy byłaby możliwość odesłania do mnie z powrotem?-chociaż jednego-tego pożyczonego?

Acha-i Dulencja mi odpisała,że od ok 3 mies.mieszka już w Łodzi :( ,ale popyta,kto mógłby w Warszawie pomóc!
Mi tez Phanteczko!-bo to jest nadzieja!-wreszcie nadzieja ,a nie tyko nasze pobożne życzenia!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lut 21, 2010 10:50 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
Kasiulku, to bardzo dużo!!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lut 21, 2010 10:52 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

kropkaXL pisze:Nie mam skąd-Edytko-ja tu sama jestem! :( -no chyba,że w Warszawie ktoś mógłby pożyczyć,a ja bym do Warszawy wysłała w dwóch,pożyczyłabym od kolegi-ma taki mniejszy + mój,ale czy byłaby możliwość odesłania do mnie z powrotem?-chociaż jednego-tego pożyczonego?

Acha-i Dulencja mi odpisała,że od ok 3 mies.mieszka już w Łodzi :( ,ale popyta,kto mógłby w Warszawie pomóc!
Mi tez Phanteczko!-bo to jest nadzieja!-wreszcie nadzieja ,a nie tyko nasze pobożne życzenia!!!

A mi chyba po wczorajszej imprezie mózg wyżarło :oops: Przecież wiem że Dulencja w Łodzi już mieszka, zupełnie o tym zapomniałam :oops: sooooryyy... :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Nie lut 21, 2010 10:56 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I oto dzieje się kolejny cud forumowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co za radość, co za szczęście :D :D :D :D :D :D :D
Kasieńko, wreszcie los się uśmiechnął - braciszkowie kochani już na zawsze będą bezpieczni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skaczę ze szczęścia, A Twoja radośc Kasiu jest chyba taka jak Małysza po zdobyciu wczorajszego medalu :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie lut 21, 2010 10:58 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Napisałam posta i zapomniałam kliknąć-wyślij-też mi po wczorajszej imprezie chyba mózg wyżarło :ryk:

Jessi74-oczywiście,że sie zgadzam!!!!!!!!-to dla nich jedyna,niepowtarzalna szansa!!!
No kocham Cie po prostu,za to co dla nich robisz!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lut 21, 2010 11:01 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

jerzykowka pisze:Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I oto dzieje się kolejny cud forumowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co za radość, co za szczęście :D :D :D :D :D :D :D
Kasieńko, wreszcie los się uśmiechnął - braciszkowie kochani już na zawsze będą bezpieczni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skaczę ze szczęścia, A Twoja radośc Kasiu jest chyba taka jak Małysza po zdobyciu wczorajszego medalu :wink: :D

Asiulek,nawet nie wiem co z Małyszem,bo wczoraj byłam na imprezie,a jak dzisiaj wstałam,to od razu na Miau wlazłam-coś mnie tu strasznie ciągneło, tak sie strrrrasznie ucieszyłam że nawet do tej pory kawy nie wypiłam,tylko klepie w klawiaturę !!!
Jesssu-żeby się wszystko udałao dograć!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lut 21, 2010 11:02 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

Jessi74 :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziękujemy Ci całym sercem za szansę dla tych kochanych miśków, za ratunek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Nie lut 21, 2010 11:02 Re: Remiś i Romuś-koty bez szans?-DT/DS!!!!!

:lol: :lol: :lol:
Cudnie! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]